Ma moj je od tableta uspavan, ja na dan pijem 5 tableta i sve se bojim da je od toga :( da ga prvestveno normabel uspava a onda antibiotik koji pijem 3 put na dan a normabel 2 :(
Ne znam....ja nisam nikad pila Normabel,al obzirom da umiri tebe....logika je da se i mrva smiri....
javit će se on....
Jutro proljetnice,kako ste porvele vikend? Naša curka je jako aktivna :) Koliko ste dobile na kilaži do sad? Ja od danas u ponosnom 22.tt i na +4 sam :) Mislim da to i nije tak puno...a sad....Vaše mišljenje?
Mislim da ti je to taman, bitno da raste, ali ne previše. Ja sam sa trenutno na +6 i tek mi se otvorio na veliko :/
Na zadnjem pregledu 24+3 mi je ginekolog rekao da mi je beba veća, znači bilježimo prirast od skoro 2 tjedna i piše da ima 982g. Sad ja neznam zašto je tako narasla, iako vjerojatno ima veze udaja i ti silni kolači. Poslao me na vađenje šećera i sve je u redu. Tako da neznam zašto mi se beba tako udebljala, jel ima tko ideje?
Dobro jutrooo, ja sam 27 tjedana i eto +9 kila :( ja idem na pregled za dva tjedna pa cu je bas pitat kolika je bebica :)
moja je na zadnjem pregledu bila teška 450 grama,a kao duga oko 25,26 cm...ako mislis da je to od kolaca iskreno ne vjerujem..a ko zna..jadne mi onda,stize takvo vrijeme prepuno kolaca,hrane i ostalog ...Dobro je da idem 21.12 ne pregled pa se onda do pregleda u 1 mjesecu budem dovela u red :) Da li je vas gin. slao na OGTT?
Mene jos nije, nisam bila ni na 4D, nist :( jedva da i dobijem sliku :( da li vas na svakim pregledu gleda uzv? Meni je svaki drugi treci pregled uzv nest kratko i to je to :S
Sortiraj odgovore
Najstariji