Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 10:47

Daaaaa :)))) ja kad sam dosla na predzaadnji pregled tad ga je zadnji put gledala i taman je zijevnuo :) a bilo je jutro, reko vidi jos mu se spava ko i mami xDD i imam sliku jednu jedinu s uzva i tamo se smjeska :)) jedva cekam 9.12 da idem na kontrolu, nadam se da ce ga gledat, pa cu je pitat kad ce 4 D upalit :)

• Lotta12
    30. Studeni 2016. 10:53

Mene isto hormoni šoraju...plačem na sve... 
    Neke moje frendice isto nisu često išle na uzv...mi zbog svega idemo svaki put kad je pregled...čak i češće uzv...i svaki put strepim.... išla sam malo po netu gledati robicu,benkice,gegice....slatkoooo...

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 11:41

Mene sad vec pocinje hvatat panika, nemam robice osim 4 bodica i jedne pidzamice, pa koliko toga kupit, kada, u cem ga kuci dovest, uzas :S vec me polako pere, iako je daleko, ne mogu docekat hahahahaahaha da dode mali smotuljak :)))

• Lotta12
    30. Studeni 2016. 11:47

Sad si me sjetila,kad smo s L došli doma....prvu noć nismo ni ja ni mm spavali,stalno smo gledali jel sve ok.......sad mi je to smješno,al bome tada nije bilo...

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 12:02

Hahahahahahaa ajoj, posto je nama prva trudnoca, i ja sam prva u obitelji i kod njega koji cemo dobit bebicu, imamo tek 23 god, pa sve moramo kupiti, dobro je sta smo prije komplikacija u areni kupili kolica i autosjedalicu, krevetic, madrac i posteljinu, jedino sad samo fali robica a ono za kupanje i te pizdarije cemo kad se rodi :)

Nepoznato_22
    30. Studeni 2016. 12:02

Hahahahahahaa ajoj, posto je nama prva trudnoca, i ja sam prva u obitelji i kod njega koji cemo dobit bebicu, imamo tek 23 god, pa sve moramo kupiti, dobro je sta smo prije komplikacija u areni kupili kolica i autosjedalicu, krevetic, madrac i posteljinu, jedino sad samo fali robica a ono za kupanje i te pizdarije cemo kad se rodi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.