Meni isto radi svaki put uzv i pokaže mi bebu sve detaljno radi,stvarno svake pohvale ginekologici :) sad na zadnjem pitala je dal i m. moze doci da je vidi i dopustila mu i oonda njemu sve pokazala i objasnila :) obicno sam unutra kod nje na pregledu 25-30 min...eto sad sam bila 35 minuta...stvarno je super..
A sto se kilaze tice kolko dobijem dobijem,,,,nema veze
Hej proljetnice...kako je lijepo vidjeti da ste se raspisale
Mi smo 27+5 i kilaža nam je prije dva tj bila + 7..
Tada je na mjerenju mali imao oko 850g ..
Nas svaki put gledaju na uzv..
Kod socijalne,da..privatnici su preskupi...Mislili na 4d ako nebi m. dozvolila da je vidi,al pošto je vidio malu curku nema smisla,radje cemo njoj nesto kupit za tih 550 kn :)
Nepoznato...kako si danas? jel se javlja merva mala?
Cure,kako stojite sa spavanjem...odnosno snovima?? ja zadnjih tj dana,jako loše spavam,te wc,te žgaravica...a snovi....strašno....od horora teških do bajki...ne sjećam se s prvim da sam tako sanjala...
I da,znojim se ko prase malo...stalno mi je vruće....
Okrenuo se opet gore kod zeludca pa ga osjetim :))) ja jako lose spavam po noci, budim se sva mokra, a spavam sam u majci i gacama haha otkrivena, bez jorgana icega uz prozor na kip otvoren al ja sam mokra cijela i to me budi po noci i onda mi je tesko zaspat jer mi je vruce, ja baas i ne sanjam :( po danu je meni okej sta se tice vrucine zavisi kako kad, al noc ja sam koma :(
Ajooooj, jaa kad gledam naa youtubu porode ili o bebicama meni se tako place kad se rode, da mi suze krenu :( ili kad gledam one reklame na tvu o bebicama bolesnim :( al i cim se npr moj malo izdere na mene ak mu dignem zivac ja sam gotova jaa na rubu suza :( xDD cak na vjencanju kad sam se udala ja sam cijeli dan se suzdrzavala. I kad ti idu svi cestitat, mama mi plakala, ja cim sam nju vidjela ja ne da sam plakala ja sam jecala u maticnom uredu xD hahahahaha kak su me pukli hormoni xD
Sortiraj odgovore
Najstariji