Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 13:17

Osjecam se dosta dobro..Samo sto me grudi bole ali ne pretjerano ..Imala sam neke male mucnine no to je proslo..

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 14:18

Tina2901 blago tebi :) uzivaj u ovom razdoblju dok je sve lakse :) barem fizički :)

Viki i ja ti idem puno piškiti. 
    Koje prenatale piješ? 
    Blago tebi za tek. Ja se širim iz dana u dan, ali to nije ni b od bebe  samo hrana..
    Već večeras dragi planira da idemo na ćevape.. joj joj :)
    Kako izgleda vaginalni ultrazvuk? Zvuči jako bolno. 
    Nadam se da te nisam zagnjavila sa silnim pitanjima.. :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 14:23

E da Donat Mg je puno bolji od klasicne mineralne, pa ako pijes njega, to je sve ok! :)

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 15:24

Žao mi je što imaš iskustva sa toliko vaginalnih UZV. :( 
    Postoje žene kojima uopće ne bude muka i to je potpuno ok. :) Svaka žena je drugačija, svaka trudnoća je drugačija. Meni se čini da su mi se malo smanjile. Žgaravica isto.
    Iscjedak nemam.Osjećam da je dolje sve vlažnije, ali nikad ne bude ništa na gaćicama. Sad si ti mene zabrinula. 
    Čula da ga je dobro imati jer sprečava infekcije i pokazatelj je da se vaginalno područje vlaži koliko treba i održava ga zdravim. Dok god je on proziran nemaš brige. Hormoni divljaju :)

Nakon što su mi na nekom drugom forumu rekli da obavezno moram uzeti prenatale odmah, otišla sam u ljekarnu i žena mi je dala Prenatal Care od TwinLaba s kojim je ona dvije trudnoće prošla. Kaže dragi da joj je povjerovao kad je vidio pokraj njega skuplje,a njih nije preporučila! :D 
    Jutros sam popila prvu i čine mi se pitkijim nego što sam očekivala, a meni je uistinu teško popiti tabletu. 
    Nadam se da me ginićka ne bude špotala. :D 

Sve u svemu, nemam iskustva sa trudnoćama ali mislim da je pozitiva pola posla. Stres je najveći neprijatelj. Puno veći od kriškice salame, šalice kave ili bilo čeg drugog. Znam, lako je meni reći.
    Mi smo odmah uspjeli prvi mjesec i mene pak to grize jer si mislim ne možemo biti tolike sreće, ne može to biti za nas tako lako. Nešto će se desiti, ali onda prošećem po trgovinama bebi stvarima, čitam o kolicima i nekako se vise fokusiram na pozitivne stvari.
    Kad si ti u sebi mirna i sretna tvojoj mrvici neće pasti na pamet da ode iz tako lijepog trbuhodomeka. :D

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 15:42

Nekoliko suzica i ježenja poslije mogu tipkati dalje.. :D 
    Još jedan simptom.. Plačem uvijek i ne biram razlog. :D 
    Danas sam skoro za ruckom pocela plakati jer su me zezali da sam pre oprezna i previše čitam po netu. :D 

Uistinu mislim sve što sam ti rekla. Ne znam čime se baviš, koji su ti hobiji... ali kad te uhvati deprica primi se nečega što voliš. Otuširaj se i namaži od glave do pete, pjevaj, piši, čitaj.. Što god samo da ti skrene misli i vrati te na pozitivnu stranu.
    Vjeruj mi i ja sam pesimist (bila).. dragi nekad i sad kaze da sam pesimist, ali vidjela sam da kad sam pocela pozitivnije razmisljati, stvari su se pocele mijenjati. 

Šalji pozitivu u svemir i svemir ce ti to vratiti strostruko.. Što zračiš, to privlačiš! :) Nije to bezveze izreka. :) 
    A ako trebaš injekciju pozitive, samo se javi :) Rado ću ti pomoći koliko mogu! 

Kad smo kod mazanja od glave do pete... Jel nekog vec sad svrbi buša i noge????
    Znači češem se kao da imam svrab :D Nekako mi je prerano za strije. 
    Inače sam bucka i imam ih od prije, ali ovo je super brzo.

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 16:38

Pozzzzzdrav svima!! Evo i mene.Prije svega, cure svima čestitke na trudnoći.Sad moram sve postove dobro pročitati da se upoznam sa svima vama. I ja sam na samom početku trudnoće, 7tj. Tako da i mi ćemo svoju bebicu dobiti na proljeće. Jeeeeeee! Druškat ćemo se tu.  Ja sam na strogom mirovanju jer sam prošli tj prokrvarila, Na pregledu se vidio plod, ali se vidi i mali hematom zbog kojeg moram sad samo ležati(odem samo do wc-a) i pijem tablete i iako se jako bojim za to malo biće, vjerujem da će sve biti ok. Samo što mi je jaaaakooo dosadno samo ležati ali sve ću izdržati samo da beba bude ok. Sad imam malo povremenih bolova i povremeno krvavi iscjedak,ali navodno da to može značiti da hematom izlazi. Od drugih simptoma sam imala malo umora,mučnina(sad ne baš), ali su mi se i sise odmah povećala-a i do sada su bile velike jer sam buca, pa si mislim ako ovako nastave-gdje ću kupiti grudnjak: I općenito odjeću.Hahahahaha....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.