Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    25. Studeni 2016. 16:02

Ja sam sinoć imala osjećaj da će mi trbuh eksplodirati,tako neka napetost...ne znam.. ,jel koja imala šta slično?
    Sad je sve ok

Nepoznato_22
    26. Studeni 2016. 13:11

Neka je tema zivnula inace bi popizdila kad nemas s kim podjelit :S xD hahaha ja sam sad nekak pocela pretjerivat s hranom, stalno nesto papam :( dobila sam 10 kg, krenula sam s 50, a posto sam niska 1,60 m ko mala bomba sam :( kak ce bit do kraja jadna ja xD

Nepoznato_22
    26. Studeni 2016. 13:14

Sad bi u 12. Mj trebala krenut na tecaj, jel vi idete ili cete ic na tecaj? Ak ovak se nastsvi nema meni tecaja :( necu nist znat :((

• Lotta12
    26. Studeni 2016. 14:21

Ja sam prije dva tj bila na + 7, al šta kažeš...stalno nešto jedem.. i kako ležim...i meni se čini da ću ko bačvica biti
    A tečaj...ja bi išla samo da mm može biti sa mnom na porodu,prvo sam rodila bez tečaja...i sve prošlo ok..samo slušaš babicu...

• Lotta12
    26. Studeni 2016. 14:23

A i ako mi se stanje s pl vodom ne popravi,onda ću vjerojatno na carski...ma ne znam...baš me strah svega...samo da sve bude ok

Nepoznato_22
    26. Studeni 2016. 16:25

Meni moj nece bit samnom na porodu al sam ja htjela ic sama, da nest naucim, prva mi beba a ne znam ni primit bebu, ni presvuc pelenu :( kad je vama termin?

• Lotta12
    26. Studeni 2016. 16:41

Vjeruj mi.. sve će ti to doći,kad primiš taj mali slatki smotuljak...ako nećeš moći ići,ne brini...vidjet ćeš...bit će sve tako prirodno i doći će ti samo od sebe...
    Što se tiče termina...prvo su rekli 23.02., pa 26.02.... ugl.zadnja m je 19.05, pa ja brojim po tome
    Tebi? možemo na ti??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.