Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    02. Listopad 2015. 12:48

Eno na, mene Klokanica ne voli 😂a bas mi se zafrkavalo sa slikama 😂

mama102
    02. Listopad 2015. 13:10

slika se stavi preko stranice http://tinypic.com/, [tinypic.com] tamo izabereš upload photo, na resize izabereš veličinu slike message board (640x480), i kada se učita kopiraš ovdje link koji ti piše pod IMG Code for Forums & Message Boards

…ovo mi je druga trudnoća…imam curicu 3 godine…

mama10

Sunshine-ri
    02. Listopad 2015. 14:47

Cure evo mene s pregleda!!!! Ajme preeeeeesretna sam! Beba je super,velika je 4,6 cm i srce nam kuca ko ludo!!! Ful je skakutala,mahala rukicama,nogicama,ma preslatko! Skroz sam se zaljubila i rastopila! 

Uglavnom preeeesretna sam i sada se napokon mogu opustiti i uzivati!!!! Juuuuuuupi ! Evo moje male srecice 

Sunshine-ri
    02. Listopad 2015. 14:50

Slikica je naopako . 

• LillaRose
    02. Listopad 2015. 14:57

Pozdrav drage cure vama i vašim trbuščićima ... 
    Netko je pitao za krvnu grupu, i ja sam isto B+ i isto piše na nalazu - u plazmi nisu pronađena antieritrocitna protutijela.
    Jutros sam bila na pregledu ( 15+1 ), bebica dobro napreduje, 14 cm i živahna je, skupila je nogice pa nisam vidila šta se krije... Za to ćemo čekati idući pregled krajem mjeseca.
    Uglavnom sve je kako treba biti za ovoliko tjedana.
    Zbog povišenih leukocita u mokraći i pozitivne esteraze dr mi je radila briseve i dobila sam uputnicu za urinokulturu. Pijem puno tekućine ( uglavnom vode) a počet ću piti i čaj od brusnice.
    Nadam se da neće biti ništa strašno.
    Dobila sam i dodatno željezo. Pošto mi je glukoza u krvi 5.5 rekla mi je dr da malo smanjim unos šećera ( baš i ne jedem slatko )i da smanjim ugljikohidrate.. 
    Pusa svima, guštajte !!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

doris1006
    02. Listopad 2015. 16:59

Evo cure i moj trbuscic :)

Mama 102, tvoj je presladak :D 
    Daj Bambola da i tvoj vidimo!!
    Sunshine i Lilarose bas mi je drago da su pregledi prosli dobro i da bebice super napreduju... 
    Bas mi je drago kad procitam dobre vijesti :D

Bambola
    02. Listopad 2015. 17:31

Evo sam napravila kako je Mama rekla, sad cemo vidit je uspilo 😂
    Sunshine preslatka je slikica. Sad uzivaj!!
    Lila, onda smo ista krvna grupa, ma bit ce ti to sve okej sa mokracom, samo slusaj doc!
    Doris ti imas prekrasan drob isto!! Evo sad kad uploadam cete mozda vidit moj. Valjda moje dijete razmice moje unutarnje organe ili sta 😳😁

Bambola
    02. Listopad 2015. 18:16

S obzirom na to da sam doma cili dan i dosada, evo i fotka stomaka dok jos nisam znala da sam trudna! Napredak je ocit, zar ne? 😂

Damjana
    02. Listopad 2015. 18:18

Aj odmah mi je malo lase. Mislila sam da je samo kod mene problem sa boli. I muz mi je primjetio da se cila smotam kad kisem,al tada me ne boli,pa mi je lakse.
    Bambola ❤❤❤ pupice male. Ti si ko moja prija, preslatko!! 
    I ostale pupe su super!! 
    A ja slonica,jedva disem. Pravila tortu za krstenje koje imamo sutra. I nisam bas zadovoljna. Ako budu pitali,reci cu da je susjeda pravila 😂😂😂jedino me moze spasit sto je cokoladna.

Bambola
    02. Listopad 2015. 18:24

Damjana daj nama ako ne valja! Ja cu cokoladnu tortu ✌🏻️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.