Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bigica
    29. Studeni 2016. 09:47

Probaj se opustit i ne razmisljat o tome, a pogotovo ne slusat druge s komentarima koliko boli i kako ces ti to. Rodit moras a sad kako ce to biti to je najmanje vazno. 
    Abies, a zbog cega ne dozvolit dizanje na noge ako smijem pitat? Mislim, oni su moju cimericu forsirali da se ustane i da seta i koliko god ona njima govorila da ne moze i nece. Na kraju je sestra rekla da ako se sad ne ustane da nece ici cetvrti dan doma..

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Abies
    29. Studeni 2016. 10:03

Cca 24h da se pospojiš ležat. Drugi dan ustat i kretat se puno i puno piti vode kao borba protiv tromboze. Puno, koliko možeš jer boli. I svaki dan boli sve manje.

• Lotta12
    29. Studeni 2016. 10:49

Abies tnx,za jabuke sam i ja čula.Ginek nema baš nekih riječi,osim...idemo dan za danom....vidjet ćemo,nadam se najboljem
    Nepoznato, moja susjeda je sitna i mršavica...ima bokove skroz uske...izgleda ko tinejđerica,pa je dječicu rodila bez problema....
    Ne zamaraj se...kad dođe vrijeme,moći ćeš i više od onoga šta sad misliš da možeš

bigica
    29. Studeni 2016. 10:51

E super da znam ako slucajno zavrsim na carskom. Hvala! 
    Meni je bilo grozno gledat nju kak se muci i pati par sati nakon carskog a sestre ko zandari oko nje. I jos je rodila blizankice i odmah su joj ih donijeli da se brine o njima dvjema a zena nerme nikud.

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Ofnica
    29. Studeni 2016. 11:15

Cure, Bog nas je stvario da možemo roditi i dijete od5kg ako treba. Znam curu koja je imala 45kg kad je ostala trudna, a visoka 150cm, i rodila dečkića od skoro 5kg. Ne znam čemu toliki strahovi...štetite sebi i svojim bebama tolikim paničarenjem. Samo stay cool! Da se i treba ići na carki, tolike žene su rezane po 2-3 puta i ostale su žive i zdrave. U tim trenucima, adrenalin prevlada i bol nije toliko neizdrživa...još kad vidite bebicu za koju sve to trpite, mislim da bol mora odmah prestati.

Nepoznato_22
    29. Studeni 2016. 11:59

Hahahahahaahaha a budemo vidjeli kak ce bit, imam jos vremena do toga :P

• Lotta12
    30. Studeni 2016. 08:56

Jutro trudnice,kako ste? 
    Vidim kroz prozor,kod mene mraz vani....kaže mi svekrva da je dosta hladno
    Kako mi se osjećate? ja sva u iščekivanju pregleda....u pon idemo

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 10:04

Ja se svako jutro budim u 6 da ispratim muza za posao i da popijem tabletu, i u 6 je bilo -3 hladnoooo i mraz :) 
    Drzim fige da ce pregled proci uredu :) ja idem tek 9. Tog :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.