Ufff i mene, jednu noc sam se bas isvrbila dok sam spavala, valjda nesvjesno... Nadam se da jos nekome gore od vrucine, da nisam jedina s gorucim sisama 😂😂😂😂
Hvala cure na razumijevanju i riječima da znam da nisam sama u svom "ludilu" i morat ću se opustiti nekako pfff..
Što se tiče cicica moje nisu nikad bile velike sada su narasle za broj i bradavice su se raširile i na dodir su napete i znam naći kao nešto žućkasto tvrdo svakih par dana.valjda se pripremaju hihihi.jel vas kada svrbi koža na trbuhu?i da li vam je nekad kad stavite ruku i prijeđete iznad pupka prođe neki čudan osjećaj pomalo neugodan ne mogu opisati znači zasmeta mi nekada to tipa kad se mažem kremom?
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Meni su isto puno toplije nego ostatak tijela. Al nisam to primjetila do sada. Sad kad si napisala Pupa, osjetim da jesu. A svrbe me nenormalno. Moram se mazati non stop!
:) Moje isto svrbe, a nisam primjetila da su toplije. Ja sam s grudnjaka velicine a dogurala do c!
Garavica, ovo zuckasto tvrdo sam i ja primjetila prije par dana. Valjda je normalno.
Pupa, pitala si u kojem sam gradu, u Njemackoj sam, gradu velicine Varazdina otprilike. Zato mislim da bi bilo jednostavnije nama doci doma na krstenje... ma ne znam... jos mi to daleko, ko i jaslice ;)
Jel vas muce leda? Ja sam se danas probudila sva ukocena, uopce ne mogu spavati na boku. Boli me cijela lijeva strana. Narucila sam si jastuk, nadam se da bude to pomoglo.
Jutroooo pa mi smo spavali odlično i super se osjećamo.
Kak ste vi ekipico?:*
Knjižničarka mene ne toliko leđa nego isto kukovi i još eksperimentiram sa banana jastukom kako mi je bolje da ga nariktam evo noćas je bilo odlično.
Nešto sam i razmišljala o nadmadracu od memorijske pjene šogorica je rekla da si uzmem od nje za probu pa ako mi bude ok kupit ću.
Moj savjet da se malo prošetaš po stanu ili sjedneš bar 10min kad osjetiš ukočenost.Ja čak sad kad ustanem jedem idem u kratku šetnju da se razgibam.
(^_^)
Dobro jutro cure,
Ja bila jučer na pregledu, sve je ok, kaze dr sve skolski za ovu dob gestacijska, zumanjcana i embrionalni odjek sve za pet kontrola za 3tj, ja se nadam da je to sve za pet za 5+4
e da rekao mi je odnosi u trudnoći da sperma ne kaže da sperma omekšava grlo maternice i izaziva kontrakcije , prvi glas, znate li što o tome?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej Sanjarka ajde super da je sve ok!:)
To sam pročitala negdje kad sam tražila i vagala da vidim da ili ne pa sam zaključila da ja ne želim i ne mogu više i da neću riskirati i uopće mi ne fali niti mi je to problem,a on nek se strpi nije klinac više.
Reko ako ti je kriza imaš zdrave ruke pa izvoli.Dobila sam pogled pokislog psa xD
Grozna sam znam ali gle to mislim da je individualna odluka svake od nas i svaka je drugačija.
Bacili smo zaključak da sam pravi mix roditelja ili sam preparanoična ko mama ili preflegmatična ko tata hahahahaaa
(^_^)
Dan cure!
Prvi glas to za spermu 😳 pitat cemo nekog strucnog 😂
Cure ako vas bole ledja posli spavanja, ima super vjezbica ujutro! Cim se ustanete, okreni se ledjima na zid, klizi ledjima po zidu dok savijas koljena i polako se vrati natrag. To razgiba kraljeznicu ujutro, jednostavno je i samo polako gore i dole!
Sanjarka, super za pregled! Zelim ti od srca prvo tromjesjecje bez mucnina!
,,,jutro žene...
...već sam pisala kako ja do sad nisam imala nikakve volje za sexom, sad mi se polako volja vraća pa ćemo probat...
...moj ginekolog je rekao da kad je trudnoća uredna nema potrebe za suzdržavanjem od aktivnosti ali OBAVEZNO ZAŠTITA...
...što se tiče grudi, već sad su narasle sigurno za broj...svi grudnjaci su mi mali...a do kraja će podivljat skroz...u prvoj trudnoći sam od C došla do 95 E ili F, ne znam više (samo u lisci je bilo grudnjaka za mene)...moje cure se nisu mogle načudit kolike su mi sise, moj grudnjak im je taman bio ko kapa za na glavu hehe :))
mama10
Hvala za savjete :) ma najgore mi je da hodam ja s posla doma, ali sjedim skoro cijeli dan za kompom. Tu i tam napravim krug po knjiznici ali to je premalo. Tak da mislim da je to u biti kaj muci moja leda.
Sanjarka bas mi je drago da je sve ok!
To za spermu sam i ja negde procitala pa sad koristimo kodome.
Sortiraj odgovore
Najstariji