Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    24. Studeni 2016. 17:25

Budem sutra zvala gin jer sad ne radi :( ma koma :(

• Goga32
    24. Studeni 2016. 19:17

Mame sutra 25 i 26.11 u trgovini BEBENOVA(ARENA CENTAR) Imate popust od 15% na sve u ducanu. Od kolica,krevetica,hranilica,autosjedalica,posteljina. Popust je na sve vrste placanja i rate.

• nelica_4
    25. Studeni 2016. 08:42

LOTTA 12, evo sada smo 21+4 i očekujemo curicu...Da li vi znadete već imena za svoje bebe?
    Moja ima neki svoj ritam,lupka navečer prije spavanje i ujutro kad se probudim za posao..ako vikendom duže spavam onda se isto javlja :)

• Lotta12
    25. Studeni 2016. 08:52

Jutro mamice,kako ste mi?
    Ja neispavana,loše spavam,vrtim se stalno,sanjam gluposti,budim se svakih sat vremena...uf
    Nepoznato…kako si? ima šta novoga,jesi zvala gin?

• Shammy
    25. Studeni 2016. 10:41

Pozz cure! od danas sam i ja clan, pa da se javim..pratim cesto sto pisete, a buduci da moja bebica stize u proljece, mislila sam da je dobro krenuti od ove teme :) 
    Ovo je moja prva trudnoca i mislim da me neugodno iznenadilo dosta stvari vezanih uz trudnocu na koje me niko nije upozorio :D nadam se da cu moci podijeliti dosta svojih iskustava, strahova i nedoumica sa vama i da cemo jedna drugoj moci pomoci sto bolje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.