Aaaa Pupaaa 😍neman ni ja pojma sta to znaci kako nosis. Meni se to sve cini normalno. Bar u ovoj fazi. Znate sta mene spasi mene same- posao! Bogu fala sta budem zauzeta, pa ne radim te izlete po sajtovima. Najvise toga zapravo saznam od vas😁ne znam jesam li okej sta sam potpuno neinformirana, tipa o tip polozajima i slicno, ali nekako me nije briga. Zna i mene uvatit paranoja, a moi, kao prava djevica sam analiticna do granice mazohizma, takoc da bolje da se ne diram 😁.
Garavica, vidjela sam taj video još prije :) super je...samo što kad jedem neke gluposti onda se sjetim kak je na tom videu sve to beba "hvatala" ustima :D hahhahahahah
Inače, ovo je slika odmah ujutro, prije doručka i svega :) Jutros sam se vagala i dobila sam kilu :)
navečer mi pokazuje nekad čak i 2 :D
doris, onda bolje nemoj ni gledati ništa... Meni ti zna nekad bit baš pritisak u trbuhu, onako kao da će mi svakog trena eksplodirati... baš mi bude teško nositi ga. Uvijek se sjetim djevojki koje su jače i koje se naaaaglo udebljaju u stomaku. To baš mora biti gadan osjećaj... Meni je već sad teško, a šta će bit kad trbuh bude do zuba.
Bambola.. Ja ti te stvari vidim kad listam po fejsu... Inače baš ne tražim podražaje za plakanje :D a pogotovo te neke od kojih bi se samo uplašila. A ovo za visoko/nisko nošenje ja niiiiišta ne kužim, samo znam da su mi muževe bake i svekrva rekle da visoko nosim. što god to značilo. Ali, sjećam se svoje prijateljice kojoj je trbuh rastao skroz dolje pa to je onda valjda nisko? Sjećam se da je poisonivy napisala da mora mirovati jer nisko nosi.... Al ne znam jel se to sad gleda po stomaku ili po bebi na uzv...realno, ako je moja beba 15 cm, može bit u bilo kojem dijelu a da moj stomak i dalje izgleda visoko.. ma ne znam, uglavnom, meni je zasad sve ok i nadam se da će tako ostati, a stomak nek bude kakav god :D
što se tiče osjećanja bebe, meni je moja isto rekla oko 20.tjedna, ali tad baš osjetiš jasno da je to beba, ovo ostalo prije i možeš skužiti, a i ne moraš... ja osjetim zasad samo navečer kad se otuširam, smirim i legnem na kauč. preko dana baaaš ništa!
Aaaa,pupice Pupa! ❤❤❤
Taj clanak o Amerikanki sam i ja jucer citala,grozno.
Inace ne surfam puno,skoro pa nikako. U prvoj trudnoci me to dotuklo,100 dijagnoza za neku glupost. Sad sam puno opustenija i vedrija oko svega. Nastojim mislit pozitivno!! Imate li neku provjerenu knjigu/priprucnik za preporucit? To bi jedino citala.
Sunshine, sretno sa testom. Meni je nudjen ta kod privatnika,al sam odbila. Nakon sto sam rekla doktoru u bolnici da ja ne zelim imati nikakav namjerni pobacaj i on se slozio da nema potrebe za dodatnim testovima. Poznajuc sebe,samo bi se nazivcirala dok dodju rezultati.
Cure samo da vam javim lijepu vijest . Sve je super, bebolina super napreduje,8cm i 83g imamo :). Glavica super i sve ostalo. Koje olakšanje,ovih dana sam puno plakala i evo konačno sreće. Onaj tužni članak nisam htijela otvarati,samo bi plakala i nebi se mogla smiriti.
Pupa super ti je buska .
Ugodan dan svima
Ja to mogu, ja to hoću....
Odlicno Mare drago mi je baš!!!!!"
Mi idemo za 15 dana na pregled i točno ću mu reć dajte malo među noge zavirite baš da vidim ako mi šta kaže da li će biti isto ko na 4D kad bumo išli
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Bokić cure :-)))))))
jutros sam vam pisala poruku i mobitel me namučio, nevjerojatno šteka, jedva nekako uspijem sve napisati i onda mi se izbriše! zato sam sad na laptopu...hehe
NMareN, jako lijepe vijesti a Pupa trbuščić super izgleda
i čini se nekako visoko, točno...
meni su po uzv-u rekli da nisko nosim, jer se vidjelo da je posteljica dosta nisko, ne prema trbuhu, iako je i on niže ispupčan.
Nego da vas pitam, jel znate već ko će biti krsni kumovi vašim bebicama? Ako planirate krstiti...
Mislite da je još prerano da se pita za kumstvo? Ja već znam ko će biti kuma, moja prijateljica još iz djetinstva i uskoro ću do nje, pa planiram da je već pitam...
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bravo Mareeeee! Lijepe vijesti!
Poisonivy, moja prijateljica koju sam zeljela za kumu je znala od prvog dana kad sam posumnjala na trudnocu, ako zaista bude tako da zelim da ona bude kuma i nitko sretniji od nje tada... mislim da nije prerano, dapace. :)
Samo da pozdravim sve vas koje cekate proljetne bebice! Asociralo me na mene samu prosle godine u ovo doba, jer sam i sama cekala proljetnu bebu. Pa eto cisto da vas pozdravim i kazem da budete smirene i opustene i uzivate u trudnoci i u svemu sto ona donosi! Pozdrav od mene i skoro proljetnog bebaca koji je pozurio tjedan dana prije termina
Damjana, bolje nemoj ni citati previse i zamarati glavu glupostima! Imamo dovoljno tegobica i stresa bez tih dodatnih clanaka i gluposti...
NMareN, drago mi je da je sve u reduuu! Sad se fino opusti i misli pozitivno...
Poisonivy, ja mislim da nije prerano! Da sam sigurna u odluku, ja bih vec pitala, ali eto, jos malo razmisljam! Ali vjerujem da kad jednom odlucim da je to to!
Crnka, hvala na posjeti i lijepim rijecima :) uzivaj sa svojim bebacem! I mi cemo uskoro...
Nego, raste mi umnjak, nateklo i boli.. Jel imate neki prirodan lijek? Cula sam za bijeli luk i sol.... Bas neugodna bol.
Sortiraj odgovore
Najstariji