E da, pa kad ste pričale o vaginalnom ultrazvuku... Pa bol i neugoda i trajanje su sasvim nevažni... Važno je što se vidi na monitoru! Još će vam biti prekratko... (Btw, od zgb.socijalnih ginekologa znam samo svog na Trešnjevci koji mi prošli put nije ni okrenuo monitor da išta vidim... Tako da, čini mi se da se dobre soc.ginekologe treba povećalom tražit).
[/url
Ja sam počela čitati ljetne bebice i onda vidila potpise cura koje su u međuvremenu izgubile bebice, a tada su bile tako sretne, pa me to rasplakalo i prestala sam čitati.
Zabica skroz te kužim! Meni je jučer sveki buduća rekla da mogu sve jesti samo da ne jedem puno kruha da se ne udebljam. Drugi nitko. :) Mislim trudna sam normalno da ću se udebljati. Nitko ne kaže da se moram udebljati 30 kg, ali da ću biti na dijeti.. neću.
I mene mršave posrame malo, ali znam da nisam jedina! :) Bitno da smo mi i bebice zdrave! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Cure...ne brinite zbog kila.Naravno,ne pretjerivati..al evo ja sam prvo išla roditi sa 100 kg,a visoka sam 176 ...i nakon godinu i pol sve otišlo...nisam se prežderavala,jela sam normalno...al eto kile se ljepile sad,ostala trudna sa 69, i pala kilu dole...mučnine katastrofa,znači nema povraćanja...već muka i muka cijelu dan i noć....uf Sada već pomalo popuštaju...pomalo
Lotta jel bilo teško skinuti kilice?
Zaboravila sam, oprosti, u kojem si ti tjednu?
Tko o čemu, trudnice o kilama.... ... pošto sam tek nedavno rodila još nisam ni skinula sve kile od prošle trudnoće. U kojoj sam dobila 13 kg. Trenutno sam na 66, a visoka 161... ja osobno smatram da je to zadnja stvar o kojoj bi sad trebale brinuti, pa kad ćemo jesti ako ne sad. Pazit ćemo na kile poslije. Premda sam u prošloj trudnoći imala neugodno iskustvo kad sam u mjesec dana dobila 4 kg, sestra i doktorica su me pošteno izribale. A na kraju ni nisam tako puno dobila. Bar ja mislim. HB pa više neću kod te doktorice. Što se tiče mučnina meni su tek sad krenule i to ne jutarnje nego popodnevne. Ali ne povraćam, premda mislim da bi mi bilo lakše da povratim. Od ostalih simptoma ništa, tako mi je i u prvoj trudnoći bilo.
I još imam problem, cura mi još cika. Do nedavno isključivo i tek smo sad krenuli lagano s kašicama. Tako da ne znam kako to funkcionira trudnoća i dojenje?! U 100 problema sam
Ja bi bila sretna da dobijem 13 kg :D A kad volim puno papati, a sad ekstra!
To mi je super.. jutarnje mučnine, a traju cijeli dan :P ili ih ujutro niti nema.. :)
Mrs.kepolas...pa i nije...mali prohodao..ja počela raditi,i kile se topile sad smo na kraju 12 tjedna...
Sad sam u fazi tankiranja sa brusnicom,nalaz urina mi nije baš pa ujutro idem raditi urinokulturu...
Tome se i ja nadam :D Samo kaj ja radim od doma, za kompom ali vjerujem da ce se uz bebu (i dojenje, nadam se) nekako otići bar veći dio! :)
Jel brzo prođe 12 tjedana? :)
Sretno sutra! Javi nam kako je prošlo! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji