Našla sam si na Novojtv film What to expect when you're expecting i spremna sam na cmizdrenje.
Iscjedak bijelo žuti imam od samog početka. To me nekako tješi, i najgore je kad vidiš smeđi ili crveni, ali duphaston stvarno pomaže.
[/url
Zabica29,
genijalan film !!! prikazuje svaku moguću situaciju ... svaki put ga puste kad sam trudna,
i cmizdrim po filma
Svima preporučam kad bude na tv-u da ga pogledaju ... pa klub očeva u filmu, genijalno !!
Ženice, preporučam "dnevnik trudnoće" u Dm-u se može kupit ! 50 kn.. ali se svaka stranica isplati.. pa jednom kad budete zaboravile simptome kakve ste imale s prvom trudnoćom, posjetit će vas dnevnik.
Čak ni krvarenje (ako nije obilno) ne mora biti strašno. Ja san 5 puta ovu trudnoću lagano krvarila, pa se pripala. Iako sam stavljala utrogestane. Ali mi je doktorica rekla da se beba jednostavno ugnjezduje, pa zna žilica puknit i tako malo krvi izađe.
Za preventivu pijem duphanstone.
Bez panike i uživajmo
29.8.2022. ➕
Morat ću onda pogledat taj film kad ga svi hvalite . Baš bi si mogla kupiti taj dnevnik trudnoće.
Meni isto svako malo ide smeđi iscjedak i pijem duphaston, ginić kaže da ne brinem, a mene opet strah.
No, što kažeš trebamo uživat i samo opušteno .
pozdrav cure..evo me n apokon uz laptop..
doktorica sa hematologije mi je od tog dana pretraga odmah propisala uzimanje fragmin injekcija svaki dan do kraja trudnoće.. prvi dan me zaručnik bocnio u ruku a iduća dva dana sam sama sebe u pupu..neobično je ali nije strašno, mislim da bi se svaka od vas i u glavu bola samo da izađe sve dobro do kraja. meni su mučnine počele ali nisam još ni jednom povratila..užas je, smanjio mi se apetit i na šta god pomislim od jela još mi gore.. kako ovaj moj jadan od muke kaže: ja ću izludit ove mjesece s tobom
na pregled idem tek za tj dana pa se nadam da ću napokon čuti srdašce moje doktor kojeg sam jedinog uspjela dobiti kao primarnog mi je sasvim hladno rekao da on još ne može reći je li to ok trudnoća, da je preranoo itd. pa eej..oprosti što sam uzbuđena s prvom bebom. ali moram imati čvrstu nadu da će sve biti ok,
i da će taj dr otići u penziju kako je rečeno ove god
puse svima
pozdrav cure..evo me n apokon uz laptop..
doktorica sa hematologije mi je od tog dana pretraga odmah propisala uzimanje fragmin injekcija svaki dan do kraja trudnoće.. prvi dan me zaručnik bocnio u ruku a iduća dva dana sam sama sebe u pupu..neobično je ali nije strašno, mislim da bi se svaka od vas i u glavu bola samo da izađe sve dobro do kraja. meni su mučnine počele ali nisam još ni jednom povratila..užas je, smanjio mi se apetit i na šta god pomislim od jela još mi gore.. kako ovaj moj jadan od muke kaže: ja ću izludit ove mjesece s tobom
na pregled idem tek za tj dana pa se nadam da ću napokon čuti srdašce moje doktor kojeg sam jedinog uspjela dobiti kao primarnog mi je sasvim hladno rekao da on još ne može reći je li to ok trudnoća, da je preranoo itd. pa eej..oprosti što sam uzbuđena s prvom bebom. ali moram imati čvrstu nadu da će sve biti ok,
i da će taj dr otići u penziju kako je rečeno ove god
puse svima
Ovo s mučninama potpuno razumijem tako je i meni. Sad se još ni ne živciram jer sam na godišnjem, ali kako ću raditi to ne znam. Dobro je što radim u školi pa ne radim puno sati, valjda ću progurat još pa tjedana dok ne prestanu.
Sretno na pregledu, meni je to bilo nešto najljepše što sam doživjela kad sam vidjela malo srce da kuca .
Pozdrav cure,
Evo i mene nakon malo duze vremena vidim da se grupa povećala i baš mi je drago što nas ima
Zadnji pregled mi je bio 21.07. i sve je bilo ok, na slijedeći sam naručena tek 17.08. i ne mogu izdržati do tada, joooj vrime nikako proći
Vidim da nisam jedina s fobijom da nešto nije u redu... Nemam apsolutno nikakve simptome, ništa. U početku sam imala lagane mučnine, bez povraćanja sad ni to. Jedino me muči umor, kad me umor svlada onda je katastrofa.
Iscjedak imam pojačan, ali stavljam utrogestane vaginalno pa mislim da je i zbog toga možda obilnije.
Nisam se udebljala, dapače, smršavila sam 1 kg i još uvijek bez problema stanem u traperice.
I dalje mi je zatvor najveći problem, malo ide pa ne ide... Koristim čepiće kad stisne, ali pokušavam što manje.
Od jučer ne radim, na odmaranju sam do daljnjeg
Nadam se da i vi uživate, odmarate i da se kupate.
Lijep pozdrav i pusicaaa
Mancetto
Ja isto idem 17.8. na pregled, nikad proći.
Jesi probala piti donat mg? Meni je baš pomogao sa zatvorom, nisam ni do kraja čašu popila i morala sam na wc.
Ja još malo uživam i 18.8. opet krećem raditi, samo se nadam da će mi mučnine do tada se malo smiriti.
Pozdrav svim buducim mamicama... Evo i ja se pridruzujem, iako jos nisam bila na prvom pregledu...
Moja prica je malo kompliciranija... Ovo mi je prva trudnoca, iako vec treci put imam plusic. Imala sam dva spontana, 8tt pa 7tt, i to ove godine. Nakon niza pretraga, pokazala se mutacija za trombofiliju, a uz to sam imala i ureaplasmu.
Sada sam 5+4, pijem folacin i andol 100. Test je pokazao + na dan kad sam trebala dobiti, bhcg na 36 dc je bila 2275, a na 38 dc 4893. Pravilno se uduplala, moja doktorica kaze da je to super, ali da je za uzv malo pre rano pa idem 18. ili 19.08. tek.
Ne mogu vam ni opisati koliko sam uplasena, trzam na svaku sitnicu, ne mogu docekati taj prvi pregled...
Za sada od simptoma imam ucestalo mokrenje, povremene mucnine/zgaravicu, ali bez povracanja, sve jedem, ali nemam nekog apetita vise jedem jer moram, malo sam umornija nego inace, bradavice su mi ponekad bolne pri dodiru, a ponekad ne...
Uglavnom nastojim biti pozitivna, iako je tesko, i nadam se da cemo se zajedno druziti u ovom najljepsem periodu u zivotu.
I zelim na svim divne i skolske trudnoce i da sve bude savrseno!
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji