Draga Joy, uzasno mi je zao 😢 zelim ti svu snagu ovog svijeta i da cim prije otkrijes uzrok svemu tome! Drzi nam se, sigurna sam da ces uskoro uspjeti imati urednu trudnocu ❤️ Bas sam sokirana sad 😢
Joy, neopisivo mi je zao 😔 mislimo na tebe! Budi hrabra 😔saljem ti zagrljaj veeeliki. Meni je ginekolog potvrdio da smijem smanjiti utrogestane na 1 ujutro i 1 navecer. Hvala Bogu🙏 ja imam 31 godinu i ovo mi je prva trudnoca💗
Draga Joy žao mi je...želim ti da sutra sve prođe što manje bolno i da se brzo oporaviš <3
Ne znam da li si pisala prije, ali kako se ponavlja, kada se oporaviš obavi sve potrebne pretrage da nađe uzrok...pitaj i cure na MPO one će ti sigurno dati neke smjernice i uputiti kud i šta...
Drži se i vjerujem da idući put će sve biti kako treba <=I=>
Joy baš mi je žao, mislimo na tebe da ti sutra što brže i bezbolnije prođe i da se brzo oporaviš. ❤
Joy, znam da ne postoje rijeci utjehe, ali znaj da i kod mene suze teku zbog tebe... Mi koje smo dozivjele to, znamo kako je... Mislimo na tebe i u mislima smo skupa s tobom.. Javi nam se kako se oporavljaš.. ❤️
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo da Vam javim, došla ja danas do gin vezano za to bolovanje i sestra i ona koda se nikad nismo cule preko poruka. Kao sve super i da mi doznake i produzi bolovanje i nije me ni pitala zasto cu bit na bolovanju, bas nista. A ja cijelu pricu slozila sta cu rec a ona nista nije pitala. Tako da je super proslo i narucila me na pregled 15.9. A rezultate panorama testa jos nisam dobila, tako da čekam. 🤗
Da Vam odgovorim na prethodno pitanje,
ja imam 33 godine, ovo mi je treća trudnoća, imam dvije cure.
Pozdrav svima!
Najprije, čestitke svima koji iščekuju! 💕
Nova sam na forumu iako sam vas čitala neko vrijeme! Prekjučer smo vidjeli drugu crticu na testu i presretni smo 😀 Po mom nekom izračunu, danas sam 4+1. Planiram se uskoro naručiti na pregled kod ginekologice pa sam vas htjela pitati za iskustva i konkretno, jeste li možda dobile odmah prvi put sličicu? 😊
Dobro dosla 🙂 cestitke na trudnoci ❤️
Ja se ne mogu sjetit Dal sam u proslim t dobila sliku odmah na prvom pregledu. Mislim da cak jesam 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji