Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ruza11
    27. Kolovoz 2020. 10:19

Sanjarka88 🦋

Jutro cure ☕☕☕

Ja taman doručkujem na poslu, nesto me bas i ne ide
    Jel imao tko na pocetku simptom vruce mi je/ hladno mi je. I tako promijene kroz par minuta

Mateja i Joy cekamo izvjestaje danas 🤞❤️

EmEn sretno danas 🤗

Girl super za pregled i malo srce ❤️

Ruza11 sta je bilo s malenim? 😔 Preskoci pitanje ako ti je tesko o tome

Ma nije mi tesko nee..ali sam vec bila jednom napislaa pa sam uznemirila dosta njih...ne treba dodatna panika...ugl borili smo se do god i pol i sada je medu andjelima ❤ on nikad nije bio kuci jer je stalno trebo medicinsku pomoc i aparate  za disat,jest apsolutno svee..napokon se ove godine u 7 mj spasio 😊 vjerujete mi rekli bi kako je to ruzno za rec ali to je istina 🥰 

Girl1234
    27. Kolovoz 2020. 10:20

https://ibb.co/jzttz1c

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

leptir30
    27. Kolovoz 2020. 10:26

Cure kako mogu staviti ovaj sticker ispod? A ako će neka ažurirati listu možete me staviti 11.04. termin 🙃

leptir30
    27. Kolovoz 2020. 10:27

A sto se tiče hrane, mogla bi živjeti na običnom tekućem jogurtu 🤪

ruza11
    27. Kolovoz 2020. 10:28

Curkeee ajde da se malo bolje upoznamo 🤗
    Pisite koliko imate godina i koje vam je dijete po redu 😃
    Ja imam 23 i ovo ce biti prvi bebac ❤ jooj ne mogu docekat kraj trudnce i da se napokon upoznamo...volila bi kad bi mogla zaspat i probudit se kad rodim 😂

Girl1234
    27. Kolovoz 2020. 10:29

Ja imam 25 i isto prva bebicaa
    Opet se necemo upamtiti 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

leptir30
    27. Kolovoz 2020. 10:37

Ja imam 30 i druga beba, prva ima godinu dana :) 

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 10:42

ruza11

Sanjarka88 🦋

Jutro cure ☕☕☕

Ja taman doručkujem na poslu, nesto me bas i ne ide
    Jel imao tko na pocetku simptom vruce mi je/ hladno mi je. I tako promijene kroz par minuta

Mateja i Joy cekamo izvjestaje danas 🤞❤️

EmEn sretno danas 🤗

Girl super za pregled i malo srce ❤️

Ruza11 sta je bilo s malenim? 😔 Preskoci pitanje ako ti je tesko o tome

Ma nije mi tesko nee..ali sam vec bila jednom napislaa pa sam uznemirila dosta njih…ne treba dodatna panika…ugl borili smo se do god i pol i sada je medu andjelima ❤ on nikad nije bio kuci jer je stalno trebo medicinsku pomoc i aparate za disat,jest apsolutno svee..napokon se ove godine u 7 mj spasio 😊 vjerujete mi rekli bi kako je to ruzno za rec ali to je istina 🥰

Jedna zaista tuzna prica, i shvatam i kad kazes to da se spasio, ne mogu ni zamisliti koliko je to bilo njemu tako malenom, a pogotovo vama roditeljima, gledati ga tako bespomocnog. Sada je na jednom ljepsem mjestu, a vas dvoje cete uz Boziju pomoc dobiti novog bebaca, zivog i zdravog, i s njim prozivjeti najljepse zivotne trenutke, zasluzili ste :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 10:43

Za 16 dana punim 26 godina 
    Takodjer, prva trudnoca 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Korra
    27. Kolovoz 2020. 10:51

leptir30

Cure kako mogu staviti ovaj sticker ispod? A ako će neka ažurirati listu možete me staviti 11.04. termin 🙃

Kad biras koji ces link kopirati, kopiraj Pseudo HTML i njega zaljepi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.