Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    04. Listopad 2015. 09:27

Jutro cure! Hvala svima na popisima, tako nekako sam i ocekivala da ce izgledat. Skupljam od svakoga po nesto, pa cu polako pravit i ja konacni popis! 
    Ja nisam nista cula za lezanja, spavam kako mi pase. Meni najvise pase zaspat na ledjima. Nekad se okrenem na bok, jedan ili drugi. Malo me zeza taj polozaj na livi bok jer sam predugo igrala rukomet i imam laganu ozljedicu tog ramena, tako da me predugo lezanje na toj strani smeta. Na ledjima mi zasad najudobnije! 
    Jedan period su me grudi prestale bolit, sad opet pomalo. Sramezljivo se i zile ocrtavaju. Jedino komicno sta sam primjetila od pocetka trudnoce- brze mi rastu nokti i kosa!

Garavica
    04. Listopad 2015. 09:53

Jutro cure.ajme spava mi se haha a ne mogu više kukovi me bole xD
    Morat ću u šetnju neku.
    Bambola nisam sigurna za kosu i nokte jer imam dugu kosu pa mi je meni uvijek ista vidi neko ko me nije vidio duze.za nokte isto nisam pratila al bas cu ih skratit pa pratiti malo ali za dlake mogu reć da da.inače imam jaču dlaku al sad mi se čini da su dobro podmazane,a kućna odstranjivanja postaju sve teža.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Sunshine-ri
    04. Listopad 2015. 13:20

Dan cure. Evo ja pijem kavicu pa cu se onda baciti na peglanje.uf,ne da mi se,ali se toliko robe skupilo da ne mogu vise odgadjati. 😃

Vidim da vec slazete popise. Samo bi dodala jednu stvar,umjesto Vir ulozaka kupite chicco uloske za poslije poroda. Puuuuno su bolji jer su ooogromni . Vir su dosta maleni,pa ih treba puno staviti i imaju onu neku mrezicu koja se zna zaljepiti za ranu pa nije bas ugodno. A chicco stavite jedan i na miru ste. 

Ja u petak idem vadit krv za NIFTY,onda se krv salje u Hong kong i rezultati stizu za 2 tjedna,pa cu onda saznati i spol. 

Gin mi u petak mjerio i nuhalni nabor i hvala bogu sve super. Sljedeci pregled za 4 tjedna. Jos cekam nalaze TORCH pretrage.to bi trebalo biti gotovo ovaj tjedan.

Busa mi se jos ne kuzi,jedino ujutro kad se probudim,kad mi se piski,pa je onda onako lagano izboceno,kao neka loptica. 😊

Uzivajte cure!

Maja58
    04. Listopad 2015. 13:45

Pozz drage moje, nije me bilo tu, poneke poruke sam citala, ali mislila sam na vas, ja sam trudna 14 tjedana i u dva dana imala sam tri pokreta bebina u stomaku :) e sada mene zanima bila sam s 11 tjedana na kontroli sve u najboljem redu, i kod mene i bebice, jucer mi se ujutro javila mokraca boja borovnice i bila je takva od 8h do 12 h, i odjednom normalna, zvala petrovu kaze ne moras dolaziti to je normalno zbog nekog zutog tijela po jajnicima, i to je to. Jucer me malo bolio desni jajnik, a danas lijevi kad se pomjerim, ali sam cula da jajnici ne funkcijonisu u trudnoci, pa me koljeno uhvatilo odjednom sepala sam, sad zabole kosti, dal vi vas nekad zaboli tako, i dal je to od sirenja maternice? Pusa svima

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Maja58
    04. Listopad 2015. 13:50

I da grudi stalno bole na dodir, vene vidljive, i da i meni sve nesto brzo naraste, i nokti i kosa i dlakice, depiliram se za dva dana vec ima, a imam i ja jace dlakice, a odnos s muzem nisam imala 14 tjedana, dodje mi da imam i rekao ginekolog da mogu da je sve ok, ali ja ne smijem imam neki strah, neka ceka tamo pred porod heh :D

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Bambola
    04. Listopad 2015. 17:58

Majo, jesi jela ciklu? Meni zna sve bit ofarbano od cikle, a volim je mlatit. Sta se tice jajnika, neman blage jesu to jajnici ili crijeva ili maternica, ali me zna zabolit, tj pricepit oko jajnika i iznad pubicne kosti, al iskreno svako toliko me nesto pricepi doli, al se ne obazirem. Mislim, nije neugodno. Teze mi se naviknut da nemam kondicije 😂naime, volim hodat, al sad me tijelo dosta uspori plus se zapusem. 
    Sunshine, jesi ti to tila ic na te testove ili? Prvi put cujem za taj drugi test. Ma sve ce bit super cim je nuhalni okej!

Pupa2
    04. Listopad 2015. 22:03

Pozdrav svima! 
    Bambola, ja sam primijetila da su mi nokti jaci, ali kao da mi kosa se brze masti... Meni inace kosa prebrzo raste, al sad mi se nekako masti brzo! 
    Sunshine, pricaj mi o peglanju, ti si svoje vjerojatno zgotovila, ja svoje jos odgadam! Danas mislila, ali imali dosta narudzbi za ljesnjake pa morali cistiti...pa u goste i propala mi namjera da cu sad peglati-ne da mi se.... Plus muzic se razbolio, povraca i ima temperaturu pa mi se ne da sad tu parit s peglom i svijetlom... 
    Sto se tvojih pretraga tice, nisam cula niti za jednu, to je valjda pozitivno sto ne znam! Super pa ces i spol saznati, ali bitno da je sve u redu!
    Maja58, pa ti zivaaaaaa :) drago mi je da je sve ok, al bome sve ti to nesto rano osjecas :) ja tek sad pocinjem osjecat neko migoljenje, kao mjehurici ili ribica :) sto se tice mokrace, nemam pojma! Mene nekad zna zabolit s lijeve strane kod jajnika.... Nekad iz cista mira, nekad zbog nekog pokreta.... Sve je to valjda ok! A to za mokracu jos provjeri s doktorom....

Sanjarka88
    05. Listopad 2015. 07:39

Dobro jutro curke

Vidila slike buša, i točkica s ultrazvuka , ma divota ste sve od reda
    Ja se još nemam s čime pohvalit, osim napuhanim trbuhom radi loše probave

Krenule su mi lagane mučnine, isrcpljena sam i pospana 24h dnevno, prva trudnoća mi nije bila ni približno takva, sad ili sam ja starija ili je beba opakija, tko će znat

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

NMareN
    05. Listopad 2015. 08:48

Dobro jutro cure, vi ste mi se lijepo raspisale bas .
    Ovih dana sam nekako malo tuzna.... Naša mrvica bi sada vjerojatno bila s nama već par dana.... I plakala sam naravnoi onda odjednom strasni grčevi s lijeve i desne strane trbuha,u donjem dijelu.... E to je bio podsjetnik da moram biti sretna jer nas naša druga mrvica nestrpljivo očekuje kao i mi nju naravno .
    Sanjarka  ti si me pitala sto se dogodilo, nebića se nije dobro razvijala a ni srceko nije prokucalo.....
    Maja imam ti i ja bolove,svakodnevno,grčevi i donjem dijelu trbuha,navodno se maternica rasteze,bolovi u donjem dijelu kičme,grudi me trenutno minimalno boli,gotovo nista. Mučnine vise nemam.
    Sutra idem na kontrolu,jedva čekam i moram priznati da me jako bas strah. Sutra cu biti 13t+6, eto samo neka sve bude dobro.... .
    Bambola nadam se da te prehlada pustila.
    Jako sam sretna zbog svih dobro odradenih kontrola .
    Ugodan vam početak dana i cijelog tjedna.

Ja to mogu, ja to hoću....

Damjana
    05. Listopad 2015. 09:15

Jutro!! Evo mene nakon vikenda na selu. Nije da zivimo u velegradu,al ovo je bilo kod muzevih na selu. :) torta je bila odlicna,al jako zasitna. Previse cokolade ide u nju. I ukrasena je bila m&m bombonima i cokoladicama po rubu,tako da su je svi primjetili i probali. Uglavnom pojela se!
    Mene neka prehlada uhvatila jutros,nista puno,vec caj pijem. Nadam se da nece ici dalje. 
    Pupa i ja sam primjetila da mi se kosa brze masti. Iako sam i inace masnokozac,sinoc mi je bila bas ajme masna,a oprala je u prije nego smo isli na krstenje. Inace bi mogla bar do veceras izdrzat. 
    Ja jos ne osjecam te leptirice (bebu) u stomaku. Ili ne znam da je to beba kad nesto osjetim,jer mi i ne budu bas kao leptirici. Pregled mi je za 8 dana. Sad mi ovo vec predugo,kako sam inace bila skoro pa svaki tjedan kod gin.
    Gotov mi je antibiotik i sad cekam ponovno uzimanje brisa za 8 dana. Do tada ne smijemo imati odnose. Znaci od ova 4 mjeseca,mozda smo 15ak dana imali dopustenje za odnose,ostalo zabrana i mogu vam reci stvarno zna ponekad bit frustrirajuce 😊 al dobro,izdrzat cemo i to!
    Sunshine,jel to onaj test koji kosta oko 3500kn?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.