Mene su dizali drugo jutro nakon carskog u 13 h, i morala sam od tad na wc, uzas
Pa ja se prvi dan nisam mogla pomaknut od bolova, nezamislivo mi je tako rano sutra odmah na noge, ajme jadna ti, jos odmah na wc, uzas… Si imala okomiti ili vodoravni rez?
Vodoravni skroz nisko dole, nas 3 u sobi smo imale carski i sve su tako dizali i morale smo mijenjat pelene ili ti donesu bebu jos prvi dan i stave u krevetic, a ne mozes ju uzeti uzas.
Lonmi - ma bit će sve ok vidjet ćeš. Ja nekako sad stvarno mislim da ćeš na ovom pregledu sve saznat i konačno bit na čistu i na miru i da će ti reć sve je ok ne brini to je normalno i gotovo, baš imam neki osjećaj da će ovaj pregled kod tebe sada biti ono kako se kaže ključan. 🤗 A vidiš da je i meni teško s tom prehranom jer se učim meni ti je to isto sve naučna fantastika jer sam do sada sve jela i sve kuhala sa svime uopce nisam ni gledala ni zamarala se sta se moze sta ne i onda od kad sad moram pazit eto polako se učim ali ništa se nemože naučit i skužit preko noći, treba vremena. Ja sam tek sad malo skužila što mogu pojest i koliko i brojim te kalorije na aplikaciji što nisam nikad još dosad s tim da smijem kao 1800 kalorija a ja ti jedem svaki dan do 1600 kalorija jer kao ovih 200 mi je za svaki slučaj ako sam nešto krivo 🤣🤣 Kao nek ostane malo kalorija za svaki slučaj🤣🤣 Ali vidim da mi je sad već malo lakše psihički u glavi u odnosu na prije 3 tjedna kad sam bila u totalnom šoku ono što ću ja jest, radije bi bila ne jela nego sad razmišljala i smišljala i učila se što jest s čime. Ali sad je već ok. Pokazalo se evo na pregledu da sam dobro kombinirala namirnice sad me bas zanima na sljedećem pregledu dal će bit sve opet ok kao i sad ili sam nešto krivo radila. Ali vjerujem da nisam jer ako ništa drugo pazim na te kalorije i ne jedem slatkiše i gluposti tako da bi trebalo biti ok. 😉
EmEn9 nekoliko pakovanja, ne nekoliko krakera🤦🏻♀️😆
🤣🤣 hehe nasmijala si me kao ne nekoliko krekera nego pakovanja 🤣 Ma neće bit potrebno ali svejedno ti hvala, bitno mi je da vidim sliku da uopće znam što je to i prema kojoj polici da krenem 🤣🤣 čisto da znam izgled. Hvala puno. Baš sam sretna da zasad imaš termin prije mene da nam dajes ideje što jesti nakon poroda 🤗🥰😍🤩 ja se sjecam ja dok sam dojila aime meni stalno sam jela isto kuhana piletina, juha, kuhani krompir i špinat uglavnom sve skuhano. Tako da imat ćemo tebe da nas uputiš i das nam ideje 🤣🤣
Nakon carskog se ne smije 3 dana jest? 😳
Da, to ti je operacija, treba vremena da crijeva ponovno uspostave probavu, dobiva se samo tekucina za obrok-caj ili juhica bez iceg. I poslije ako se naglo krene sa krutom hranom, vrlo lako dodje do zatvora.
2016. Na Sv duhu sam ja normalno dobivala hranu nakon carakog, i 4.dan isla doma. Mislim da sad pustaju 3.dan.
Opca anestezija ili spinalna?
Opca hitan carski
Eto, ocito je to drugacija praksa od bolnice do bolnice… Bilo bi super odmah dobiti hranu i 4.dan ici doma, slazem se.
Ali 3.dan? Mene su 3.dan tek dizali iz kreveta i skidali kateter, kako su zene sposobne 3.dan hodati da idu kuci?
Mene su dizali drugo jutro nakon carskog u 13 h, i morala sam od tad na wc, uzas
Vinogradska, 2018.,ljeto… Jutro nakon carskog sve najnormalnije odradila uz pomoć sestre. Dakle, pomogla mi je pri tuširanju, doručak donijela i preporuka je bila početi se kretati što prije. Tako sam i napravila. Srećom, moj carski je ispao skoro bezbolno iskustvo. Ako idem opet sad, budem vidla kak bude… 4.dan išla doma…
..
I moj prvi carski je bio bezbolan, ali zato drugi je bio koma, cijeli dan me bolilo da nisam mogla na mob pricati, a kamoli sto drugo.. Si imala okomiti ili vodoravni rez?
Ajme… Bas sam se pitala onako u sebi jel taj drugi carski rez bude gori od prvog? Moj je vodoravni rez i bas je lijepo zarastao… Ajme, sad imam o čemu misliti. Još ja onak si mislim pa ako sam taj prvi tak ok ishendlala budem i drugi ako do njeg dođe. Hm… Nije mi svejedno! Ali hvala ti na info, baš me to zanimalo. I jel istina da režu po istom rezu?
Kazu da rezu po istom rezu, meni je dr rekao ako sve bude ok i beba ne bude velika mozemo probati prirodno ovaj put.
https://www.tvornicazdravehrane.com/rizin-kruh-hrskavi-bez-secera-125g-nutrigold-proizvod-54600/
Meni je ovo super s nekim namazom gore
https://www.tvornicazdravehrane.com/rizin-kruh-hrskavi-bez-secera-125g-nutrigold-proizvod-54600/
Meni je ovo super s nekim namazom gore
Super ideja, hvala thera. 😉
EmEn, da ti odgovorim, a poslije ću nadoknaditi.
Lchf prehrana ne sadrži nikakve žitarice niti škrobne namirnice (krumpir, riža, mahunarke) pa makar to bilo i integralno.
Lchf brašna: kokosovo, laneno, sezamovo, bademovo....dakle orašasti plodovi 👍 i sjemenke 👌
Najbolje brašno meni je bademovo. Skupo je, al se može napraviti i u kućnoj radinosti. Cijelu paletu tih brašna možeš naći u Tvornici zdrave hrane ili Bio i bio.
Obzirom da je temelj lchf-a zelenjava, pa tek onda proteini pokazalo se odličnim u reguliranju šećera.
Eto, moja svekrva se čudi kad skuham blitvu bez krumpira, prvo kao prava bodulka se pita koliko količinski i cjenovno blitve ja kuham, a drugo kako to mogu jesti...😂 S ja se pitam kako to da je bodulka, a ne koristi maslinovo ulje (btw imamo naše)
Sve je to stvar navike...tako i lchf.
EmEn hvala ti draga, kad bi barem bilo tako 🙏
Uzasno se bojim svaki put kad mi se ponovi tako bez objasnjenja, voljela bi imati cistu situaciju.
Nervozna sam dosta oko ovog pregleda, jednostavno ne znam zbog cega, ali bas nervozna.
EmEn, da ti odgovorim, a poslije ću nadoknaditi.
Lchf prehrana ne sadrži nikakve žitarice niti škrobne namirnice (krumpir, riža, mahunarke) pa makar to bilo i integralno.
Lchf brašna: kokosovo, laneno, sezamovo, bademovo….dakle orašasti plodovi 👍 i sjemenke 👌
Najbolje brašno meni je bademovo. Skupo je, al se može napraviti i u kućnoj radinosti. Cijelu paletu tih brašna možeš naći u Tvornici zdrave hrane ili Bio i bio.
Ok hvala ti 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji