Curke, ja s pregleda jutros, tocno 6 tjedana i vec culi srce kako kuca 😍😍 Tako da Sanjarka, sad me slobodno upisi na listu, termin 22.4., Zg 😊
Sto se godina tice, ja navrsila 29 i ovo mi je trece dijete 👶🏻👶🏻👶🏻
Ja sam sad 12tt i cini mi se da mi je svaki dan sve bolje i bolje, polako prolazi nadam se...
Eh tako i meni negdje 11 tj pocelo se samnjivat i evo 12 i dobro sam..osim zgaravice ponekad isto kad nesto pojedem...prvo sam se uplasila ali vidim da ima jos vas kojem su prestali simptomi...ali moj baby watcher pokaze otkucaje 160 i odma sam mirna 😊 ja jos ne znam tocno kad imam pregled valjda 14. Trebala sam ici 4.9 i sad kad sam isla 17. Radi duphastona mi je napravila ultrazvuk i kaze ne moram onda doc 4. A ja bas bii 😍 da vidim svoju bebicu
Cao curke ja sam spavala kao top, zadnja dva dana stvarno jako dobro spavam 🤗
Ruza11 - ja punim za 20tak dana 25god i prva bebica. Sto se simptoma tice sad sam na 14+5 i meni su svi simptomi dosta rano prestali negdje 9, 10tj tako da zadnjih mj dana bas uzivam 👍
Nea 💗
Ja imam 34 godine, ovo mi je 2.trudnoća.
Imam dječaka od 2 godine, a sada čekamo jednu curicu🤰🤗🌺
Jedino sto mi ne prestaje je odbojnost na mirise, omeksivace posebno 😅 i kava mi se jos ne mili za popiti.
Ruža moja sućut. Svaka čast na hrabrosti i borbenosti. Vjeruj mi nagraditi će te nebo 😊
Ja imam 29 i ovo mi je druga trudnoća,prva je završila rano u 6 tt. Nadam se da ću izgurati do kraja i da će bit sve u redu. Inače bi voljela imati troje djece,valjda ću stići 🤣. Vidim ima dosta mladih mama,to je tako lijepo 💗
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Ja imam 26 i ovo mi je prva trudnoca ❤
Bila sam danas na pregledu, beba mase rukicama i nogicama, bilo mi je nevjerojatno kolika je razlika u samo 3 tjedna 🥰🙏
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji