Juhuuuu ima li friških trudnica s terminom nagodinu u 3.4. ili 5. Mju???? Ja sam friško saznala da sam trudna. Nisam još bila kod ginekologa, na godišnjem je.
Everything happens for a reason.
Juhuuuu ima li friških trudnica s terminom nagodinu u 3.4. ili 5. Mju???? Ja sam friško saznala da sam trudna. Nisam još bila kod ginekologa, na godišnjem je.
Treba otvoriti novu temu - Proljetne bebe 2018 ;)
meni je termin 22.03. za sad sam u zimskim bebama iako je 50/50 šansa da će bit zimska ili proljetna beba...:)
meni je termin 22.03. za sad sam u zimskim bebama iako je 50/50 šansa da će bit zimska ili proljetna beba…:)
Po meni je to proljetna beba :) Meni je termin 20.3. i racunam se pod proljetnice ;)
Ajme superbaš smo blizu, meni se termin nešto pomaknuo jer po prvom UTZ sam par dana manje trudna tako da sam sigurno proljetnica :)
Razmišljam da otvorim temu ali se nadam da će ipak netko drugi.
Ajme superbaš smo blizu, meni se termin nešto pomaknuo jer po prvom UTZ sam par dana manje trudna tako da sam sigurno proljetnica :)
Razmišljam da otvorim temu ali se nadam da će ipak netko drugi.
Ajde ajde otvori pa da tipkamo ;)
Termin 4.4. 😉😃
Termin 4.4. 😉😃
Pridruzi nam se na proljetnim bebama 2018. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji