Pozdrav cure,žene...kraljice...nova sam ovdje...i super mi je bilo čitati vas...pa reko,zašto ne...idem se pridružiti.....
...Trudni smo 12 tj...i iako mi je ovo druga trudnoća....strahovi su i dalje prisutni....svima nam želim lijepu i urednu trudnoću
Ajme puno vas je novih, dobrodošla svaka! 🤗
Lotta ti i Delirium ste tu možda najnaprednije, 12.tj? Teško mi je pohvatati. Veseli me da se tema puni. Uhvatila me neka manija čitanja ljetnih beba 2016. pa čitam istu temu od početka i s kraja paralelno, jer je napeto, izvještaji friški iz rodilišta. Super mi je vidjeti kako se na toj temi javljaju nove trudnice i svaku nešto brine i muči (tad 11.mj 2015), i onda okrenem odostraga i vidim da su sve rodile. Svako malo se rascmoljim kad vidim taj popis... Ajme 53 bebe od svibnja do sad, a njihove mame su brinule i bodrile se tu na forumu...
[/url
Cure dobro jutro! Tek sam vam se pridružila a već ću vas zagnjaviti. Pošto sam se nedavno doselila u zagreb trebala bi naći ginekologa. Jel mi možete kojeg preporučiti. Centar ili dubrava? Hvala
Rozalija , strašno mi je žao. Ali evo mi te čekamo i sigurna sam da ćeš se ti nama pridružiti
Lotta12 dobro nam došla! :) Pa ti si blizu drugom tromjesecju, blago tebi :)
Zabica29 ajme sad kad i sama krenem čitati ostat će moji bez ručka! :D
Rozalija šaljem ti friške bebi prašine da nam dođeš što prije! :)
Marcis u istim smo mukama, samo sam ja u drugom gradu! Ne mogu ti pomoći sa informacijama, ali pošto imaš velik izbor, istraži i vjerujem da ćeš naći najboljeg doktora za sebe! :) Čestitke na plusiću! Baš vam bude veselo! :)
Mi smo danas započeli sa radovima po kući, a ja lijepo laganini! :P
Mama mi je jutros otisla kod ginekologa kod kojeg trenutno jesam u mom rodnom gradu, da podigne uputnicu za vađenje bete i ova je rekla da se to ne radi sa zdravom trudnicom. Da se to radi samo ako ima krvarenja ili nekih komplikacija.
Nisam sigurna da je to tako. Mislila sam da to svaka trudnica prolazi. Zbunjena sam skroz.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Viki hvala ti puno na odgovoru! :)
Vidjet ću kad će me ginić naručit. Je, još uvijek se osjećam simptomatično. Možda mi je samo mučnina malo popustila.
Trbuh me već svrbi kao lud!
Po aplikacijama, danas sam ušla u 4 tjedan, pa slavimo tu malu veliku pobjedu :)
Što vi jedete od sireva i narezaka? Mliječni namaz? Ja se svemu tome bojim prići. Pijem jogurt i jedem ove tvrđe sireve al recimo ovi za mazanje, njih se još bojim :D
I da.. Što popijete u kafiću? :) Čula sam da ni mineralna nije dobra zbog natrija...
Možda previše čitam.. :)
Kako si ti Viki? :)
Book cure evo me nova sam ovdje..Trudna sam 9tj.Danas sam bila na pregledu i srceko kuca.Drago mi je da sam vam se pridruzila pa mozemo zajedno uzivati u trudnoci.
Bok Tina2901 :) Čestitke na trudnoći! :)
Kako se osjećaš?
Jel to prva bebica? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji