Prijavljujem da sam u Pepcu našla jastuk za nošenje/dekicu, s jedne strane siva minky, s druge bijeli pamuk sa sivim zvjezdicama, za punih 45 kn😁 sad ću svako malo ići vidjeti kaj imaju, nisam nikad doživjela da imaju super baby stvari🙈
Prijavljujem da sam u Pepcu našla jastuk za nošenje/dekicu, s jedne strane siva minky, s druge bijeli pamuk sa sivim zvjezdicama, za punih 45 kn😁 sad ću svako malo ići vidjeti kaj imaju, nisam nikad doživjela da imaju super baby stvari🙈
Tog i ja imam 🥰
Bubice, i ja također mjerim šećer prije i poslije jela i jednom prije spavanja. Sat poslije jela šećer mora biti manji od 7.8. Važno je da ti je natašte šećer dobar, a taj šećer poslije jela možeš lako regulisati hranom.
Bubice, i ja također mjerim šećer prije i poslije jela i jednom prije spavanja. Sat poslije jela šećer mora biti manji od 7.8. Važno je da ti je natašte šećer dobar, a taj šećer poslije jela možeš lako regulisati hranom.
A joj, znači da mi onda ovaj nije dobar. 😞 Bio mi je 8.5 sat poslije doručka, a vidjet ćemo sad poslije ručka. Ovaj natašte mi je uvijek bio dobar. Hvala ti 😘
Onda to ovisi o tome šta pojedeš? Doručkovala sam pecivo s bučinim sjemenkama i sirni namaz. Onda mi to nije bio baš najbolji izbor...
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo cure na zdravoj prehrani danas sam isprobala ono što ste mi tu rekle da kupim neku neznam kako se ni piše ali napisat ću odprilike 🤣 bulgur mješavinu i mogu vam rec da mi je super, znaci nevolim nove okuse ni začine a ovo nema ništa od toga, stavila malo vegete i super mi je to bilo za promjenu uz piletinu. Čak su i cure jele i rekle su da nije loše da je njima to kao riža sa povrćem a meni je to kao ječam ( možda i je samo drugi naziv al šta kad se ja ne kužim još uvijek puno u to ) 🤣 uglavnom 👍za tu mjesavinu i hvala na ideji. 😉
.
A cure koje nisu na ovim prehranama pojela bi sve ove vaše torte i to ne po komad nego za doručak i ručak i večeru a i za međuobrok 🤣🤣🤣 Mislim da niti ja nesmijem otvarat slike više di su vaše torte i kolači jer mi se plače 😂😂 ali dobro još malo imam i ja čokoladice u torbi za rodilište pa će vam bit krivo kad ja to smažem 🤣🤣🤣
Bubice, dobra vijest je to da šećer poslije jela absolutno možeš regulisati hranom.
Druga dobra vijest je da bučine sjemenke sastoje mnoooogo Ugljikohidrata, čak 55g UH na 100g, pa možda bi šećer bio super da ih nisi pojela, a i pecivo je sigurno utjecalo na visok šećer. Za slijedeći obrok pokušaj da pojedeš samo jednu krišku kruha (integralnog) sa nekim proteinom i masnoćnom pa izmjeri. Ja nisam ni kruh mogla jesti, integralni ili ne. Ali ti pokušaj pa vidi. Ako ne ide, onda ćeš vidjeti šta dalje. Tu sam uvijek za savjete/ideje ako treba.🌷💗
Bubice, dobra vijest je to da šećer poslije jela absolutno možeš regulisati hranom.
Druga dobra vijest je da bučine sjemenke sastoje mnoooogo Ugljikohidrata, čak 55g UH na 100g, pa možda bi šećer bio super da ih nisi pojela, a i pecivo je sigurno utjecalo na visok šećer. Za slijedeći obrok pokušaj da pojedeš samo jednu krišku kruha (integralnog) sa nekim proteinom i masnoćnom pa izmjeri. Ja nisam ni kruh mogla jesti, integralni ili ne. Ali ti pokušaj pa vidi. Ako ne ide, onda ćeš vidjeti šta dalje. Tu sam uvijek za savjete/ideje ako treba.🌷💗
Hvala ti puno! 😘 Šta bi mogla onda za večeru na primjer? Zobene pahuljice na mlijeku + 1 banana? Ili je to previše pa samo jedno od tog?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
EmEn09, kuhan bulgur je odličan za Libansku salatu zvanu Tabuli. Evo slika🤗
https://ibb.co/vhqzPSp
Bubice to zvuči zdravo, ali da ja to pojedem šećer bi mi išao u nebesa što od pahuljica, što od mlijeka, a najviše od banane. Ali svi smo drugačiji naravno, pa pokušaj svakako i izmjeri šećer. Možeš isto pokušati sa pola banane i možda posuti izrezanih ili čak mljevenih badema po vrhu pahuljica zbog zdravlja , ali i zbog masti u bademima koja pomaže da upije sav taj šećer.
Ako ne bude išlo, izbaci bananu pa pokušaj ponovo.
Mmmm, ova Tabuli salata izgleda baš fino! 😋
Meni se od slatkog i junaka počelo povraćati. Jučer sam popila dec cole i odmah mi prevrnulo želudac, baš me traži vode i limunade, niš kupovno i nezdravo! Neki dan uz film navalila na čips i smoki i sve izbacila van, prava šteta to jest onda...
EmEn, kad napravim nešto zdravo, uslikam samo za tebe. Ma brzo ćeš ti po svojim čokoladicama!
Moram vam priznati da mene ideja carskog reza užasava... Ne znam zašto, al nekako se osjećam bolje ako razmišljam o trudovima i tiskanju, nego o rezanju svih tih slojeva i šivanju i narkozi i oporavku. Kakogod, bit će kako mora biti, pa bolje se time niti zamarati!
Predivan dan danas u Rijeci!
Sortiraj odgovore
Najstariji