Malamarelica meni ta vrijednost izgleda odlično. Iskreno su meni te njihove vrijednosti čudne jer piše da je raspon od 6 tjedna trudnoće od 10 000,a tebi je već sad preko 17 000. Ja sam zato i odlučila da necu vaditi betu, ultrazvuk ce sve pokazati. Ovako bi samo glavu razbijala, živjet ću u uvjerenju da je sve dobro.
Jesi ti zadovoljna svojom betom?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Pozdrav svima! :)
Imam trogodišnje dijete, prije nekoliko mjeseci sam imala spontani, prošli tjedan mi je test za trudnoću bio pozitivan (ne usudim se ni reći ni napisati "Trudna sam" koliko sam u strahu...). Danas sam 5+2, u petak mi je pregled.
U prvoj sam trudnoći bila bezbrižna i sve je bilo super. U prvim tjednima bi mi znala biti ujutro muka kao da sam puno gladna, s tim da bi muka obično i prestala kad bih doručkovala. Ni jednom nisam povratila. Puno mi se spavalo. To je sve od "mučnina" i sve je bilo u redu.
U prošloj trudnoći nisam osjećala gotovo ništa, samo su mi grudi malo bile nabrekle, ali nisam ni brinula jer sam pomislila da sam opet "sretne ruke", bez mučnina. Krajem 6. tjedna doživjela sam spontani...
Sad ni sama ne znam umišljam li mučnine koje osjećam zato što ih priželjkujem... Grudi su mi opet nabrekle i spava mi se (ili želim da mi se spava?), a ostale mučnine ili nemam ili su minimalne ili ih umišljam... Baš se jako stresno osjećam... Prilikom svakog odlaska na WC pogledam papir... Znam da to ne bi trebalo biti tako i da bi mi svi (da znaju što se događa...a ovog puta nikome još ništa nismo otkrili) rekli "Opusti se", ali to je u ovom trenu jednostavno nemoguće...
Jedva čekam pregled, ali i u slučaju da sve bude u redu, slutim da ću nemirna biti barem dok ne uđem u drugo tromjesečje...
Nadam se da će nam svima sve biti u redu! P.S.MalaMarelica, i ja mislim da su ti nalazi uredni, meni je krajem 6. tjedna trudnoće beta bila oko 800 (radila sam nalaze nakon što mi je počeo smeđi iscjedak) i sutradan sam doživjela spontani, tako da mislim da će kod tebe sve biti u redu! Svakako sretno i javljaj se i dalje! :)
Malamarelica meni ta vrijednost izgleda odlično. Iskreno su meni te njihove vrijednosti čudne jer piše da je raspon od 6 tjedna trudnoće od 10 000,a tebi je već sad preko 17 000. Ja sam zato i odlučila da necu vaditi betu, ultrazvuk ce sve pokazati. Ovako bi samo glavu razbijala, živjet ću u uvjerenju da je sve dobro.
I meni su cudne. Ja se nisam ovako nasekirala ne pamtim kada..
Javit cu vam sve sto mi kaze doktorica
Hvala ti. Jos me vise rasplakalo kako si dobra prema meni, evo placem dok ovo pisem
Pa i ja nailazim na svakakve vrijednosti, sve mi je to nejasno nekako, al me zabrinulo ovo da 24.dan nakon ovulacije beta bude prosjecno preko 22 tisuce. Pa koliko se zena onda ne uklapa u to, a po ovim drugim vrijednostima se uklapa jer su tolikog velikog raspona
Draga, evo da pru_im koju riječ utjehe
U prvoj sam trudnoći krenula s betom od samo 87
I ona je lijepo postepeno rasla i dull la se. Doktorica mi je direktno rekla da to ni nije trudnoća još pa možeš misliti kako mi je bilo i kakva mi je ginekologica rospija. Nisam laborant ni doktor, ali čini mi se da ti je nalaz u redu. Pokušaj misliti pozitivno koliko god ide. Okupiraj se nečime, nemoj stalno visiti na netu i proučavati
Pusti da priroda ovaj put odradi svoje. Ja ti isto izgubila simptome a danas sam 5 tj. Nije mi svejedno ali pokušavam ne mislit toliko o tome. Simptomi dođu i prođu. Beta bitno da se dupla i sve ok. Žao mi je da se toliko stresiraš. Šaljem zagrljaj😊 tu smo uz tebe...
Pozdrav svima! :)
Imam trogodišnje dijete, prije nekoliko mjeseci sam imala spontani, prošli tjedan mi je test za trudnoću bio pozitivan (ne usudim se ni reći ni napisati "Trudna sam" koliko sam u strahu…). Danas sam 5+2, u petak mi je pregled.
U prvoj sam trudnoći bila bezbrižna i sve je bilo super. U prvim tjednima bi mi znala biti ujutro muka kao da sam puno gladna, s tim da bi muka obično i prestala kad bih doručkovala. Ni jednom nisam povratila. Puno mi se spavalo. To je sve od "mučnina" i sve je bilo u redu.
U prošloj trudnoći nisam osjećala gotovo ništa, samo su mi grudi malo bile nabrekle, ali nisam ni brinula jer sam pomislila da sam opet "sretne ruke", bez mučnina. Krajem 6. tjedna doživjela sam spontani…
Sad ni sama ne znam umišljam li mučnine koje osjećam zato što ih priželjkujem… Grudi su mi opet nabrekle i spava mi se (ili želim da mi se spava?), a ostale mučnine ili nemam ili su minimalne ili ih umišljam… Baš se jako stresno osjećam… Prilikom svakog odlaska na WC pogledam papir… Znam da to ne bi trebalo biti tako i da bi mi svi (da znaju što se događa…a ovog puta nikome još ništa nismo otkrili) rekli "Opusti se", ali to je u ovom trenu jednostavno nemoguće…
Jedva čekam pregled, ali i u slučaju da sve bude u redu, slutim da ću nemirna biti barem dok ne uđem u drugo tromjesečje…
Nadam se da će nam svima sve biti u redu! P.S.MalaMarelica, i ja mislim da su ti nalazi uredni, meni je krajem 6. tjedna trudnoće beta bila oko 800 (radila sam nalaze nakon što mi je počeo smeđi iscjedak) i sutradan sam doživjela spontani, tako da mislim da će kod tebe sve biti u redu! Svakako sretno i javljaj se i dalje! :)
Eee, ko da gledam sebe. Svaki put taj papir gledam. Jos muz kupio nekakav s uzorcima pa tamo di je zuto kad se pomokrim ucini mi se narancasto pa ja buljim u to. Danas ide kupit obican bijeli papir.
Da, meni je isto tako bilo jedan dan smede i na pregledu vise nije bilo otkucaja i kiretaza. Iako to smede vecini cura nista ne znaci i sve bude ok. Al me i muci sta nikako nemam simptome, ni tada ni sada. Ko malo pune grudi, al nista bas nista specijalno. Imala sam jace bolove u grudima, tj osjecaj prije par dana. Zato se tako i patim oko svega. Znaci sve bih dala da imam mucnine, povracam i sve ostalo
https://www.roditelji.me/blog/2013/10/15/beta-hcg-prosjecne-vrijednosti-i-znacenje/
Ovdje piše da je prosječna vrijednost 24 dan od ovulacije 2637. I ono najbitnije ispod napisano ključ nije u broju već u rastu. Znači bitno je pravilno duplanje
Hvala ti. Jos me vise rasplakalo kako si dobra prema meni, evo placem dok ovo pisem
Pa i ja nailazim na svakakve vrijednosti, sve mi je to nejasno nekako, al me zabrinulo ovo da 24.dan nakon ovulacije beta bude prosjecno preko 22 tisuce. Pa koliko se zena onda ne uklapa u to, a po ovim drugim vrijednostima se uklapa jer su tolikog velikog raspona
Draga, evo da pru_im koju riječ utjehe
U prvoj sam trudnoći krenula s betom od samo 87
I ona je lijepo postepeno rasla i dull la se. Doktorica mi je direktno rekla da to ni nije trudnoća još pa možeš misliti kako mi je bilo i kakva mi je ginekologica rospija. Nisam laborant ni doktor, ali čini mi se da ti je nalaz u redu. Pokušaj misliti pozitivno koliko god ide. Okupiraj se nečime, nemoj stalno visiti na netu i proučavati
Pusti da priroda ovaj put odradi svoje. Ja ti isto izgubila simptome a danas sam 5 tj. Nije mi svejedno ali pokušavam ne mislit toliko o tome. Simptomi dođu i prođu. Beta bitno da se dupla i sve ok. Žao mi je da se toliko stresiraš. Šaljem zagrljaj😊 tu smo uz tebe…
JOJ, CURE. Stvarno me samo vi kuzite, svi moji doma su izludjeni. Potrudit cu se poslusati vas. A znam da se ne moze nista napravit, kako bude, bit ce. 😘
https://www.roditelji.me/blog/2013/10/15/beta-hcg-prosjecne-vrijednosti-i-znacenje/
Ovdje piše da je prosječna vrijednost 24 dan od ovulacije 2637. I ono najbitnije ispod napisano ključ nije u broju već u rastu. Znači bitno je pravilno duplanje
Ahaaa, 2637. Da, kuzim sad. Budem jos sve ispitala danas, pitat cu i za simptome pa vam javim
Sortiraj odgovore
Najstariji