Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    17. Kolovoz 2016. 17:27

moj je, ako Bog da, 15.3.

vjerojatno zbog trečeg carskog će me naručit početkom ožujka.

29.8.2022. ➕

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 17:27

Joj krivo sam se izrazila sry...Nije 31.05 nego 20.03 hehe

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 17:30

Teta5-kilaža ti je super i ne vjerujem da ćeš imati nekih problema sa kg u trudnoći. Ja sam jako velika bucka;visoka 176 cm i imam preko 100 kg.  Znam da će mi i to biti veliki problem ,rekao mi je i dr da pazim,ali šta mogu....prije koju godinu sam bila na kemoterapiji i tad su mi natukli skoro 30kg i nikako skinuti. Nastojim što zdravije jesti ali znam da ću dosta dobiti pogotovo sad kad moram mirovati, a inače sam bila po cijele dane na nogama.
    Tina- hahaha , da, tko zna kako to malena doživljava u svojoj glavi. Dok rodiš isplest će ona i baka sve za bebu.

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 17:32

Meni je ultrazvuk izbacio termin poroda: 6.04.2017.  Ali ćemo se sve naredati.hehe

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 17:43

Kad gledam sad sam 9.tt a u prošloj trudnoći sa mojom curkom isto kad sam bila ovako 2-3 mjesec trudnoce ispovracala dusu.Mučnine svaki dan,isto tako i povracanje.Tako da mislim da ovu trudnocu puno lakse podnosim.

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 17:55

Tina nama je ovo prva bebica 
    Joj tvoja mala je slatkica.. Bit će ona super velika seka. Blago bebi :D 

Teta ti si mi najbliže izgleda :D 
    No to je gledano od prvog dana zadnje M.. 
    Ginekolog vjerovatno neće imati istu računicu :D A meni se žuri kroz ovo prvo tromjesečje :D 
    To je ono što me zbunjuje. Ja gledam od prvog dana, no nisam sigurna kako će on gledati. :D Znam da je to curama koje nisu prvi put trudne smiješno, ali ne kužim se još u sve ovo. :D 
    Ja sam stvarno bucka :D Više kilica imam :D Nisam se dugo vagala pa ne znam koliko imam. :P Jesam viša, ali definitivno bi mogla smanjit (naravno ne sad dok sam trudna).

Uvik nešto super ideja! Udovolji si sa kolačima! Beba se neće buniti. :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 17:57

Ljubičanstvena nisam ni ja daleko. Računam da sam na 85 kila. 
    Po aplikacijama nama je termin 26.04.
    Na dan kada je rođena curica našeg budućeg vjenčanog kuma i prvog susjeda! :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

17. Kolovoz 2016. 18:12

Po mojoj racunici termin je 19.04. Vidjet cemo sto kaze gin..

Zabica29
    17. Kolovoz 2016. 18:34

Curke pa baš mi je drago da ima bucki... I ja imam previše, a premalu visinu. Dosad su mi već i mama i tata i baka svaki posebno držali predavanje da moram pazit kako se hranim i ne smijem previše natući... Uh. A ja imam blage mučnine koje najlakše rješavam nekim zalogajem...
    Jučer sam se išla naručiti u trudničku ambulantu na pregled jer mi je doktor na Go, a tamo sve prekrasne mlade, lijepe i vitke trudnice sa okruglim trbuščićima... Izašla sam gledajući u pod. Valjda i niske nelijepe debeljuškaste smiju imat djecu? Meni je sad 11+3 i nekak je trbuh izašao, ne zbog bebe, već valjda jer se šlaufovi više nemaju kamo uvući/udahnuti... Uvijek sam se pitala kamo ode to salo kad su trudnice u visokoj trudnoći pa je trbuh čvrst i napet... Negdje u stranu?

[/url

Zabica29
    17. Kolovoz 2016. 18:41

Rozalija baš mi je žao zbog bebice, vjerojatno je u 14.tj to još teže preživjeti. Sad sam počela primjećivati da ima još nekih imena koja ne vidim na popisu rođenih ljetnica, ali tek sam na oko 60.str od prek 2000. Nadam se da ćeš nam se pridružiti što prije.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.