Ja sam sinoć imala osjećaj da će mi trbuh eksplodirati,tako neka napetost...ne znam.. ,jel koja imala šta slično?
Sad je sve ok
Neka je tema zivnula inace bi popizdila kad nemas s kim podjelit :S xD hahaha ja sam sad nekak pocela pretjerivat s hranom, stalno nesto papam :( dobila sam 10 kg, krenula sam s 50, a posto sam niska 1,60 m ko mala bomba sam :( kak ce bit do kraja jadna ja xD
Sad bi u 12. Mj trebala krenut na tecaj, jel vi idete ili cete ic na tecaj? Ak ovak se nastsvi nema meni tecaja :( necu nist znat :((
Ja sam prije dva tj bila na + 7, al šta kažeš...stalno nešto jedem.. i kako ležim...i meni se čini da ću ko bačvica biti
A tečaj...ja bi išla samo da mm može biti sa mnom na porodu,prvo sam rodila bez tečaja...i sve prošlo ok..samo slušaš babicu...
A i ako mi se stanje s pl vodom ne popravi,onda ću vjerojatno na carski...ma ne znam...baš me strah svega...samo da sve bude ok
Meni moj nece bit samnom na porodu al sam ja htjela ic sama, da nest naucim, prva mi beba a ne znam ni primit bebu, ni presvuc pelenu :( kad je vama termin?
Vjeruj mi.. sve će ti to doći,kad primiš taj mali slatki smotuljak...ako nećeš moći ići,ne brini...vidjet ćeš...bit će sve tako prirodno i doći će ti samo od sebe...
Što se tiče termina...prvo su rekli 23.02., pa 26.02.... ugl.zadnja m je 19.05, pa ja brojim po tome
Tebi? možemo na ti??
Sortiraj odgovore
Najstariji