EmEn, da ti odgovorim, a poslije ću nadoknaditi.
Lchf prehrana ne sadrži nikakve žitarice niti škrobne namirnice (krumpir, riža, mahunarke) pa makar to bilo i integralno.
Lchf brašna: kokosovo, laneno, sezamovo, bademovo….dakle orašasti plodovi 👍 i sjemenke 👌
Najbolje brašno meni je bademovo. Skupo je, al se može napraviti i u kućnoj radinosti. Cijelu paletu tih brašna možeš naći u Tvornici zdrave hrane ili Bio i bio.
Obzirom da je temelj lchf-a zelenjava, pa tek onda proteini pokazalo se odličnim u reguliranju šećera.
Eto, moja svekrva se čudi kad skuham blitvu bez krumpira, prvo kao prava bodulka se pita koliko količinski i cjenovno blitve ja kuham, a drugo kako to mogu jesti…😂 S ja se pitam kako to da je bodulka, a ne koristi maslinovo ulje (btw imamo naše)
Sve je to stvar navike…tako i lchf.
Svekrve se uvijek nesto pitaju 😂
Ja curke lezim danas po drugi put na lijevom boku i osijecam bebicu poprečki🤣 kad se ustanem, bas me zanima ode li glavica dolje🤗🤔
.
Jedva cekam sutra 17h da opez vidim svoje sunasce,🥰 a GUK profila sljedeci tjedan se sad vec grozim🙄
Ines, super za pregled! 😊
Ja preživjela dan mjerenja šećera, odnijela natrag aparatić, sutra doktor očitava vrijednosti pa će mi javiti jel OK ili ne. Emmie, zadnji nakon večere mi je bio 5.2 (i to nakon zobenih pahuljica s mlijekom) pa se evo nadam da to sve spada pod normalno. 😊 💪Vidjet ćemo sutra šta kaže doktor pa javim.
Svima koje sutra idu na preglede želim sreću, javljajte nam dobre vijesti. 😁❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Curke, sretno sutra na pregledima 🍀🍀 vidim ima vas dosta sutra, imat ćemo šta čitati kad se sve javite s dojmovima!
Jagodica, ja sam u 15 do 5. Imamo cak i preglede u isto vrijeme 😂 Bas me zanima jel nam kod tebe dolazi Fran.
Drzite fige da moj mali nije omotan vise oko glave jer cu dobit popizditis.
.
Ines jos maloooo 🤩🤩 Super se drzis.
.
Lonmi hvala ti, meni je to tesko vjerovat 😂 Kaj nitko drugi nije cuo to pucketanje? Maloprije se probudio i lupao i opet sam cula! Uvikek samo jednom, bas je neobicno.
Bubice 5.2 poslije zobenih pahuljica i mlijeka je super!!! Vjerujem da je kod vas natašte normalan šećer do 5.1, pa vidiš koliko je 5.2 poslije zobenih pahuljica super. Zašto moraš vraćati aparatić? Bilo bi bolje da možeš pratiti šećer do kraja.
EmEn9, zašto si morala jesti samo kuhano poslije poroda? Ja se jadna nadam da će moje muke sa prehranom biti gotove kad rodim 😅
Ja sam u 13h sutra 😬🥰. Vise se veselim pregledu u ponedjeljak jer tamo sve vidim i jos mi 4D ukljuci.
AnaAn kako si? Jel se druzis u sobi da vrijeme prođe?
NevaEva ti imas velikoga djecaka koji zeli veci trbuh. Jedi junake i slatko da se trbuh poveca 😂
Ja sam u 13h sutra 😬🥰. Vise se veselim pregledu u ponedjeljak jer tamo sve vidim i jos mi 4D ukljuci.
AnaAn kako si? Jel se druzis u sobi da vrijeme prođe?
NevaEva ti imas velikoga djecaka koji zeli veci trbuh. Jedi junake i slatko da se trbuh poveca 😂
Hahaha to bi i njemu pasalo, fino se razuzda dok mu dam slatkog 😂 a ja mala, muz od mene veci 12cm, nigdje nikog velikog i ja pitam gin.pa na koga je beba velika a ona meni: pa to vi morate znat.
A ja ne znam.
Mozda je sad normalnih dimenzija, mozda je samo bila faza 😅😅
.
Drzim fige draga da je sve ok, cerviks isti i tvoja curica u mjerama. Imam jako dobar filing za vas dvije.
.
Kak nam se drze curke u bolnici?
Jagodice sretno sutra, i na OGGT! OMG ti si skoro 30tt!
Jesam, draga i sama ne mogu vjerovat da od ove srijede krecem u Final countdown 🥳 10...9...8...7...6...5...4...3... bebaaaaaa🤣 nema 2 i 1 ili opcije prenijela sam🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji