Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zzz25
    02. Srpanj 2020. 11:23

Hvala na informacijama:) 
    Inače ja se super osjećam, jedino imam bolne grudi, a drugo sve je ok
    Koji su vaši simptomi

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 11:36

Tako je i meni. A i te grudi mi nisu bas bolne, nego nekako napete i osjetljive. I to se mijenja tijekom dana, ujutro i navecer ih uglavnom osjetim, preko dana slabije. Ostalo nista nemam... 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• MissGraz
    02. Srpanj 2020. 11:49

Mene dokt. upravo zvala da mi je TSH visok. Je li neko imao problem s tim?

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 12:18

A koliki je? Ja sam inače imala problem s tim, i imam hipotireozu ali iskreno od prošlog poroda nisam pila terapiju i tek sad sam išla kontrolirati TSH kad sam skužila da sama trudna i čak mi je u granici, nešto malo ispod 2.5, a to je preporuka za prvo tromjesečje... Vjerojatno će mi rasti kroz trudnoću i morat ću piti terapiju. Nije to ništa strašno samo se mora stalno pratiti i prilagođavati terapija. Meni doktor uvijek uz TSH provjerava ft4 koji je posebno bitan za trudnoću...

• MissGraz
    02. Srpanj 2020. 12:19

Cak mi je 5.32 😥

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 12:20

Koliki je? Mislim da puno zena ima problema s tim pa im daju terapiju i bude sve ok

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 12:23

MissGraz

Cak mi je 5.32 😥

A u kojem si tjednu trudnoće ti?
    Jel ti rekla doktorica što dalje?

• MissGraz
    02. Srpanj 2020. 12:34

Ja sam tek 4+1. Rekla mi je da se javim gin, a on mi se ne javlja. To je isto dosta visoko 😥

MareiKate
    02. Srpanj 2020. 12:43

MissGraz, nemoj paničariti, ali probaj čim prije do doktora da ti kaže što dalje. Po meni trebaš izvaditi i ft4 i odmah krenuti sa terapijom.
    Meni je taj TSH isto noćna mora, zato sam ga išla vaditi čim sam skužila da sam trudna ali eto nekim čudom je sad ok... 
    Inače bi trebala endokrinologu za terapiju, ali mislim da većina ginekologa u trudnoći sama prepisuje terapiju trudnicama i prilagođava tijeku trudnoće.

malamarelica
    02. Srpanj 2020. 12:47

Da, zovi doktora i neka ti danas nesto prepise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.