Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    02. Srpanj 2020. 12:48

A kako ti da su vec vadila tsh? Zar se ne vadi nakon prvog pregleda pa ti daju da vafis krv i urin. Znaci, nekad u 6.tt. Ili inace imas problema pa si isla vaditi tsh?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• MissGraz
    02. Srpanj 2020. 13:22

Nisam znala da sam trudna, a osjecala sam se nekako slabo, pa mi je moja dokt opce prakse dala vaditi tako neke pretrage. U medjuvremenu sam ja zaboravila na to i saznala da sam trudna itd. I evo zove dokt. da mi je visok TSH i ja joj onda rekla da sam trudna, pa se ona malo uspanicila. Evo sad sam dobila gin, rekao mi je da ne panicarim ali da podjem kod endokrinologa cim prije i da sacekam 17.7. za pregled kod njega, a do tada da rijesim sve sa stitnjacom. Malo sam se smirila ipak. Tj. ginic me umirio... rekao je vazno da si ostala trudna, sve drugo cemo sad polako. 

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 13:24

Super, eto vidis. Kad ces kod tog endokrinologa? Kako se sada osjecas?

Saramala
    02. Srpanj 2020. 13:28

Mene ovaj dufaston strasno uspavljuje bas strasno me slomi po danu je li ja ovo umišljam ima li tko slicno iskustvo ?

Saramala
    02. Srpanj 2020. 13:28

M

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 13:41

Ja uzimam vaginalno utrogestane. Prvu noc sam zaspala ko drogirana. Ali zanimljivo da kad ujutro uzmem onda nemam tu nuspojavu samo navecer. To je normalno cula sam i citala

• zzz25
    02. Srpanj 2020. 14:18

I ja uzimam vaginalno utrogestane, i isto mi se stalno spava od njih... iako sam čitala da su manje nuspojave kod vaginalnog uzimanja nego kod oralnog...

Ninnach
    02. Srpanj 2020. 14:18

zzz25

Pozdrav cure, evo i ja vas čitam i pratim svakodnevno… danas sam 5+6
    Tu smo negdje svi po tjednima, zanima me kad idete na prvi UZV ? Meni je ovo prva trudnoća pa zato pitam…

Hello, ja ti idem na 1.pregled privatno 7.7.,a ova socijalna me jučer kad sam je jedva dobila na telefon, naručila za 13.7. Uglavnom od 6.tj na dalje. Po meni najbolje tako jer krajem 6.tj se može čuti srčeko ali nije panika akose ne čuje baš taj dan jer nekima se tek u 8 tj čuje. Sve je indivifualno i bez panike. 

Ninnach
    02. Srpanj 2020. 14:22

Saramala

Mene ovaj dufaston strasno uspavljuje bas strasno me slomi po danu je li ja ovo umišljam ima li tko slicno iskustvo ?

Mislim da nije duphaston. Ja ga evo ne pijem hvslaa Bogu ali sam se i kave odrekla i sad hodam ko zombi koristim svski tren da prilegnem što je uz dvogodišnjaka nemoguće tako da sam.... Strgana blago rečeno 

Ninnach
    02. Srpanj 2020. 14:27

Ninnach

Saramala

Mislim da nije duphaston. Ja ga evo ne pijem hvslaa Bogu ali sam se i kave odrekla i sad hodam ko zombi koristim svski tren da prilegnem što je uz dvogodišnjaka nemoguće tako da sam…. Strgana blago rečeno

Da citiram sam sebe... Ne pijem duphaston, a sad vidim da vi koje uzimate sve ipak imate taj umor od njeg pa ne znam moguće je vsljda. Najbolje pitati ginekologa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.