Jutro cure! Jos sam prehladjena i lagana fibrica 😔sinusi su poceli prestajat, klasika, pocela sam kasljat. Savjet kako me manje boli trbuh kad kisem/kasljem: savijem se! Onda je glavni udar zraka na gornje trbusne! Zabole vas ubiti misici! Jao, trebala sam miljun toga obavit, a samo se valjam po kaucu. 😩
Bambola, nemoj se naprezati, sad ti je najvažnije da miruješ i da se oporaviš. Sve stignes...
[/url
Drage moje :)
svaki put kad krenem nesto napisati ili pitati vidim da je ista stvar vec pitana i da je u biti sve kaj me muci skroz normalno :) bas sad sad krenula s tim dal je normalna ta ostra bol jer jucer me prerezalo ali onak... mozda pol sekunde i dalje sve ok kak je bilo i prije. A muz koji je vidio, jadan, vec poceo panicariti... da jel treba k doktoru... :) da zasto nemam vec torbu spakiranu... on ne zna kaj uzeti!!! Cista panika :)
Bas mi je drago da ste tu i da vidim da trbusi lijepo napreduju. Moj je jos tak tak... ujutro skoro da se i ne primjeti, ali navecer naraste duplo. I trudnicke hlace su stvarno najudobnija stvar na svijetu! Jedino sto me izluduje je cekanje pregleda... tih 4 tjedna traje cijelu vjecnost. Ali jos 10 dana i onda mogu opet vidjeti mrvicu. I kod meine je najvjerojatnije decko :)
Bambola joj nije ti bolje, samo ti leži i valjaj se danas, šta god trebaš obavit vjerujem da možeš i odgodit
kakve su to trudničke hlače? ajme ježim se toga, kod mene sve trapke i to slim u ormaru, nema ništa šta bi moglo pomoć kad trbuh krene rast
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Isto traperice, slim, ali s onim finim mekanim dijelom gore koji pokriva cijeli trbuh, tako da nis ne steze. Kupila u h&m
Jutro :-)
ja nisam primjetila tu bol kod kihanja.
Brzo ozdravite, cure!
Ja odbrojavam već do sljedećeg pregleda, a tek je ovaj prošao, još 28 dana! Uspijela sam se naručiti i za 4d, ispao je na isti dan kao i redovni pregled.
Jel koja od vas već osjetila bebicu? Ja osjećam kad god se umirim neko pucketanje, titranje, pulsiranje u trbuhu, ali ne mogu reći baš dali je to beba. Makar si zamislim da je, pa mi je baš drago, haha. :-)
Ako imate onu karticu za bodove u dm-u od 1. do 31.10. možete zamijeniti 10 bodova za 30% popusta na nivea baby proizvode i 10 bodova za 30% popusta na nuk proizvode. ;-)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Mozes i od svojih slim napravit trudnicke. Bar za prvu ruku. Provuces gumicu za kosu izmedju rupice i dugmeta, tako da dobijes kao elastin i malo duza majica! Voila!
Ma znam da trebam odmarat, nece, Bogu hvala obaveze nigdi utec, al sam eto tila doma ispisat neke racune, a u glavi mi teski oblak! Cekat ce to popodne!
I Poison hvala za DM info ❤️
Možda onda ipak osjetim bebicu. :-)
Nema na čemu, ja planiram kupiti nivea baby ruksak ako ulazi u taj popust, na ovom linku piše što sve sadrži, ako nekoga zanima ;-) http://www.ekupi.hr/Nivea-Baby-ruksak-436483.aspx#
makar nisam sigurna dal baš ulazi u to jer piše *Popust se ne odnosi na NIVEA baby poklon-paket. Pitat ću u prodavaonici svejedno.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji