Jutroooo 😊
Sanjarka, kazu da je svaka trudnoca kod iste zene prica za sebe bez obzira na spol :) prezivjet ces sve, dosta nas je imalo mucnine i bas nam je bilo lose, a sad smo dobro :) brzo to na kraju prodje iako se ne cini tako! Mene i dan danas hvataju ta razdoblja spavanja, al u pocetku je to bilo neeeehumano!!! Sjecam se da sam u londonu u imax-u u national history mueum-u zaspala tih 20ak min kolko je trajala projekcija 😂😂
NMareN, znam da je tvoja beba trebala biti jesenska i neki dan sam pomislila na tebe kako ti je sigurno tesko! Ali, imas svoju proljetnu mrvicu zbog koje moras biti smirena i sretna :)
Javi nam se sutra nakon kontrole!
Damjana, ja brojim 10 dana do kontrole i jedva cekaaam! A budi zahvalna sto vise ne ides tako cesto, znaci da sve ide kako treba!
Spominjali ste i ti i maja sex... E pa, ja sam jucer pricala s muzem, bas ima neku kocnicu u glavi, sto puta mu dode, ali se ukoci zbog bebe... Sad cemo raditi na oslobadjanju od straha :)
Cure moje, ja vec duboko zaglibila u 18.tjedan!!! Jos malo pa na polovici
Ola curke drago mi je da ste sve dobroooo.
Evo jedan link tako sladak video ja sam malo suzila sinoć dok sam ga gledala ali pozitivno jer je lijep jaakooo
https://www.youtube.com/watch?v=3r5_50_trRk&feature=youtube_gdata_player
ILi ako ne uspijete otvorit nezz pošto sam preko moba
Ukucajte u yt celebtate the changes i odmah prvi video 3i nešto minute :)))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Pupa znas da nisam sve zavrsila,nego jedan dio koji sam morala, tj. robicu za malenu da ima ovaj tjedan za vrtic. tako fa je ostalo jos dosta toga ali neka priceka. Heheheh
Sto se tice pretraga,na TORCH me uputio gin,na to sam isla i u prvoj trudnoci i to ide preko zdravstvenog.
A NIFTY test je moj izbor,to idem umjesto kombiniranog probira jer NIFTY daje puno pouzdaniji rezultat. Cijena mu je 4900.
Garavice, bas mi je jucer frendica poslala taj video, nasla ga je negdje na fb pa mi prosljedila. Joj i plakala sam i smijala se i mazila trbuscic! Predivnooooo
Sunshine, zasto si isla na torch i nifty test? Jesi imala nekih problema pa si morala ili?
sorry ako si vec to spominjala, ali dosta nas je cura pa neke pojedinosti bas i nisam zapamtila..
Doris nisam inala bas niakkvih problema. Na TORCH me gin salje preventivno.
A NIFTY je moja zelja,nekako znam da nikad 100% ne mozes biti siguran da je sve ok,ali taj NIFTY je 99% siguran za razliku od kombiniranog probira. Test je potpuno neinvazivan i bezopasan jer se samo vadi moja krv,a u mojoj krvi je fetusova DNA koju onda oni testiraju. Dosta kosta,ali smatram da su to dobro potroseni novci.
Slazem se da su to dobro potroseni novci, i zelim ti da sve bude u najboljem redu!
Bas sad citam o Torchu, pa postove cura na nekim drugim forumima.... joj koliko ima toga sto moze ostaviti posljedice na bebu a da nemamo nikakvih nuspojava da se nesto u nasem tijelu lose dogadja, strasno!
Sto imam vise informacija to se sve vise i vise bojim....
I najradije bi rekla ginicki da mi napravi sve moguce pretrage koje postoje, eto sto strah napravi od trudne zene!
Jooj Doris nemoj o strahu samo hahaahaa.ja sama sa sobom jedva izlazim na kraj kad me opere paranoja.uopce ne čitam na široko to sam si od početka rekla da samo ono što mi se stvori u glavi bitno pitanje.evo jučer sam gledala koje položaje u trudnoći treba izbjegavati i saznala zgodnih stvarčica koje će mi biti od pomoći kako buša bude rasla.
Inače sam empatična i nisam u stanju za svašta čitati osobito ljudske sudbine i sl.
Kako smo se fino najeli za ručak..mmm..i da neko je spominjao ono u dm baby bonus i ja sam dobila taj paket i moram priznat da mi je super ona krema biobaza što se dobije za probu pa ću iskoristiti popust i kupiti veliku na pumpicu pa ćemo se mazati.ulje bademovo imam al nemam živaca čekat da upije i pazit da ne zaflekam kaj.
Dvd je isto jako poučan.
I kad rodimo to prijavimo isto u dm i biće svega na poklon hihihihi
(^_^)
Dobro jutro curee :)
Sunshine, samo da ti kažem da sam sinoć sve opeglala :P peglala oko sat vremena što je super, inače peglam po tri sata koliko čekam da mi se veša nakupi, a muž zvoncaaaaa :D :D :D
Doris,nemoj da te bude strah, naravno da uvijek on postoji... Ali, nemoj previše okolo čitati. što manje znaš to se manje živciraš :) Ja jučer ko za vraga na klokanici na fejsu vidim onaj tekst od one neke amerikanke kojoj je dijete umrlo u trbuhu s 40+6 i išla je na inducirani porod.... Plakala sam ko kiša kad sam vidjela slike i sve to. Naravno da sam sanjala odmah gluposti.... Neću više gledati takve stvari... I najnježniji dio svega...ja uplakana kažem u sebi da bi htjela da mi se bebica javi. I beba se okrene u pupi tako snažno da sam poviknula što iz sreće što iz neočekivanosti :D Kasnije se još par puta javio, ne tako snažno, ali se osjetilo....čak je i muž osjetio iako kaže da ne zna, moš prodat pod rad crijeva :) Ali baš sam bila sretna...
Ja vam šaljem svoju sliku pupe... Čini mi se da je moj nekako baš visoko naspram vaših! već su mi ti stariji rekli da visoko nosim, al ko da ja znam šta je to :D Ako sam ju uopće dobro zalijepila...
sretno svima koji su danas na pregledu :)
Jutro.
Aww Pupa što ste slatki.Znaš da ja imam bome sličan trbuščić ko i ti.
Inače smo rekli da ćemo slikat svaki mjesec trbuh pa tak i da ali najmjerodavnije je ujutro jer kad popapamo onda smo veći a kad neko pita koliko si trudna reko 4mj plus ručak i podragam trbuh
Ovo će nam biti najlijepša jesen pa zima ikada i uopće me ne sekira vrijeme.
Jesi pogledala onaj video što sam ja zaljepila link?Na njemu možeš od sreće plakati ko i svi koji ga pogledaju.:)
(^_^)
Jutro cure, jutro Pupa! To za amerikanku nisam vidjela, cak i bolje da nisam.. danas mi je dobro zapoceo dan tako da crne misli saljem daleko dalekooooooo
Bas mi je drago da si osjetila svoju bebicu, moja ginicka je rekla oko 20og tjedna da bi mogla osjetit ali vidim da ima cura koje osjete i ranije tako da iscekujem i ja moje maleno sunce da se javi.
Divna busa, i slazem se da ti izgleda visoko, al bolje. Ja mislim da je moja nekako nisko, vidjet cemo sto ce mi reci na iducem pregledu; ali nakon duze setnje ili nekog napora znam osjetiti bas pritisak kao da mi visi 5kg u trbuhu.... jel se vama slucajno to dogadja?
Sretno onima koje su dns na pregledu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji