Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 16:48

Ljubicanstvena kraj foruma ti više ne bude dosadno :D Ja sam ti tu većinom uvijek :D 
    Drago mi je da je sve ok sa bebačem.. Neka vas samo maze i paze :)

Ja razmišljam da odem spavati, al mislim si sto cu veceras? Poznavajuc se.. spavati! :P

Koliko nas je sad? Imam osjecaj da je pravi baby boom! :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 16:56

Uf,koliko nas ima...Možemo jedan dječji vrtić napraviti..Mrs.kepolas , kad ti trebaš roditi ili jesi li rodila ? Oprosti nisam u toku hehe

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 16:58

Hehe...ako ti nije problem spavanje, tj.da te popodnevno ne ometa za noć-odi,odmori malo.barem kratko. Da, dobro kazes, čini mi se da nas ima dosta. Tek sam počela čitati ali čini mi se da nas ima solidno. Jeeeeeee!!!!!!

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 16:59

Ljubicanstvena,koliko si tj. trudna?

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 17:14

Po zadnjoj menstruaciji 7 tj +3dana, mada je ultrazvuk u četvrtak pokazao 6tj +0 (a ja mislila tad 6tj+ 4dana). Ali mislim si da to nije neka velika razlika, kaže dr možda je ovulacija bila koji dan kasnije.

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 17:17

Tina2901-mora da se kćerkica jako veseli što će dobit bracu/seku?

17. Kolovoz 2016. 17:19

Evo da vam se i ja malo javim, nisam pisala od vikenda, brzo mi vrijeme prolazi..

Svim novim curama zelim dobrodoslicu i da nam svima trudnoca prode sto bolje :)

Ja sam danas po procjeni 4+6, idem kod ginekologa da me naruci.

Od dodataka prehrani uzimam od Twinlaba Folic Acid Plus, cine mi se ok. Drugo ne uzimam, ali pazim da se hranim sto zdravije i krecem sto vise :)

Viki_ri, vezano za vaginalni ultrazvuk, koliko sam uzv traje? Mene je zadnji put dosta boljelo, pa neznam kako cu sad izdrzati ako traje jaaaako dugo :/

Sto se tice tezine, vidim da neke cure spominjete da ste bucke, sto to konkretno znaci, ako nije tajna? ;) Ja sam imala koju kilu viska prosle godine, ali sam malo smrsavila, sad imam 61/166, mislim da je to ok.

Veeeeelika pusa svima i cuvajte se! :-* <3

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 17:20

Jooj ma da veseli...Počela je s bakom čak plesti neku robicu i kaze ovo ce bit za bebu..Ona misli da ce se beba odmah danas roditi hehehe.Tko zna sto si ona misli u glavici ..

Pavla
    17. Kolovoz 2016. 17:22

uuu, bit će još trudnica proljetnica .. čekajte, tek se bebe rade
    možda bi bilo dobro da se napiše tablica sa terminima poroda, pa kako koja trudnica sazna svoj, da se upisuje. 

inače, ja san danas 10+1, i samo mislim na KOLAČEEEEEE ... mislim kako ću okupirat slastičarnu  mljaccccccccc

29.8.2022. ➕

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 17:24

Meni je termin 31.5.2017

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.