Curke koje ste bile po dućanima, ima li gdje frotirnih navlaka za prematalicu? Pepco, Kik?
Jedem neku Dorinu "Banana Buttons", s punjenjem nutra kao od cokoladnih bananica.
Prefina mi je 🤦♂️🥴
Uopce me strah tog ogtt-a 😂

Lussi, ma ne sekiraj se, takav je jednostavno dan. Sad se lijepo odmori, stavi mozak na pašu i ne misli više na ništa osim na sebe i bebicu svoju. 😊❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jedem neku Dorinu "Banana Buttons", s punjenjem nutra kao od cokoladnih bananica.
Prefina mi je 🤦♂️🥴
You go girl! Kad ideš na ogtt?
Prefina mi je 🤦♂️🥴
You go girl! Kad ideš na ogtt?
Sad ce mi dati ja mislim uputnicu u utorak.
Mojoj se ne zuri za taj ogtt, veli da imam vremena do 28 tj otici, da je kilaza i sve ok.
Da zna ona da sam ja 🐷 pojela 2 punjene paprike i pola Dorine 🤦♂️, strah me i vage i ogtt-a i opcenito tog pregleda u utorak 😂

Lussi znam kako ti je, i meni svi idu na zivce, nama dođu samo kumovi povremeno i to ja lezim na kutnoj oni svi oko mene na razmaku, nista ne dvorim i ne nosim, ili muz to napravi ili ce si sami uzet. Vazna je beba! I nek ti ne bude bed dr put reci gostima da te boli i nek odu da moras odmarati, ako su zaboravili da si trudna! Grozno kako ljudi sami ne mogu shvatiti.
Samo ti kazi, tko je normalan nista nece zamjeriti, a i da hoce... ja nemam dlake na jeziku po tom pitanju.
.
Cure, glupo pitanje mozda, jel moguce nagnjeciti bebu u trbuhu ili ju jako pritisnuti, tj. nedaj Boze napraviti joj nesto? 😳 Ja sam se prije smjestila u neki cudni polusjedeci polozaj i nesto me presjeklo jako s lijeve bocne strane trbuha tako da mi se zavrtilo, a tu me i ona u tom trenu s rukicom il nogicom gurala, ne znam sta je bilo, pa nisam ju valjda nekako stisnula 😔.
Panike jedne prvorotke.

Danice draga, javi se.
Kako si?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja nemam kucnog ljubimca al si ne mogu zamislit razlog zbog kojeg bi netko dao svog ako ima.. dolazak bebe nikako nije razlog. Ah.. ljudi..
.
Lonmi bebu mozes ozlijediti bas jakim udarcem tipa u prometnoj, ne ovak za bezveze. Ja sam udarila trbuh u prometnoj, ne jako, apsolutno nista nije bilo ni bebi ni meni nit se ista vidjelo na trbuhu. Mozda se tvoj misic neki stegnuo pa je osjetila ali nist joj nije sigurno. Ne brini, opusti se, tvoja mala je super :)
Ja nemam kucnog ljubimca al si ne mogu zamislit razlog zbog kojeg bi netko dao svog ako ima.. dolazak bebe nikako nije razlog. Ah.. ljudi..
.
Lonmi bebu mozes ozlijediti bas jakim udarcem tipa u prometnoj, ne ovak za bezveze. Ja sam udarila trbuh u prometnoj, ne jako, apsolutno nista nije bilo ni bebi ni meni nit se ista vidjelo na trbuhu. Mozda se tvoj misic neki stegnuo pa je osjetila ali nist joj nije sigurno. Ne brini, opusti se, tvoja mala je super :)
Vjerojatno, nisam ni magnezij popila danas, a misici su mi koma vise od lezanja.
.
Tak ti i nas ispituju, a gdje ce sad biti pas? A di bi trebao biti..... poludim od tih ljudskih gluposti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji