Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    26. Studeni 2016. 18:13

Je je decko je :)) da, da hvala boguuuuu dragom, sam da se rijesim tableta i da mogu setat malo po vani :) da mogu na advent u zg hahahaha :D

Nepoznato_22
    26. Studeni 2016. 19:22

Znam kak ti je, meni je problem jer se prvo sat vremena moram vozit do zagreba, pa onda setat po adventu, pa opet vozi se kuci, ja idem na kontrolu za 2 tjedna pa cu tad vidit jel smijem nekud il ne, al sam primjetila dok idem na kontrole i šetam da me nakon par mi pocne stezat donji dio trbuha i ne mogu bas puno hodat :(

• Lotta12
    26. Studeni 2016. 20:08

E točno to,i sva se zadišem...kondicija nula bodova
    A danas...udara me po mjehuru...sve me nešto dole pika....a spavanje nam je lutrija

• Lotta12
    27. Studeni 2016. 16:53

Ola proljetnice,ima koga? Kako ste mi? 
    Ja cijeli dan spavam....ne znam šta mi je...valjda je takav dan

Nepoznato_22
    27. Studeni 2016. 16:57

Haahha i ja spavam, al od ovih svih tableta danas uopce malog nisam osjetila :((

• Lotta12
    27. Studeni 2016. 18:05

Ma vrijeme i na njih utječe...spavaju i oni ..
    Probaj popit vode i pojest malo čokolade,pa lezi na lijevi bok...čitala sam da se onda znaju javiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.