Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2020. 11:27

Curke, ja s pregleda jutros, tocno 6 tjedana i vec culi srce kako kuca 😍😍 Tako da Sanjarka, sad me slobodno upisi na listu, termin 22.4., Zg 😊
    Sto se godina tice, ja navrsila 29 i ovo mi je trece dijete 👶🏻👶🏻👶🏻

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 11:31

Ja sam sad 12tt i cini mi se da mi je svaki dan sve bolje i bolje, polako prolazi nadam se... 

ruza11
    27. Kolovoz 2020. 11:39

Eh tako i meni negdje 11 tj pocelo se samnjivat i evo 12 i dobro sam..osim zgaravice ponekad isto kad nesto pojedem...prvo sam se uplasila ali vidim da ima jos vas kojem su prestali simptomi...ali moj baby watcher pokaze otkucaje 160 i odma sam mirna 😊 ja jos ne znam tocno kad imam pregled valjda 14. Trebala sam ici 4.9 i sad kad sam isla 17. Radi duphastona mi je napravila ultrazvuk i kaze ne moram onda doc 4. A ja bas bii 😍 da vidim svoju bebicu 

Ines
    27. Kolovoz 2020. 11:55

Cao curke ja sam spavala kao top, zadnja dva dana stvarno jako dobro spavam 🤗
    Ruza11 - ja punim za 20tak dana 25god i prva bebica. Sto se simptoma tice sad sam na 14+5 i meni su svi simptomi dosta rano prestali negdje 9, 10tj tako da zadnjih mj dana bas uzivam 👍 

Nea 💗

Deicadec
    27. Kolovoz 2020. 12:05

Ja imam 34 godine, ovo mi je 2.trudnoća.
    Imam dječaka od 2 godine, a sada čekamo jednu curicu🤰🤗🌺

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 12:06

Jedino sto mi ne prestaje je odbojnost na mirise, omeksivace posebno 😅 i kava mi se jos ne mili za popiti. 

Kontesa1
    27. Kolovoz 2020. 12:08

Ruža moja sućut. Svaka čast na hrabrosti i borbenosti. Vjeruj mi nagraditi će te nebo 😊 
    Ja imam 29 i ovo mi je druga trudnoća,prva je završila rano u 6 tt. Nadam se da ću izgurati do kraja i da će bit sve u redu. Inače bi voljela imati troje djece,valjda ću stići 🤣. Vidim ima dosta mladih mama,to je tako lijepo 💗

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Nadi_
    27. Kolovoz 2020. 12:13

Imam 28 godina i orva mi je trudnoca

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

pupetta
    27. Kolovoz 2020. 12:18

Ja imam 26 i ovo mi je prva trudnoca ❤
    Bila sam danas na pregledu, beba mase rukicama i nogicama, bilo mi je nevjerojatno kolika je razlika u samo 3 tjedna 🥰🙏

Baby P 03/21 💙

Ines
    27. Kolovoz 2020. 12:26

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.