Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2020. 07:09

Jutro curke  
    Kako ste spavale?evo mene muči vrtoglavica pola noći  

• mare.su
    27. Kolovoz 2020. 07:45

Momof3

Jutro curke
    Kako ste spavale?evo mene muči vrtoglavica pola noći

Jutroo
    Kao beba🤪 
    Osim sto sam ustala piskit sto nikad me radim,i cice bole za poludit,cim se okrenem po krevetu odma me zabole

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

• EmEn9
    27. Kolovoz 2020. 07:56

bebolinka

EmEn9

Evo da se i ja uključim malo nemogu zapamtit sve ko što pita pa pišem ovako nemojte zamjerit:
    Kava - pila sam uvijek 2-3 dnevno, sad jedva jednu ujutro i to čisto zbog navike a neide mi uopće
    Odjeća - kupila sam trudničke tajice, traperice, hlače od trenerke i majicu u mani ,te imam od prosle trudnoće 4 majice i mislim da mi je to dovoljno jer ću moć uz nešto iskombinirat, ne stanem više niti u jedne svoje hlače 🤣
    Kilogrami - za sada 4+ a možda već i 5+ nisam se vagala tjedan dana a znači i dalje ne jedem slatko. Znači nije do slatkoga svejedno se debljam s tim da vidim samo trbuh veći drugo ostalo isto
    Spol bebe - u prvoj i drugoj trudnoći saznala sa 16 tjedana a sada sa 11 tjedana nije bio siguran kaže bolje da pričekamo panorama test pa budemo sigurno, znači sutra je 10-ti dan nadam se da ce mi više doći nalazi tako da ću sutra saznati, samo nije mi toliko do spola nego više da mi bude zdrava beba zato me jako strah sutrašnjeg dana, molim Vas mislite na mene 🤗🤗
    I da neznam točno tko je napisao ali u prvoj trudnoći je čak i dosadno možeš ležat kad hoćeš, odmarati, gledat u prazno hehe i svašta a sada u trećoj djeca traže svoje, dok njih namirim legnem u 9, hehe. Ali opet svaka trudnoća ima svoje čari kako se kaže i opet mogla bi i ja sad malo više odmarat ali jednostavno u kući ima uvijek toliko posla i ja nemogu to gledat a i djeca stalno nešto traže tako da sam stalno u nekom pokretu.
    I usput cure mislite sutra na mene zbog rezultata testa a i zbog toga što moram do gin na razgovor zbog bolovanja, nadam se da će proći to ok baš mi je to stres. Držite mi fige 🤗🤗🤗❤

Sretnoooo, držim figeeee 🤞🏽🤞🏽❤️❤️
    Sto se tiče bolovanja, glumi da ti je jako loše svaki dan, da ne spavaš od mučnina i ako možeš ukoliko radiš s ljudima izvuci se na coronu 😬🤞🏽

Hvala ti, da to sam i mislila reći ću joj da mi je jako loše i da nemogu ni ovako stajat cijeli dan a kamoli s maskom bit cijeli dan i da neznam.kako cu ic na posao kad mi je loše. Baš me zanima šta će reć. Nadam se da će to proći ok. Jao baš sam pod stresom i zbog toga i zbog nalaza. Javim se 🤗😉

• EmEn9
    27. Kolovoz 2020. 08:01

Kontesa1

Da mislim da sad HEP-a trudnica zapravo gin šalje na komplikacije zbog korone,barem ove koje su u kontaktu s puno ljudi.

Da i ja mislim da bi trebali ako ništa drugo zbog korone
    Jagodice - dobiješ kremu od biobaze i bas je ok
    Spavala sam ok samo tri puta buđenje za pišanje. Ako ne odem odmah me trbuh počne boliti tako se jednostavno moram ustat. 🤗

Girl1234
    27. Kolovoz 2020. 08:36

Cure drage, ja sam ovih dana dosta bila u stresu, raznim svađama itd, nosila sam malo teze stvari i bas ne bilo strah sto je s bebom i jucer sam glumila da ne boli trbuh i otisla na hitnu samo da vidim je li sve u redu.. I hvala dragom Bogu, je, srčeko kuca, beba raste, sad je skoro cm 🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

ruza11
    27. Kolovoz 2020. 09:07

Girl1234

Cure drage, ja sam ovih dana dosta bila u stresu, raznim svađama itd, nosila sam malo teze stvari i bas ne bilo strah sto je s bebom i jucer sam glumila da ne boli trbuh i otisla na hitnu samo da vidim je li sve u redu.. I hvala dragom Bogu, je, srčeko kuca, beba raste, sad je skoro cm 🙊

Znam kako ti jee..ja sam na pocetku ove trudnoce imala sahranu bolesnog sina to mi je bio takav stres al je proslo...i sad u zadnje vrijemee svadaa da sam vec ludaa...ali sva sreca sam poslusala otkucaje na baby watcher pa se smirim 😁 znaci bebica rastee fino 😍 ja jedva cekam da vidim svoju a nikako docekat taj pregled...neg dali i vi imate stalno neke snove...prije dva dana sanjam da su mi rekli na pregledu da je curicaa a sada da je decko 😂 inace ja kao vise zelim curicu jer kad sam bila u bolnici sa svojim sinom1,5 su rekli da bi sve bilo lakse da je curica jer su one zilavije i valjda sada stalno u glavi imam samo da je cura 😊

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 09:08

Jagodica, slazem se sa svime sto cure kazu. I sama sam se prije nekoliko godina borila sa necim slicnim - nadapadajima panike. Nisam bila na tabletama, ali dobro poznajem taj osjecaj tjeskobe i nemoci. I sada kada nam se tijelo mijenja, hormoni divljaju, mucnine, tlakovi, plasimo se za bebu... nisi svoj u svome tijelu odjednom. Uz sve to se bojis tako misliti i reci na glas, jer si napokon dobio ono sto zelis - svoju bebicu. I onda se sam sa sobom vrtis u krug. Mislim da se taj osjecaj tjeskobe javlja svima nama u nekom obliku, a nama koje smo to prosle jos dodatno izaziva strah od povratka na staro. Barem se ja tako osjecam. I evo trudim se na sve moguce nacine zaokupiti necim... kad je najgore, razmisljam o bebi, kako ce izgledati nas dan zajedno, kako cemo se smijati i igrati itd. Probaj i ti. 🧡
    A sad veselija tema, cini mi se da mi polako prolaze mucnine... izgleda da sam svaki dan malo bolje, ali mi se zato povecava apetit i mislim da cu morat naci nacina za malo se kontrolirati. 😅 uglavnom mi se jedu tjestenine, tijesta, peciva... kroasana od cokolade se jednostavno ne mogu dovoljno najesti 😅 od danas pocinjem malo paziti, drzite mi fige, haha 😇
    Pitanje, 

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 09:10

Pitanje, na iduci pregled sestra od gin mi je rekla da ponesem bocicu za urin i da cu tamo morati dati urin neposredno prije pregleda i da ne smije biti prvi jutarnji? Ima li tko ideju o cemu se radi? Meni je prva trudnoca, pa mi je sve novo. 

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 09:13

I sto se strija tice, ja sam vec dobila po grudima. Grudi mi nenormalno rastu, ne znam sto ce biti do kraja trudnoce. Mislim da sam u svakoj dobila po kilo. 🙈 kako vi stojite s tim?

leptir30
    27. Kolovoz 2020. 09:24

Ajme meni su u prošloj nenormalno narasle, s trojke na peticu, nisam dojila pa su se lijepo vratile na staro stanje, doduše nisam ni strije dobila, nijednu, sto ne znaci da sad  neću 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.