Ja imam 26 i ovo mi je prva trudnoca ❤
Bila sam danas na pregledu, beba mase rukicama i nogicama, bilo mi je nevjerojatno kolika je razlika u samo 3 tjedna 🥰🙏
Da fakat, ogromna razlika. Ja otisla na pregled kada je bila duzina 0,8 cm, a vec na narednom, kroz manje od mjesec dana, duzina 5cm. I kada vidim rukice i sve, imam osjecaj da je bilo tako veliko, a ipak je to sicusno jos uvijek :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ah evo uspila i ja napravit 🤗
Ja sam samo sedmicu ispred tebe, a vidim da je tvoj termin dan ranije :) Ja sam imala neredovne menstruacije pa mi je termin malcice kasniji :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam samo sedmicu ispred tebe, a vidim da je tvoj termin dan ranije :) Ja sam imala neredovne menstruacije pa mi je termin malcice kasniji :)
Zbilja? Vidis nisam ni zapamtila sve 😅 vjerovatno da, dobro ja imam redovne onako ciklusi ako mi variraju dan/dva
Nea 💗
Zbilja? Vidis nisam ni zapamtila sve 😅 vjerovatno da, dobro ja imam redovne onako ciklusi ako mi variraju dan/dva
Ma dobro, ja sam odmah po dolasku u grupu pogledala termine i zapamtila sam tvoje ime, ti si jedina bila ispred mene. Meni je prvobitno termin bio 07.02., zatim 14.02., i onda najkasnije je ostao 21.02. po UZ. Moj prvi dan zadnjeg ciklusa je bio 1.maj, tako da bih ja po tome sada vec trebala biti u 17. tjednu.
Ulazila sam na grupu ljetne bebe i vidim da je vecina mama rodila prije termina, tako da nikad se ne zna :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja imam 26 i ovo mi je prva trudnoca ❤
Bila sam danas na pregledu, beba mase rukicama i nogicama, bilo mi je nevjerojatno kolika je razlika u samo 3 tjedna 🥰🙏
Predivan osjecaj jel da? ❤️❤️❤️
Mateja bravo za srce 🤩😍😍😍
Ja imam 32, ove ce bit trece dijete
Vec imamo curu i decka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim...
Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
Mislim na vas
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Jako mi je zao Joy. 😥 Nadam se da ces uskoro dobiti svoju mrvicu i da ce sve ovo prije biti samo ruzan san. Čuvaj se, budi hrabra i ne odustaj. ❤
Drage moje, evo mene s pregleda, nazalost ponovno 3. missed ab, sutra kiretaza, prva, uzasno se bojim…
Bol je neopisiva, zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i da ostvarite savrsene trudnoce❤️
Mislim na vas
Draga Joy jako mi je zao 😪😪😪
Mislim na tebe i saljem ti zagrljaj do neba!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji