Što smo u višim tjednima bit će nam sve teže brijanje i održavanje frizura Ja to sve s trimerom riješim. Samo noge obrijem, ostalo kako ispadne, prošli su me dani srama i stida. Koliko me različitih ljudi pregledalo u zadnjih par mjeseci, postalo mi kao kod zubara
Sto se depilacije tice, ja ostavim i onda nakraju ipak sve obrijem jer sam tako navikla i zivciraju me, svuda rastu. Nisam nikad pustala dlake i bas su mi ono... iritantne.
Ako ce sve biti super ja cu doma to rjesiti, ako cu moci.
Na depilaciju sad ne bi isla, ne bi da me cupaju 😬
Što smo u višim tjednima bit će nam sve teže brijanje i održavanje frizuraJa to sve s trimerom riješim. Samo noge obrijem, ostalo kako ispadne, prošli su me dani srama i stida. Koliko me različitih ljudi pregledalo u zadnjih par mjeseci, postalo mi kao kod zubara
😂😂😂😂😂😂
Uopce se s tim ne bi trebalo zamarati.
Kod mene nije do srama nego jednostavno su mi te dlake grozne 🤦♂️
Joj ja mrzim dlake bilo di 🤣🤣 tako da ja sam uvijek na nuli, tako i sada
Mislim da i kad dobijem trudove da ću se ic obrijat hahaha
Cure koje imate sutra preglede, a znam da vas ima dosta, punoo srece svima zelim i javljajte, sutra ce bit zanimljiv dan ovdje 🤞💗🤗🥰
Nea 💗
Eto, večeras je trebalo finiširati gospođu i osim što sam se premorila, drugo nisam napravila. Bilo bi bolje da sam ju pustila kosmatu nego da izgleda kao čufasti ranjeni jež. Od trbuh ne vidim ništa, uz svo ogledalo opet nisam mogla sve dohvatiti, a ko za vraga britvice nikakve i sva se isjeckala. Mislim da je to the end dok trbuh ne dodje na sebe. Vratolomije dok bebo izvodi vratolomije u trbuhu, dobitna su kombinacija za umor i mučninu. Ako nađem nekog i budem mogla potrpiti čupanje, super, ako ne... Jungle style će se vratiti u modu.
Uf i ja se spremala za sutrasnji pregled, isto sve brijem i od sad vise nista ne vidim. Pa sad kako ispadne ispadne haha. Imam ono ulje za brijanje plus gel, pa se malo teze porezat.
Jedva cekam sutra pregled i ne mogu vjerovati da je vec 30 tjedana. Vrijeme leti.
Da li cete piti caj od lista maline? Ja mislim da cu od 32 tjedna poceti piti, mislim da nece odmoci.
Cure,
Zapamtite moje riječi, u 34 tjednom više ništa nećete vidjeti i onda je potpuno brijanje stvarno konkretnije i praktičnije, barem po meni. Laka i mirna noć svima.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Uf i ja se spremala za sutrasnji pregled, isto sve brijem i od sad vise nista ne vidim. Pa sad kako ispadne ispadne haha. Imam ono ulje za brijanje plus gel, pa se malo teze porezat.
Jedva cekam sutra pregled i ne mogu vjerovati da je vec 30 tjedana. Vrijeme leti.
Da li cete piti caj od lista maline? Ja mislim da cu od 32 tjedna poceti piti, mislim da nece odmoci.
Ja ću početi od 36 tjedna ga piti. Buduci da pomaže kod otvaranja i poroda, strah me piti ga prije 🤷♀️ i sa datuljama cu tako nekako krenuti... tj za njih moram provjeriti da li ih smijem zbog gestacijskog dijabetesa.
Cure sretno sutra, javite novosti ☺
Joj, ova depilacija me baš deprimirala. Srećom da sam noge sredila ranije silk epilom! Ni ja ne podnosim dlake!
Ines, tik tak kod tebe! Jel ti vrijeme sporo prolazi ili? Meni su u prvoj trudnoći ti zadnji tjedni bili kao godine!
Svima sutra želim uredne preglede! Ja sam na redu tek u 17:30.
Curke u bolnici, samo hrabro!
Svima mirnu i laku noć!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji