A gdje kupiti bademovo ulje?
Ima toga svugdje po drogerijama
Ja sam bila koristila od Olivala
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro, cure! Ja sam nocas opet spavala u etapama 😩 do 01h10 bila budna, lezala u krevetu, od 01h10 do 02h20 takva vrtoglavica da sam morala ustati i otici sjest na kauc, kao da sam na splavu🤦♀️ i onda sam zaspala do 05h10. Probudila se, kad mi se decko spremao na posao. Spavala do 09h00. Ugasila alarm i produzila di 09h30. Nego, bas sam sad poslala svom ginicu poruku, zbog Utrogestan. Uzimam 2x2 vaginalete. Međutim, ova moja sediranost ne prestaje. Nisam umorna, nego se osijecam nadrogirano totalno. Pa sam procitala u uputstvima da moze razlog biti "predoziranje". Pitala sam ga smijem li na 1x1 sici, jer ovo zaista nije normalno, iako ga vidim sutra, nisam mogla cekati do tad. Nadam se da mi bude pomogao dalje🙏 Tko da gledam kroz "tunel" vec danima, žmarci u glavi, ma isto kao i ona najava kad trebam dobit migrenu, samo migrene nema. Psihicki sam danas, usprkos turbulentnoj noci, dobro🙏 moram se danas raspitati za "cuvanje trudnoce", naime HZZOu treba od mog poslodavca potvrda doznake i prosjek zadnjih 6 placa, ali ja u ovoj firmi radim tek 4 mjeseca, pa kako sad to ide. Inace, grudi me bole isto, najvise ujutro. Citavu noc osijetim "dolje natezanje"- kao da mi netko kozu navlaci prema gore 😅🤦♀️ inace, danas nesto jaca mucnina, a tako sam se veselila spagetama danas🤗
Cure drage, ja sam ovih dana dosta bila u stresu, raznim svađama itd, nosila sam malo teze stvari i bas ne bilo strah sto je s bebom i jucer sam glumila da ne boli trbuh i otisla na hitnu samo da vidim je li sve u redu.. I hvala dragom Bogu, je, srčeko kuca, beba raste, sad je skoro cm 🙊
Super draga, da si otisla provjeriti i da je sve u redu. Posljednji puta kada sam bila pod stresom, i nekim svadjama, ja sam zadobila uzasne bolove, da sam pomislila da je sve gotovo, bukvalno 24 h nisam mogla da lezim kako treba. Od tada sam sebi rekla da cu se potruditi da sto vise ignorisem sve oko sebe, da se ne nerviram, i slicno, jer je uzasno to sve kroz sto se moze proci zbog nekih glupih svadja i rasprava. Nije vrijedno zista..
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Cure drage, ja sam ovih dana dosta bila u stresu, raznim svađama itd, nosila sam malo teze stvari i bas ne bilo strah sto je s bebom i jucer sam glumila da ne boli trbuh i otisla na hitnu samo da vidim je li sve u redu.. I hvala dragom Bogu, je, srčeko kuca, beba raste, sad je skoro cm 🙊
Znam kako ti jee..ja sam na pocetku ove trudnoce imala sahranu bolesnog sina to mi je bio takav stres al je proslo…i sad u zadnje vrijemee svadaa da sam vec ludaa…ali sva sreca sam poslusala otkucaje na baby watcher pa se smirim 😁 znaci bebica rastee fino 😍 ja jedva cekam da vidim svoju a nikako docekat taj pregled…neg dali i vi imate stalno neke snove…prije dva dana sanjam da su mi rekli na pregledu da je curicaa a sada da je decko 😂 inace ja kao vise zelim curicu jer kad sam bila u bolnici sa svojim sinom1,5 su rekli da bi sve bilo lakse da je curica jer su one zilavije i valjda sada stalno u glavi imam samo da je cura 😊
Ja sam prije posljednje pregleda sanjala da sam rodila curicu, ona kao porasla, sjedi pored mene, i odem na pregled kaze doktorica da je djecak :D A negdje sam cula to, da kao kad sanjas djevojcicu, rodis zapravo suprotno, mada opet sve su to nagadjanja. Prije par noci sam imala strasne snove, sanjala sam nekakav noz, i onda ja obicno imam potrebu da pogledam na google znacenje sna, i kaze kada trudnica sanja noz, kao to predstavlja prijevremen porod, jao reko evo mi jos razloga da budem neraspolozena ccc. Necu ni to vise gledati, strasno :(
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Super draga, da si otisla provjeriti i da je sve u redu. Posljednji puta kada sam bila pod stresom, i nekim svadjama, ja sam zadobila uzasne bolove, da sam pomislila da je sve gotovo, bukvalno 24 h nisam mogla da lezim kako treba. Od tada sam sebi rekla da cu se potruditi da sto vise ignorisem sve oko sebe, da se ne nerviram, i slicno, jer je uzasno to sve kroz sto se moze proci zbog nekih glupih svadja i rasprava. Nije vrijedno zista..
Naravno, nakon sto sam otisla i cula srčeko, rekla sam si niti jedan stres više. Ovu bebu čuvam ko oči u glavi
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo inace nisam bila sklona strijama, barem sto ja znam. I sto se genetike tice, nijedna zena u obitelji nije dobila strije u trudnoci. Ali evo na grudima sam primjetila neki dan, da vec na ovom dijelu "od gore prema dolje" imam nekoliko strija, valjda zbog tezine grudi 😅 Uh, s 3 na 5, cini mi se da bi i meni moglo tako biti, ako vec nisam na jednoj dobroj punoj 4 kosarici 🙈
Ja sam prije trudnoce imala malo vece grudi, i onda mi se odjednom desilo da su porasle, nekako mi teske bas postale. Ja sam muzu to spominjala, i on kao ma hajde mozda ti se cini. Kada smo obukla majicu bez brusa, on gleda, kaze pa stvarno su puno porasle, kad je on primjetio onda nema dalje :D Ali, neka one rastu, mada vecina zena voli trudnocu bas iz tog razloga, a ja sam i s dosadasnjom velicinom bila zadovoljna, neka ne idu daljee
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Naravno, nakon sto sam otisla i cula srčeko, rekla sam si niti jedan stres više. Ovu bebu čuvam ko oči u glavi
Tako i treba, vas dvoje ste sada No.1
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Je li normalno da mi se u 10 ujutro jedu pohane palacinke? Hahahah
Cure iz zga, morat cemo organizirat bar jednu kavicu 😊
Hahhahaa apsolutno normalno :D
Meni se od pocetka trudnoce jedu jagode, bas kada su prestale, sve sam radnje obisla i nigdje ih nisam nasla. Imaju samo one iz zamrzivaca, ali nije mi to to.
Nikad prezaliti ne mogu sto nemam jagode bar dvije za pojesti
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Hahhahaa apsolutno normalno :D
Meni se od pocetka trudnoce jedu jagode, bas kada su prestale, sve sam radnje obisla i nigdje ih nisam nasla. Imaju samo one iz zamrzivaca, ali nije mi to to.
Nikad prezaliti ne mogu sto nemam jagode bar dvije za pojesti
Hahahaah, jagode su mi desert, to se moze uvijek, al ova moja teska hrana ne zabrinjava hahahah
Jao sad cu vam uploadat staru sliku da se i vama počnu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji