Lijep pozdrav svima,
Tu sam i ja, trudna 6 tjedana, totalno iznenadjena, uzbudjena i uplašena. Nadam se da me primate u grupu😊
Dobrodošla, ja sam 5tj trudna i iako mi je ovo druga trudnoća, stalno sam u nekom grču i strahu. Nadam se da će sve biti u savršenom redu. Ovo je pravi baby boom za 3mj. 2021. Hehe😊😊
Lijep pozdrav svima,
Tu sam i ja, trudna 6 tjedana, totalno iznenadjena, uzbudjena i uplašena. Nadam se da me primate u grupu😊
Ti si kao i ja, danas mi je 5+5. Nadam se da cemo sve i ostati u ovoj grupi.
Mene jutros kao malo pika lijevi jajnik i to otkad sam isla obavljat veliku nuzdu (jucer nisam). Jel to normalno? Za jajnik?
I ne znam je li to stvarno do ove vrucine, ali tako mi je uzasno vruce ko da imam temperaturu bar 38.
Kako vasi simptomi?
Ninach cula sam za taj nifty ne znam jel bih isla, ne samo zbog cijene nego ta informacija... izludila bih garant
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Jutro cure, meni su jučer popodne počeli lagani grčevi i zatezanje u donjem lijevom dijelu trbuha. Ali mislim da je to od probave, uzasno sam napuhnuta... Iako kažu da je to jedan od simptoma trudnoće baš se ne mogu pouzdati u to jer i inače imam takvih problema sa probavom 🤔 nakon što sam popila donat smirilo se i sad samo povremeno osjetim neko zatezanje. A od ostalih simptoma ništa...
Emmie dobrodošla!
Što se tiče niftya, ja ga u prošloj trudnoći nisam radila a sad se premišljam. Prošli put me doktor otvoreno pitao, u slučaju nekih bolesti tipa Down, da li bih pobacila, ja sam rekla ne, i onda je on rekao da u tom slučaju ne trebam trošiti novce na to. Također, postoje neke mutacije koje taj test ne predviđa a koje su također moguće - imam primjer u svojoj blizini. Pa si opet nekako mislim da ne bacam novce na to… Ali se peemišljam.
Jutro svima Ninach koliko si ti TT s obzirom na betu , i mene je jucer bolilo na lijevoj strani čak me je i bubreg presjecao jucer sam opet osjećala bol u grudima sto se tiče Nifty mislim da cu ga raditi posto ipak imam punih 37 god
Jutro svima Ninach koliko si ti TT s obzirom na betu , i mene je jucer bolilo na lijevoj strani čak me je i bubreg presjecao jucer sam opet osjećala bol u grudima sto se tiče Nifty mislim da cu ga raditi posto ipak imam punih 37 god
Ja imam 33,mm ima 43...ali rekli mi u Breyeru jučer kad sam zvala da to nisu neke godine starosti. Uglavnom, ja mislim da ću ga napraviti ali izgubit ću živaca i živaca jer se rezultatčeka 8 do10 dana. Ja sam danas 5+2
Lijep pozdrav svima,
Ti si kao i ja, danas mi je 5+5. Nadam se da cemo sve i ostati u ovoj grupi.
Mene jutros kao malo pika lijevi jajnik i to otkad sam isla obavljat veliku nuzdu (jucer nisam). Jel to normalno? Za jajnik?
I ne znam je li to stvarno do ove vrucine, ali tako mi je uzasno vruce ko da imam temperaturu bar 38.
Kako vasi simptomi?
Ninachcula sam za taj nifty ne znam jel bih isla, ne samo zbog cijene nego ta informacija… izludila bih garant
Da, baš treba imat konjske živce za sve to. Čeka se rezultat 8 do10 dana.
Pozdrav cure, evo i ja vas čitam i pratim svakodnevno... danas sam 5+6
Tu smo negdje svi po tjednima, zanima me kad idete na prvi UZV ? Meni je ovo prva trudnoća pa zato pitam...
Pozdrav cure, evo i ja vas čitam i pratim svakodnevno… danas sam 5+6
Tu smo negdje svi po tjednima, zanima me kad idete na prvi UZV ? Meni je ovo prva trudnoća pa zato pitam…
Pozdrav, ako ti je sve ok, tj osjećaš se ok i nemaš nikakvih čudnih iscjedaka ili slično, ja bi ti savjetovala da pričekaš bar do npr 6+3. Tad bi se sve trebalo vidjeti. Ako odeš prerano, neće se sve vidjeti i opet ćeš biti u neizvjesnosti. Mislim da je meni ginić rekao čak oko 7-8 tjedna je idealno i onda opet u 12 TT.
Da dodam samo, nakon šestog tjedna već možeš čuti i otkucaje srca... ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji