Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    27. Kolovoz 2020. 12:26

Ah evo uspila i ja napravit 🤗

Nea 💗

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 12:31

pupetta

Ja imam 26 i ovo mi je prva trudnoca ❤
    Bila sam danas na pregledu, beba mase rukicama i nogicama, bilo mi je nevjerojatno kolika je razlika u samo 3 tjedna 🥰🙏

Da fakat, ogromna razlika. Ja otisla na pregled kada je bila duzina 0,8 cm, a vec na narednom, kroz manje od mjesec dana, duzina 5cm. I kada vidim rukice i sve, imam osjecaj da je bilo tako veliko, a ipak je to sicusno jos uvijek :) 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 12:33

Ines

Ja sam samo sedmicu ispred tebe, a vidim da je tvoj termin dan ranije :) Ja sam imala neredovne menstruacije pa mi je termin malcice kasniji :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Ines
    27. Kolovoz 2020. 12:39

Miki94

Ines

Ja sam samo sedmicu ispred tebe, a vidim da je tvoj termin dan ranije :) Ja sam imala neredovne menstruacije pa mi je termin malcice kasniji :)

Zbilja? Vidis nisam ni zapamtila sve 😅 vjerovatno da, dobro ja imam redovne onako ciklusi ako mi variraju dan/dva 

Nea 💗

Miki94
    27. Kolovoz 2020. 12:55

Ines

Miki94

Ines

Zbilja? Vidis nisam ni zapamtila sve 😅 vjerovatno da, dobro ja imam redovne onako ciklusi ako mi variraju dan/dva

Ma dobro, ja sam odmah po dolasku u grupu pogledala termine i zapamtila sam tvoje ime, ti si jedina bila ispred mene. Meni je prvobitno termin bio 07.02., zatim 14.02., i onda najkasnije je ostao 21.02. po UZ. Moj prvi dan zadnjeg ciklusa je bio 1.maj, tako da bih ja po tome sada vec trebala biti u 17. tjednu.

Ulazila sam na grupu ljetne bebe i vidim da je vecina mama rodila prije termina, tako da nikad se ne zna :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 12:58

pupetta

Ja imam 26 i ovo mi je prva trudnoca ❤
    Bila sam danas na pregledu, beba mase rukicama i nogicama, bilo mi je nevjerojatno kolika je razlika u samo 3 tjedna 🥰🙏

Predivan osjecaj jel da? ❤️❤️❤️

Mateja bravo za srce 🤩😍😍😍

Ja imam 32, ove ce bit trece dijete 
    Vec imamo curu i decka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

joy
    27. Kolovoz 2020. 13:32

Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim...
    Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
    Mislim na vas 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• MissGraz
    27. Kolovoz 2020. 13:37

Jako mi je zao Joy. 😥 Nadam se da ces uskoro dobiti svoju mrvicu i da ce sve ovo prije biti samo ruzan san. Čuvaj se, budi hrabra i ne odustaj. ❤

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 13:40

joy

Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
    Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
    Mislim na vas

Draga Joy jako mi je zao 😪😪😪
    Mislim na tebe i saljem ti zagrljaj do neba!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kona13
    27. Kolovoz 2020. 13:40

Joy jako mi je zao😢

👦2012💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.