Evo me cure, kaze da je super beta i da cekamo petak. Znaci u petak opet divljam.
Saramala i ja mislim da ti je ovo ok i da se uklapa. Ti isto u petak kao i ja divljas. Znas li koji ti je tocno dan nakon ovulacije?
Supeeeeer! Eto vidis!! Bas sam sretna zbog tebe!! Tako je i tebi sve sigurno sigurno okej Saramala!
Hvala ti! Drzim nam svima fige!!!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ma super , znam 16 dan poslje ovulacije mislim evo da je to ok ali opet do petka preznojavanje , hvala cure bilo bi bas divno da sve izguramo ovo kako treba🤍
Ne kuzim ove vrijednosti Malamarelice kod tebe nisu mi jasne ovo sto pise na tvom nalazu potpuno odudaraju od svih ostalih tablica ...
Imala sam 10.6.(15.dan ciklusa) intenzivni iscjedak i krvarenje i trebala sam dobiti 24.5.i nisam, a jučer sam primijetila smeđi iscjedak i danas ujutro krvne ugruške dok je evo već se smirio i nema ništa satima.. Stomak me blago boli i imam mucnine i glavobolje. Je li moguće da je trudnoća i je li nekoj bilo tako slično?
Da ponovim test(radila sam oko 27.5)točnije 33.dan ciklusa a inače su nepravilni..
Mlada sam i nerodilja pa se ispričavam što vas dosađujem sve mi je to nekako novo 🤪
Nisi se bas izjasnila da li je test bio pozitivan ? Ako je test pozitivan svakako se javi svome liječniku ne znam da li si vec bila na pregledu ali moras se iskontrolirati zna se događati imala sam slična iskustva moras sto prije ljecniku
Ne kuzim ove vrijednosti Malamarelice kod tebe nisu mi jasne ovo sto pise na tvom nalazu potpuno odudaraju od svih ostalih tablica …
Ni ja ih ne kuzim. Zato sam se toliko i bila uplasila. Mene je ipak najvise strah rezultata u petak
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Nisi se bas izjasnila da li je test bio pozitivan ? Ako je test pozitivan svakako se javi svome liječniku ne znam da li si vec bila na pregledu ali moras se iskontrolirati zna se događati imala sam slična iskustva moras sto prije ljecniku
Ups, oprostiiii.. Bili su negativni..
Kako je tebi bilo? Pošto kažeš da si imala slična iskustva.. Nazvat ću sutra svakako doktora
Mislim ako su Testovi negativni da onda mozda nije trudnoća u pitanju svakako pođi na pregled ugl su ta iskustva losa završe spontanim u većini slučajeva nažalost iako sam ja jednu takvu trudnoću hvala Bogu zdravo iznijela
Pozdrav svima... Jučer sam bila na drugom vađenju bete i rezultat je 1440. Da ponovim... Prije dva dana je bio 508.tako da sad čekam uzv 7.7. I to idem privatno, a tek 13.7.sam naručena kod svoje ginekologice. Danas sam nešto čitala o Nifty testu. Dosta je skup,4400kn..je li neka od vas planirala napraviti taj test?ili je već radila? On se radi iza 10.tj trudnoće. Ja nisam sigurna. Vidjet ću još i razmisliti.
Lijep pozdrav svima,
Tu sam i ja, trudna 6 tjedana, totalno iznenadjena, uzbudjena i uplašena. Nadam se da me primate u grupu😊
Sortiraj odgovore
Najstariji