Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    01. Veljača 2021. 18:09

Jao bolnicka soba s pogledom na more-mi kontinentalci mozemo samo sanjat..
    Kak ste vi cure koje ste radjale do sad vaginalno rekle da se bojite carskog jer je to novo-nepoznato vama, tak bi se i ja sada bojala da moram ici na vaginalno... mislim da je to prirodno-ako je kao do sada-znamo sto nas ceka

zabica
    01. Veljača 2021. 18:12

Ines, super to tebi ide, sada si vec u terminu. Cestitam na urednom pregledu i samo tako dalje

Ines
    01. Veljača 2021. 18:31

zabica

Ines, super to tebi ide, sada si vec u terminu. Cestitam na urednom pregledu i samo tako dalje

Bome guramo da hehe, hvala ti 🥰

Nea 💗

• EmEn9
    01. Veljača 2021. 18:58

Ines super za dobar pregled. Ti se više ni nemoraš ništa brinut ti si na kraju sad već. Glavno da je sve ok. 😉
    .
    Vidiš sad malo mislim kako je ta prehrana stvarno zanimljiva znači Emmie ti ne paziš na kalorije a jedeš zdravo i svejedno kg stoje tj mršaviš jer si trudna a kg stoje a  sve je u redu. Znači bit je samo u tome što ne jedeš gluposti nego u biti zdravo i kombiniraš namirnice. Znači baš zanimljivo. A opet ja bas sad gledam da bi trudnice u zadnjem tromjesječju morale  jest kao 2400kalorija a ona mene stavila na 1800 kalorija. Neznam valjda preventivno da se opet ono ne desi sa plodnom vodom 😉

01. Veljača 2021. 19:01

Hvala cure, nadala sam se da je barem kolostrum znak otvaranja, bilo bi mi lakse nego da znam da znakova nema 😅

Lonmi
    01. Veljača 2021. 19:09

Tak si i ja stalno mislim dok mi se nest promijeni, tipa iscjedak ili nest da se mozda otvaram nedaj Boze ili sta, ali ocito ne postoje znakovi za to tako da samo moliti Boga da smo cim duze 2u1 i to je to. 
    NevaEva htjela sam ti napisati razlog pucketanje ali vidim da si saznala 😊
    Cure svaka cast na prehrani, treba to regulirati. Ja nezz kako bi se snasla jer cijeli zivot jedem sve i uopce to nezz sta, kako i koliko je sta kaloricno. 
    Ines drago mi je da si nam jos 2u1 😊🥰 i lijepe su ti kombinacije.
    Ruzice mozda si vec i napisala kad pa nisam upamtila, ovo ce ti biti prvi porod?
    EmEn da pa to sam i ja rekla, do 32 tt ce se jos i okrenuti mozda, ali stvarno mi je svejedno da li ce biti carski ili vaginalno, eto od svega sta me mozda i muci kroz trudnocu to me uopce ne zamara.
    Ako se okrene i ako moze vaginalno ok, ako dogovorimo carski bude tako. Meni stvarno samo bitno da rodim i uopce se tih zahvata kao zahvata ne bojim. Samo da bude sve dobro nakraju 🙏

• thera
    01. Veljača 2021. 19:16

Prehrana-ja nisam izgubila na težini ali već mjesec i pola stojim na istoj. Isto tako mi je pripisana dijeta 1800 i moram priznati da bi ja poludila da se striktno drzim svega sto tamo pise. Veliki sam gurman,volim raznovrsnu hranu,obozavam slatko. Pa sad eksperimentiram i vise sam u kuhinji nego ikad😂 Zapravo su mi najveci izazov deserti od kojih nisam odustala nego ih pripremam s brezinim secerom,kokosovim brasnom,kvinojom,batatom,posnim sirom. I naravno,ne pojedem cijeli pleh nego si priustim jedan komad. Trudim se jesti male kolicine ali 5-6 puta dnevno,izbacila sam skroz bijeli secer,med,vocne sokove,voce iza 17 h. Koristim puno heljde,riceta,kvinoje,prosa,batat. Gledam da namirnice nemaju secer i da imaju niski GI. Kruh pecem sama i najcesce mi isti traje i tjedan dana s obzirom na kolicine koje smijem. Trudim se da s ugljikohidratima ne prijedem dozvoljenu kolicinu a npr mesa uzimam vise jer mi onih 60 g stvarno nema smisla. Od mesa to je najcesce piletina,ili riba. Ali priustim si nekad i ramstek,svinjsku sniclu. I imam cheat day,zapravo sam imala cheat vikend sad🙈 Nabavila sam si aparatic za mjerenje secera i do sad je uvijek bio u granicama pa sam zadovoljna.

Emmie
    01. Veljača 2021. 19:17

Ines, super za pregled! Sve ih sada manje i manje. Ja još imam jedno mjerenje tlaka do poroda, pa sam sva sretna hahaha.
    EmEn9 skužila si mene i moju prehranu. Uglavnom ne štedim na kalorijama, ali ih ne trebam toliko zato što mnogo ne gladnim. Ne mogu jesti pice, hamburgere, kolače, čips, čokoladu, kruh i svu sličnu divnu hranu, pa mi ne ostaje neka mogućnost da se nezdravo hranim sve i da hoću.
    Ti krakeri koje ja jedem sastoje samo 3.9g UH na jedan kraker ili ti 0.1g šećera, tako da mogu pojesti 3 bez problema. Stvarno nisu loši sa nekim namazom ili sa avokadom. Ako ih želiš probati, a nema ih u Hrvatskoj, samo reci. Mogu ti poslati nekoliko odavde bez problema😊
    https://ibb.co/svKz9Ng

Emmie
    01. Veljača 2021. 19:18

EmEn9 nekoliko pakovanja, ne nekoliko krakera🤦🏻‍♀️😆

• ružica
    01. Veljača 2021. 19:21

Lonmi, da, prvi porod.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.