Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    doris1006
    02. Listopad 2015. 10:17

Kisem* joj joj, probudila sam se maloprije

Bambola
    02. Listopad 2015. 10:44

Jutro cure! Jos sam prehladjena i lagana fibrica 😔sinusi su poceli prestajat, klasika, pocela sam kasljat. Savjet kako me manje boli trbuh kad kisem/kasljem: savijem se! Onda je glavni udar zraka na gornje trbusne! Zabole vas ubiti misici! Jao, trebala sam miljun toga obavit, a samo se valjam po kaucu. 😩

DoktoricaBiba
    02. Listopad 2015. 10:46

Bambola, nemoj se naprezati, sad ti je najvažnije da miruješ i da se oporaviš. Sve stignes...

[/url

Knjiznicarka
    02. Listopad 2015. 10:52

Drage moje :)
    svaki put kad krenem nesto napisati ili pitati vidim da je ista stvar vec pitana i da je u biti sve kaj me muci skroz normalno :)  bas sad sad krenula s tim dal je normalna ta ostra bol jer jucer me prerezalo ali onak... mozda pol sekunde i dalje sve ok kak je bilo i prije. A muz koji je vidio, jadan, vec poceo panicariti... da jel treba k doktoru... :) da zasto nemam vec torbu spakiranu... on ne zna kaj uzeti!!! Cista panika :)  
    Bas mi je drago da ste tu i da vidim da trbusi lijepo napreduju. Moj je jos tak tak... ujutro skoro da se i ne primjeti, ali navecer naraste duplo. I trudnicke hlace su stvarno najudobnija stvar na svijetu! Jedino sto me izluduje je cekanje pregleda... tih 4 tjedna traje cijelu vjecnost. Ali jos 10 dana i onda mogu opet vidjeti mrvicu. I kod meine je najvjerojatnije decko :)

Sanjarka88
    02. Listopad 2015. 10:57

Bambola joj nije ti bolje, samo ti leži i valjaj se danas, šta god trebaš obavit vjerujem da možeš i odgodit

kakve su to trudničke hlače? ajme ježim se toga, kod mene sve trapke i to slim u ormaru, nema ništa šta bi moglo pomoć kad trbuh krene rast

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Knjiznicarka
    02. Listopad 2015. 11:01

Isto traperice, slim, ali s onim finim mekanim dijelom gore koji pokriva cijeli trbuh, tako da nis ne steze. Kupila u h&m

poisonivy2604
    02. Listopad 2015. 11:06

Jutro :-)
    ja nisam primjetila tu bol kod kihanja. 
    Brzo ozdravite, cure! 
    Ja odbrojavam već do sljedećeg pregleda, a tek je ovaj prošao, još 28 dana! Uspijela sam se naručiti i za 4d, ispao je na isti dan kao i redovni pregled.
    Jel koja od vas već osjetila bebicu? Ja osjećam kad god se umirim neko pucketanje, titranje, pulsiranje u trbuhu, ali ne mogu reći baš dali je to beba. Makar si zamislim da je, pa mi je baš drago, haha. :-)
    Ako imate onu karticu za bodove u dm-u od 1. do 31.10. možete zamijeniti 10 bodova za 30% popusta na nivea baby proizvode i 10 bodova za 30% popusta na nuk proizvode. ;-)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    02. Listopad 2015. 11:19

Mozes i od svojih slim napravit trudnicke. Bar za prvu ruku. Provuces gumicu za kosu izmedju rupice i dugmeta, tako da dobijes kao elastin i malo duza majica! Voila! 
    Ma znam da trebam odmarat, nece, Bogu hvala obaveze nigdi utec, al sam eto tila doma ispisat neke racune, a u glavi mi teski oblak! Cekat ce to popodne! 
    I Poison hvala za DM info ❤️

poisonivy2604
    02. Listopad 2015. 11:28

Možda onda ipak osjetim bebicu. :-)
    Nema na čemu, ja planiram kupiti nivea baby ruksak ako ulazi u taj popust, na ovom linku piše što sve sadrži, ako nekoga zanima ;-) http://www.ekupi.hr/Nivea-Baby-ruksak-436483.aspx#
    makar nisam sigurna dal baš ulazi u to jer piše *Popust se ne odnosi na NIVEA baby poklon-paket. Pitat ću u prodavaonici svejedno.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.