Ja nemam od kog dobit robicu i ista, pa sve moramo kupit :) al dobro, bar ce imat sve novo :P
Sad se dvoumim da li da odem na tečaj ili ne, svi mi pricaju da ako dragi neide s tobom da ne trebas ic, al posto nece ic ne znam sta da radim :S jeste vi isle na tecaj?
Nepoznato..ja nisam išla,a i sad mislim da neću...najvjerovatnije ću zbog svega na carski...ne znam još...a i kako moram mirovati mislim da je neizvedivo
Mi cemo ici na tecaj,kad dragi ide samnom na porod koji ce biti u Varazdinu,do sada sam cula same pohvale i kao si su ok...a od robice nakupovala nesto,nesto cu dobiti,dobila stol za prematanje,moji starci se kupit kindac a teta kolica,tako da smo stvarno dobro prosli..A ostale sitnice cemo mi pokupovat,cekam ovo bozicno vrijeme pa se i nadam popustima
Cure dal su vase bebe zivahne? Moja je jako,ponekad si razmisljam kaj joj je da je tako aktivna...
imamo i mi nosiljku al još nezz u cem cemo ga nosit doma :S nosiljka il jaje :S
moj ima periode kad je živahan par minuta bas jako jako i onda je miran sat dva :S i tak opet :S
Curke,jel znate do kad se mora predati doznaka u HZZO? čitam nešto do 5 u mj,a njih ne mogu dobiti?! prošlu su mi nosili zadnji dan u mj,al sad nema tko prije četvrtka...bojim se da to nije kasno?!
Sortiraj odgovore
Najstariji