Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica_4
    28. Studeni 2016. 10:51

Meni isto radi svaki put uzv i pokaže mi bebu sve detaljno radi,stvarno svake pohvale ginekologici :) sad na zadnjem pitala je dal i m. moze doci da je vidi i dopustila mu i oonda njemu sve pokazala i objasnila :) obicno sam unutra kod nje na pregledu 25-30 min...eto sad sam bila 35 minuta...stvarno je super..
    A sto se kilaze tice kolko dobijem dobijem,,,,nema veze 

• Lotta12
    28. Studeni 2016. 11:05

Hej proljetnice...kako je lijepo vidjeti da ste se raspisale
    Mi smo 27+5 i kilaža nam je prije dva tj bila + 7..
    Tada je na mjerenju mali imao oko 850g .. 
    Nas svaki put gledaju na uzv..

• nelica_4
    28. Studeni 2016. 11:34

Kod socijalne,da..privatnici su preskupi...Mislili na 4d ako nebi m. dozvolila da je vidi,al pošto je vidio malu curku nema smisla,radje cemo njoj nesto kupit za tih 550 kn :)

Nepoznato_22
    28. Studeni 2016. 13:27

Blago vama :(

• Lotta12
    28. Studeni 2016. 14:51

Nepoznato...kako si danas? jel se javlja merva mala?
    Cure,kako stojite sa spavanjem...odnosno snovima?? ja zadnjih tj dana,jako loše spavam,te wc,te žgaravica...a snovi....strašno....od horora teških do bajki...ne sjećam se s prvim da sam tako sanjala...
    I da,znojim se ko prase malo...stalno mi je vruće....

Nepoznato_22
    28. Studeni 2016. 16:13

Okrenuo se opet gore kod zeludca pa ga osjetim :))) ja jako lose spavam po noci, budim se sva mokra, a spavam sam u majci i gacama haha otkrivena, bez jorgana icega uz prozor na kip otvoren al ja sam mokra cijela i to me budi po noci i onda mi je tesko zaspat jer mi je vruce, ja baas i ne sanjam :( po danu je meni okej sta se tice vrucine zavisi kako kad, al noc ja sam koma :(

Nepoznato_22
    28. Studeni 2016. 16:40

Ajooooj, jaa kad gledam naa youtubu porode ili o bebicama meni se tako place kad se rode, da mi suze krenu :( ili kad gledam one reklame na tvu o bebicama bolesnim :( al i cim se npr moj malo izdere na mene ak mu dignem zivac ja sam gotova jaa na rubu suza :( xDD cak na vjencanju kad sam se udala ja sam cijeli dan se suzdrzavala. I kad ti idu svi cestitat, mama mi plakala, ja cim sam nju vidjela ja ne da sam plakala ja sam jecala u maticnom uredu xD hahahahaha kak su me pukli hormoni xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.