Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    01. Srpanj 2020. 13:07

Sada čitam meni je 17 dan od ovulacije i pise da je vrijednost 132 meni ova 264 za duplo u biti Mrs Graz koliko si tocno 4 t i koliko dana ja idem opet u petak raditi nalaz

Saramala
    01. Srpanj 2020. 13:12

267 *

MareiKate
    01. Srpanj 2020. 13:48

Saramala meni je na 4+2 beta bila točno 132 i ja sretnaa manje je od tvoje, mislim da brigaš bez razloga ☺️ sretno i javi što kaže doktorica

• MissGraz
    01. Srpanj 2020. 13:49

Saramala

Sada čitam meni je 17 dan od ovulacije i pise da je vrijednost 132 meni ova 264 za duplo u biti Mrs Graz koliko si tocno 4 t i koliko dana ja idem opet u petak raditi nalaz

Znaci ja sam tocno danas 4tj.  4 tjedna racunajuci to od zadnje mestruacije i danas mi je zapravo prvi dan izostanka menstruacije jer sam ja kucni test dosta rano radila, 5 dana prije nego mi je izostala. Pise da u 4tj beta moze biti od 3 do 400 i nesto. Tako da si ti idalje u tim granicama i mislim da je to okej samo da svi imamo individualan rast. Neko uspije dobit poz test 5 dana prije menst. k'o ja, a neko tek 10 dana nakon izostanka. Stripi se do petka, nemoj misliti lose, napravit ces ponovo i to ce bit okej. Kad ti je pregled? Meni tek 17.7. 

Saramala
    01. Srpanj 2020. 13:58

Hvala ti MariKate utješila si me mada vidim i po tablicama da je to ok , doktor nist kaze vidit cemo u petak jos jedan nalaz , Miss Graz pregled mi je 14.7 

• MissGraz
    01. Srpanj 2020. 14:22

Saramala

Hvala ti MariKate utješila si me mada vidim i po tablicama da je to ok , doktor nist kaze vidit cemo u petak jos jedan nalaz , Miss Graz pregled mi je 14

Bit ce to sve okej! Mi smo jednostavno sve preplasene, meni je prvi trudnoca neke su od vas nazalost imale spontane... i svaka je u nekoj svojoj panici. Ali cvrsto vjerujem da je svima sve okej i da cemo sretno izgurati do proljeca! To je beta koja se uklapa u raspone vrijednosti i drzi se te misli i samo hrabro 🙂 

Saramala
    01. Srpanj 2020. 14:28

Hvala ti ❤️Mareikate 
    Malamarelice jesi pitala ginekologinju 

malamarelica
    01. Srpanj 2020. 15:07

Evo me cure, kaze da je super beta i da cekamo petak. Znaci u petak opet divljam.
    Saramala i ja mislim da ti je ovo ok i da se uklapa. Ti isto u petak kao i ja divljas. Znas li koji ti je tocno dan nakon ovulacije?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    01. Srpanj 2020. 15:09

E da, pitala sam zs simptome. Samo mi je rekla da manje citam 😏

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• MissGraz
    01. Srpanj 2020. 15:13

malamarelica

Evo me cure, kaze da je super beta i da cekamo petak. Znaci u petak opet divljam.
    Saramala i ja mislim da ti je ovo ok i da se uklapa. Ti isto u petak kao i ja divljas. Znas li koji ti je tocno dan nakon ovulacije?

Supeeeeer! Eto vidis!! Bas sam sretna zbog tebe!! Tako je i tebi sve sigurno sigurno okej Saramala! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.