Danas ssm se malo šetala po gradu, bilo sunce, ne mogu doma vise lezat i cim sam dosla doma leda pocela bolit a kontrakcije luduju :(
Joj,i ja bi šetala...čak sam u sub mislila otići samo vijenac za advent si kupit...al sam odustala na kraju....pa mi mama kupila
Iako,na netu sam malo čitala,žene sa dijagnozom ko moja...neke strogo miruju,neke ne baš...ajd ga znaj...
Mene frka,kako su mi rekli strogo ležanje- wc tako ja guram evo već skoro 10 tjedana...
Nepoznato….znači odmaraj ...možda sve to sjedne na svoje sad kad i antibiotik popiješ! čitala sam da i razne infekcije pojačavaju kontrakcije....
A taman mi se smirilo do danas, reko idem malo na zrak, bilo sunce i eto danas osjetim ko i prije normabela :( stvarno nikud ne smijem ic setat, nekad me i zateze kad se penjem na kat i sva se uspusem :(
Bokic curke... da vas malo utjesim, ja sam od negdje 4. Mj imala kontrakcije, ma nebrojeno u danu, nakon svake setnje koma, stalno me zatezalo. Tek sam nekako u 9.mj pocela ic okolo. I na kraju ne da sam se ranije porodila nego nikako se otvorit uopce, cement cement nakon toliko kontrakcija :))) morala na carski.
Imala sam sifru od 1 dl Donata ujutro, 1 twinlab tabletice Mg popodne i 2dl donata navecer. Donat mi je bio najucinkovitiji! Drzte se :)
Morat cu i ja pokusat s donatom da se smiri :P ajoj, ja nekak vise prizeljkujem carski da ne osjetim trudove, jer me svi plaše kak to uzasno boli :(
Baš tako...koliko god boli ,izdrži se,i puno lakše se oporaviš.ima naravno žena koje su nakon carskog bile pokretne odmah...mislim da je to sve individualno.
Al nemoj zbog straha pomišljat na carski....kao što Bigica kaže,na kraju dobiješ neprocijenjiv poklon
Lotta pitala si u ljetnicama. Pričaj s ginekologom. Stare bakice bi rekle jedi puno jabuka jer potiču stvaranje plodne vode. Ja sam imala na gornjoj granici pa ne znam. Znam da se pred porod smanji količina.
Carski veteranka sam tu. Prvi sam se dugo oporavljala. Drugi je bila drugačija operacija (malo teža)ali oporavak je bio super brz. Nakon 5 dana sam funkcionirala u kući (kuhanje djeca). Samo je bitno da im nakon sekcije ne dozvolite da vas podignu na noge isti dan.
Želim vam školske trudnoće i porode!
I mama i svekrva, ja ne znam kal ces ti rodit, samo da znas kakvi su to bolovi, ti si tak sitna i uska kak ce to dijete izic van iz tebe, jos pogotovo ak bude velika beba,ne bi ti bila u kozi, ja sam gotova :( mene je tak strah haha da cu popizdit jer u mojoj bolnici ne daju sam tak olako ni epiduralnu :S nezz, polako pocinjem ludit :(
Sortiraj odgovore
Najstariji