Draga joy, strašno mi je žao 😔 i pomalo nevjerojatno kad vidim koji si tjedan u potpisu... Budi jaka i brzo se oporavi od svega i onda u nove pobjede 😇
EmEn super da je sve prošlo glatko kod doktorice!
Ja imam 32, skoro 33. Treća trudnoća a ako Bog da bit će drugi porod.
Pozdrav svima!
Najprije, čestitke svima koji iščekuju! 💕
Nova sam na forumu iako sam vas čitala neko vrijeme! Prekjučer smo vidjeli drugu crticu na testu i presretni smo 😀 Po mom nekom izračunu, danas sam 4+1. Planiram se uskoro naručiti na pregled kod ginekologice pa sam vas htjela pitati za iskustva i konkretno, jeste li možda dobile odmah prvi put sličicu? 😊
Dobro dosla 🙂 cestitke na trudnoci ❤️
Ja se ne mogu sjetit Dal sam u proslim t dobila sliku odmah na prvom pregledu. Mislim da cak jesam 🤔
Dobije se, ali se ne vidi ništa na njoj 😅
Joy baš mi je žao 😢 znam kako ti je teško. Nemoj se predati,tvoja mrva će doći. Neka sutra sve prođe brzo i bezbolno.
Iva dobro nam došla i čestitam ❤️
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Jooj, cure, meni je bas tesko citati ove tuzne vijesti... Jos ovi hormoni luduju i sve me pogađa sto puta više ☹️☹️ dao Bog svima snage i da dočekamo žive i zdrave bebice
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Imam 37. g. i 3 mi je trudnoća tako da sam se dosad dosta dobro upoznala...i svejedno me svaki put uhvati hormonalni vrtlog u kojem sam u stanju rasplakati se na reklamu, a kamoli na ovakve vijesti:-( Ali ne možemo iz svoje kože sad van i stvarno sam mišljenja da je najbitnije za bebu ne stresirati se tako da moramo naći način odagnati crne misli kad nas uhvate i misliti pozitivno
Btw. mučnine su mi koma i jedva operem zube ujutro prije posla, i netko je od cura gore pitao, ali da...toplo - hladno mi je pod normalno...samo su došla takva vremena da čovjek više ne zna šta je trudnoća, a šta korona:-)))
Jooj, cure, meni je bas tesko citati ove tuzne vijesti… Jos ovi hormoni luduju i sve me pogađa sto puta više ☹️☹️ dao Bog svima snage i da dočekamo žive i zdrave bebice
Da, dobro si rekla. I ja molim da sve bude u redu ne samo kod mene, nego i kod vas i drugih mama koje ocekuju🙏 i ja sam prosli tjedan, ponedjeljak citav proplakala. Bila sam toliko tjeskobna, rastrojena, ma uzas. Onda sam se primirila, znam da beba sve osjeti 😔 inace, ja sam na 1.pregledu dobila slikicu, isla sam sa 4+4. Bila sam tako sretna sto mi je doktor tada rekao da se nesto "nazire" u maternici, sicusni kruzic,koji je na pregledu 5+1 bio vec gestacijska vrecica i sada jedva cekam sutra uzv🤗 inace, jako puno zena iz kruga obitelji i prijatelha je reklo "jaaako rano, neces dobit slikicu, kod mene tek.__", jedino je moja mama bila rekla "pusti. Tko da su one studirale ginekologiju i porodnistvo." I imala je pravo. Tako da, svaka je trudnoca posebna😇
I meni od sinoc stopala hladna. Do maloprije sam nosila one zimske fluffy carape na ... ljetnu haljinu 🤭😅 citala sam da to moze znaciti da nosimo decka 👶 inace, ja bas nekako imam osijecaj da ce kod mene biti dečec 🤗 neka bude samo zivo i zdravo🙏💗🙏💗🙏💗🙏
Moji svi navijaju za dečka obzirom da su u familiji samo curke dosad, a nama je ovo zadnje pa bi bio šećer za kraj:-)
29, još malo 30 godina. Ovo će(nadam se) biti 4.dijete
Da vas pitam, dal se koja koja susretala sa urinarnom infekcijom u trudnoći?
Boli me iznad pubične kosti. Ne boli me dok mokrim, makar često idem na wc, ali to mi nije neobično u trudnoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji