Ja se ušuljala u krevet ,znate sta volim pogledat iskreno?! One Born every minute... prije gledala na TLC programu a sad na mobu ajmeee predivno mi je to ....jeste gledale kad?

MareiKate hahhah show 😅🤣 a sto se gaca tice ja ti nosim samo slip bokserice iz Kika i super su mi.
MissGraz znaci ipak je kolestaza 🤔 ajde neka su bar rijesili sto je, pa sad mogu regulirat terapiju. Drzim 🤞 da te nece drzati dugo, da nalazi budu svi okej i da ides kuci 🥰
Farbanje -ja sam se farbala cijelu trudnocu skroz normalno svaka 2mj. Iskreno po meni su stetnije cigare recimo one koje puse ko recimo kuma moja koja je citavu trudnocu pusila po kutiju dnevno, nego moje farbanje koje mi stoji na glavi 40min jednom u 2mj tak da ne smatram farbanje nista lose i sto moze nastetit vise od nekih drugih stvari. A sto se frizure tice ja svoju nedam sisat nema sanse, to ni pod razno. Nikada ju nisam dala sisati vise od 5,6 cm..sad uvijek samo postucamo vrhove i to je to, hvala Bogu imam zdravu kosu i pustam ju i dalje. Moja kosa je moj zastitni znak ajmo tako reci 🤗🥰
I ne vidim se sa kratkom kosom nikako 🤷♀️
AnaAn ova za liskusa i farbanje 🙄🤦♀️ koji k hahha cini mi se da ona nije bas 🤣
Erzui snjegovic je top 😊👍
Kikiriki ja ga isto jedem skroz normalno, niti sam uopce obracala paznju na alergene 🤷♀️
Bebanomoje svasta, a valjda oni znaju sta rade. U svakom slucaju nadam se da ce ti se kontrakcije smanjiti i da neces imati dalje tolikih problema s njima 🤞 apsolutno se slazem, ako nisi siguran uvijek je bolje otici na hitnu da oni ustanove sto je, nego razmisljati dal nesto moze biti ili ne.

Nea 💗
Ja se ušuljala u krevet ,znate sta volim pogledat iskreno?! One Born every minute… prije gledala na TLC programu a sad na mobu ajmeee predivno mi je to ….jeste gledale kad?
Jaoo dok je bilo na MTV-u gledala sam stalno, onda sam jedno vrijeme i zaboravila na to, al sam se sjetila nedavno pa sam gledala na youtubeu..super mi je da 👍

Nea 💗
Curke koje ste bile po dućanima, ima li gdje frotirnih navlaka za prematalicu? Pepco, Kik?
Ja sam kupila u baby centru, ni malo jeftino.. 180kn..omo...kaaj?? Al uzela jer nisam drugdje našla. Eventualno Bubamara možda ima, to ne znam ono sto posto. Ali ko suho zlato da sam kupila...
Petra, ja sam kupila u Kiku. Ne sjećam se koliko sam dala za nju - mislim najviše 35 kn
.
Laku noć cure! 🙂

Helou curke!
Znaci prvo i osnovno, umrla sam od smijeha na Mom i njezine komentare, posebno onaj o orkestru 🤣🤣
Curke u bolnicama drzite se stvarno, naoruzajte se knjigama i otplovite negdje di nema hrkanja, prdaca i posebno FARBANJA, znaci stvarno ne vjerujem da bi to nekome palo na pamet 😳😳😳😳
Sto se bebe u sobi tice, ja sam se nakon prvog poroda doslovno onesvijestila u krevet i kad su mi ga sestre donjele nakon sat dva rekla sam da ne mogu jos i nastavila spavati, stvarno sam bila premorena jer su iza mene bile dvije neprospavane noci u trudovima. Nakon toga je bio u sobi samnom cijelo vrijeme, normalno smo dojili itd.
A s drugim mi je bila skroz druga prica, porod je bio puno kraci, nisam bila toliko umorna i on je od pocetka cijelo vrijeme bio kraj mene.
Tako da, kao sto su neke cure vec napisale, stvarno je individualno kako cete se u odredenoj situaciji osjecati i prema tome postupite... necete pogrijesiti 😅
Sto se pak presvlacenja tice, u Vinogradskoj sestre pokazu kako presvuci pelenu i onda to mame same odraduju. Sestre samo presvlace robicu kad kupaju i vazu dijete. Mislim da sam ja jednom ili dvaput zamolila da ga one presvuku ako bi bio pokakan ili nesto pa sam iskoristila to vrijeme za wc. Ugl, sestre tamo su stvarno super tako da se sve lako dogovori s njima. Meni se isto tu i tamo znalo dogoditi da bih ih presvlacila u noci u polumraku pa su mi se znali upiskiti cijeli i smociti, al i tad su ih bez ikakvog problema sestre uzele i vratile ciste 😇

Evo uspjela sve pročitat od danas i sve zaboravit.🤣🤣 Nasmijala sam se stvarno na komentare oko svega u bolnici, držim fige cure da čim prije izađete.
.
U Rijeci kad sam ja rodila i prvi i drugi put su sve oni radili oko bebe i presvalče i kupaju i sve i kad sam isla doma oni su ih obukli i nisu mi nista pokazali i kad sam dosla doma sam se polako naucila. U bolnici nisam niti jednom bebu presvukla.
.
Za Rijeku sam sad pročitala od cura koje su nedavno rodile da ako je dogovoreni ostanak u bolnici onda radiš test dan prije a ako dođeš u trudovima da ti odmah kad dođeš rade test na koronu i onda si u posebnoj sobi dok ne dođu nalazi a kad dođu nalazi sele te na odjel.

Danice draga, javi se.
Kako si?
Ej Ružica!
Danas nema bolova, ali ima nuspojava Cordipina. Srce ubrzano tuče, neke aritmije. Ma stalno nešto!
Kako si ti?
Cure koje ste u bolnici, držite se!
Nakon carskog se ne smije 3 dana jest? 😳
Da, to ti je operacija, treba vremena da crijeva ponovno uspostave probavu, dobiva se samo tekucina za obrok-caj ili juhica bez iceg. I poslije ako se naglo krene sa krutom hranom, vrlo lako dodje do zatvora.
2016. Na Sv duhu sam ja normalno dobivala hranu nakon carakog, i 4.dan isla doma. Mislim da sad pustaju 3.dan.
Opca anestezija ili spinalna?
Opca hitan carski
Sovarenje s laganim bolovima kao pred mengu. Jedva cekam utorak da mi kaze dr.da je sve u redu, nebi ja mogla cekat dogovoreni pregled 16.ovako..
Ima li jos 🦉 nocas?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji