Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    14. Kolovoz 2016. 11:12

Pozdrav svima!
    Primate novopečenu trudnicu, buduću mamicu? :)
    Jučer smo popiškili prvi, a jutros drugi plusić. :)

Iako nije bilo potrebe za testiranjem jer simptoma imam na bacanje. Mislila sam ako nisam trudna, raspadam se :D 

Zasad su simptomi: 
    -zatvor
    -mučnina
    -bol u leđima
    -podrigivanje
    -bol u grudima (prvenstveno bradavicama!)
    -krvarenje desni
    -napuhnutost kao nikada do sad
    -iznimna pospanost (uvijek se ranije dižem, no sada kad se dignem u 6 ili 7 ujutro, u 9 ujutro sam opet spremna za krevet i oci mi se sklapaju)
    -glavobolja
    -učestalo mokrenje

a jutros sam se probudila sa areolama većim za duplo! Šokirala sam se. :D 

Ne znam još termin ali trebao bi biti kraj 4. mj! :)

Puse svim mamicama (namjerno ne govorim budućim) i njihovim mrvicama. Nadamo se da će proljeće doći što prije! :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    15. Kolovoz 2016. 09:46

Čestitke teta5 i hvala ti na dobrodošlici! :) 
    Meni svi kalkulatori pokazuju da je termin oko 24.4. :D a po računanju trudnoće od datuma zadnje mjesečnice trudna sam 4 tjedna :D 

Mi smo rekli roditeljima i najbližim prijateljima! Mislimo pozitivno, sigurni smo da će sve biti u redu i ne želimo skrivati. Da se nešto i dogodi (a ponavljam, vjerujemo da neće) radije bismo da znaju. Želimo da drugi znaju da ova mala mrvica postoji i za mene je to već sad beba :)
    Uostalom, u tom slučaju želim svoj mir i kada drugi znaju razlog, mir će mi i dati. :)
    Teško bi bila nasmiješena i mogla se praviti kao da je sve ok, kad ne bi bilo...
    Ali, kažem o tim scenarijima nećemo ni razmišljati! :)
    Imam tu sreću da radim od doma i imam priliku mirovati, pa ću to pokušati što više i činiti. :)

Moram se i sama naručiti. Kažu da ne idem prije 7 tjedna jer postoje šanse da ginićka neće puno vidjeti pa ću se samo stresirati. 
    A mene svejedno vuče :D 

Jutro svima! :) 
    Gdje su nam svi? :)

15. Kolovoz 2016. 10:05

Dobro jutro!
    Ja bi trebala biti 4+5 po mojoj procjeni, računajući od datuma zadnje M.
    Također mislim pozitivno, ako je suđeno da se nešto loše dogodi, dogodit će se, ali zaista o tome ne razmišljam jer se osjećam ok, jedino me malo zna boliti kao pred M, ali su rekle cure da je to normalno.
    I meni su cure savjetovale da ne idem na pregled prije 6. ili 7. tjedna jer je moguće da se neće ništa vidjeti.. Ići ću ovaj tjedan se naručiti, to će taman biti ulazak u 5. tjedan.
    Ja ne osjećam da bi trebala mirovati, ali kako selim za 20ak dana, ne namjeravam dizati namještaj i slično ;)
    mrs.kepolas, koliko imaš godina?

Viki_ri
    15. Kolovoz 2016. 10:30

Mrs.Kepolas i Teta5, dobrodosle i cestitam od srca!

Ja sam tek cetvrtak ili petak na pregledu, pa cu tek onda znati na cemu sam, obzirom na svoju situaciju, pa sam zato malo suzdrzana...

Uzivajte cure!

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

mrs.kepolas
    15. Kolovoz 2016. 10:38

Viki sretno i hvala ti na dobrodoslici! Želim ti da sa pregleda dođeš mirnija i sa puno lijepih vijesti! :)

Teta5 veselo vam je! Nadam se da se ne selite daleko :)
    Nije nista manje mirno ni kod nas. Preselili se prije GO, sad kad se vratimo sredjujemo prizemlje da bi bilo ok na godinu dana i u medjuvremenu sredjujemo prvi kat na kojem cemo biti onda trajno :)
    Dragi radi dva posla, sad moramo prebacivati doktore.. ludnica..
    Tjesim se da ce prije vrijeme proci, tocnije ovo prvo tromjesecje. :)

Meni je 27, tebi? :)

mrs.kepolas
    15. Kolovoz 2016. 10:39

Skoro zaboravih, planiramo i vjenčanje :D 
    Ok, puno smo toga sredili, ali imamo još dosta toga! :)

15. Kolovoz 2016. 11:10

I nama je veselo, u zadnjih godinu i po ja završila faks, preselili smo se nazad s faksa u rodni grad, vjenčali, počela sam raditi, dragi je promijenio dva posla, a upravo mijenja taj drugi, tj. treći, sad smo kupili kuću i selimo se uskoro. Nije daleko, 5km dalje, ali ima dosta stvari za prenijeti.
    Moj isto radi od jutra do sutra, al zato ja imam uredski i manjim dijelom terenski posao gdje je radno vrijeme fiksno, pa smo se onda uspjeli uskaditi :) Bitan je dogovor :)
    Ja još nemam niti 26, imat ću ovu jesen :D

mrs.kepolas
    15. Kolovoz 2016. 11:41

Mlada mamica.. Lijepo, lijepo :) 
    A stvari će se tek promijeniti! :)
    Jeste razmišljali o imenima? :)

Cure, kaj vi stavljate u sendviče?
    Vidim da ne smijemo pola toga! 
    Večeras idemo na put i nemam pojma kaj da stavim u sendvič? :D 
    Ok, možda bi trebala i manje čitati. :D

Tina2901
    15. Kolovoz 2016. 11:41

Evo ja sam nova ovdje...Imala  sam prosle godine spontani u 8.tj (gubitak ploda)...Krvarenje jedva stalo.I sad trudna opet,plusic na testu se pokazao ,sad samo cekam 20.8 kad cu ic na ultrazvuk da mi potvrdi trudnocu pa mozda bude i srceko kucalo..Imam vec djevojcicu od 3 god takk da ce dobiti bracu ili seku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.