Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    30. Lipanj 2020. 21:04

Kak je ovo beta razlicita u 3. i 4.tjednu? Pocetna vrijednost. Uf... vec se vidim kako cu ludit.
    Mislim da su vam to znakovi, negdje sam citala o sirenju maternice pa se prenose bolovi i u prepone

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

MareiKate
    30. Lipanj 2020. 21:06

Ja definitivno imam ogroman apetit, samo jedem i to vidim veliku razliku između jučer i danas... I tako me strah da će mi opet početi mučnine, jer mi je tako bilo i zadnji put, prvo sam morala stalno nešto jesti jer me tražilo i onda odjednom ta muka 🙈

• Magdalena🌷
    30. Lipanj 2020. 21:16

Prije svega čestitam vam svima drage ženice na plusićima🤩💕
    Mislim da ću vam se uskoro konačno pridružiti u klub.. Zanima me je li koja od vas u trudnoći imala smeđi iscjedak s krvnim ugrušcima? 

Saramala
    30. Lipanj 2020. 21:47

Imala sam ja u drugoj trudnoći a i u zadnjoj drugoj sam imala cistu i stalno krvarila održavala sam trudnoću a ova zadnja prije ove sada nažalost je isto krenula ali sam imala spontani nisam se dovoljno pazila 

• Draga
    30. Lipanj 2020. 23:01

Imala sam i ja smeđi iscjedak u prvoj trudnoći koja je završila uredno, ali i u drugoj koja je završila spontanim. Tako da nema pravila. 

MareiKate
    01. Srpanj 2020. 07:34

Vidim da većini ovdje uglavnom nije prvo dijete ☺️
    Imala sam i ja smeđi iscjedak, u dvije prethodne trudnoće, jedna je završila spontanim a druga uredna. S tim da u toj urednoj sam čak imala i krvarenja, ne samo smeđe ...
    I sad imam jakooo malo ali ne brinem jer znam da nema pravila.

Saramala
    01. Srpanj 2020. 09:56

Mareinkate ne znam da li si dobila tablete kakve ja sam jucer odma dobila dufaston 

malamarelica
    01. Srpanj 2020. 11:06

Beta mi je 17 858. Danas sam 5+4. Ja idalje ne znam jel to normalno

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

MareiKate
    01. Srpanj 2020. 11:22

Malamarelica mislim da ti je to ok, odgovara vrijednostima za 6tt, a ti si tu negdje! Super, bitno da je visoka!
    Sara, ja kad sam ti imala spontani pila sam ne znam ni ja koliko duphastona dnevno, tipa 4 i ništa  mi nije pomoglo. Kod druge trudnoće sam ih opet dobila i skužila da od njih puno gore povraćam, i zaključila sam sama da je veći rizik da se tako napinjem dok povraćam nego da ne pijem te tablete i nisam ih pila i sve se riješilo mirovanjem.  Nikome to ne savjetujem, ali za sad isto neću trčati na pregled niti početi piti duphastone (imam ih još od prošle trudnoće doma) jer zaista za sada imam jedva vidljiv taj iscjedak pa računam da je za sad to ok. Ako treba sve biti u redu, bit će.

Saramala
    01. Srpanj 2020. 11:25

Da one pojačaju mučninu i hormone jer su na hormonskoj bazi, malamarelice mislim da je to ok prema ovoj tablici zazovi doktora i ja sam jutros bila evo cekam da mi pošalju nalaz 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.