Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    02. Listopad 2015. 11:36

Kad ste krenule sa trbuscicima. Tila sam i ja prilozit svoj ponos, al ne znam kako 😳 danas sam taman 15+0, a brate malo neko izbocenje odmah ispod pupka i to je to. Ne mogu vise nosit svoje stare hlace, al da parafraziram gin: imam duboku zdjelicu i vjerojatno cu pred porod imat stomak kao vecina u 7mi mjesec 😳 Nadalje, stiga je nalaz krvne grupe: B +, ofkorz da imam veze sa divljacima sa Urala i Kavkaza. Zato toliko valjda i volim planinarit! Pise da su negativni nekakvi antieritrociti. Tj da ih nema u plazmi. Je i vama tako? Muz je A grupa.

Bambola
    02. Listopad 2015. 11:37

http://picresize.com/popup.html?images/rsz_121image.jpg. 
    Samo isprobavam je radi taj link sa slikom. 😁

mama102
    02. Listopad 2015. 11:51

...mene isto zna presjeć kad kihnem ako nisam u dobrom položaju, točnije ako ležim, baš me jako zaboli, al to traje koju sekundu i sve ok...

...ja od samog početka ne mogu obuć traperice, sve me stišće, jer mi je trbuh baš nekako nisko i nema šanse...dok sam neki dan u bolnici vidjela trudnicu pred porod u običnim trapericama niskog struka, trbuh joj je nekako gore višlje i ima ga stvarno, a dolje trapke normalno , došla po uputnicu za rodilište...

mama10

Garavica
    02. Listopad 2015. 11:58

Jutro ili hm dobar dan xD
    Što se tiče boli kod kihanja puhanja nosa bočno uz ove zdjelične kosti normala i kod mene.
    Ja mislim da se meni maleno moje javlja sve jače osobito ujutro kad se probudim i kad sjedim.velim mužu to mora bit to jer uvijek je na istom mjestu isti osjećaj.
    Jooj što sam se namučila noćas..glavobolja,ružan san,nisam se mogla smjestiti....koma...sad sam ko preparirana glava malo boli još ali odbijam medikamente 
    I sad imam osjećaj da ću opet pol dana bit napeta jel sve ok a onda se ono u glavi daj se skuliraj normalno da je sve ok..izludim samu sebe nekad.i stalno nešto čekam...sad pak za mjesec dana 4d a prije toga za 19 dana pregled nemoguća sam.držite se i evo nam sinca malo ćemo i u šetnjicu.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

mama102
    02. Listopad 2015. 12:10

evo moje slikice...malo je naopačke ispala... :)

mama10

mama102
    02. Listopad 2015. 12:16

EVO KOPIRANO IZ TEME POKLON PAKETI ZA TRUDNICE, AKO NISTE VIDJELE GDJE MOŽETE ŠTA DOBIT :)
    Pozdrav, ja prikupljam podatke tko sta salje jer mi se cini da mi je jos rano.. procitala sam temu od 30 str. pa sam si listu napravila. Vidim da nitko dugo nije napisao na jednom mjestu tko sta dijeli pa ako mogu kome olaksat evo ga moj spisak. Slobodno ispravite / dodajte ako sam sta pogrijesila / izostavila 
    ·         Testeri  kremica - san@san10.hr
    ·         Puffies pelene - info@filip-trade.hr
    ·         NOVALAC - ovisno o dobu godine i dostupnosti uzoraka, učlanjenjem u klub dobit ćete ili body za bebača ili kartonski visinomjer….nije potrebno slati mail nego se samo učlaniti! u “dob bebe” stavite termin ili “u iščekivanju” i sl. mislim da je trenutno visinomjer.
    ·         BEBIMIL - https://www.bebimil.hr/Dragi-roditelji-6.aspx [bebimil.hr] u datum rođenja djeteta stavite termin. dobit cete radosnicu koja je univerzalna, plavo roze boje. ne treba dugo cekati, ako ne stigne, saljite mail! - info@bebimil.hr
    ·         NIVEA: odmah su mi odgovorili da ce poslati. mail je univerzalan ali veseli :) - http://www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Kontaktirajte-nas [nivea.hr]
    ·         DIETPHARM -učlaniti se u klub zdravlja www.dietpharm.hr/
    ·         HIPP - salje lijepe paketiće sa zlicicama, čajevima za mame… samo upit poslatihttp://www.hipp.hr/index.php?id=5214 [hipp.hr]
    ·         AFRODITA 
    ·         NUXE - salje ulje za tijelo  infohr@sabex-international.com
    ·         MUSTELA - na stranici postoji zahtjev za uzorcima. http://www.mustela.com.hr/content/Zahtjev-za-uzorcima [mustela.com.hr]
    ·         Dm
    ·         Konzum
    ·         Muller
    ·         NATURAL WELTH: 5-6 kom magnezija šumečih tableta i malu knjižicu sa popustima. milsing@milsing.hr
    ·         Bipa; www.bipoklub.hr [bipoklub.hr]
    ·         dobije se 2 uloška: www.tena.hr/ [tena.hr]
    ·         encian.hr/
    ·         RODA brošure

mama10

Bambola
    02. Listopad 2015. 12:26

Bravo Mama, hvala na info!! Kako si sliku stavila? 😳

Bambola
    02. Listopad 2015. 12:27

Mama koliko si ti trudna i je ti ovo prva trudnoca? Oprosti ako si vec napisala

Garavica
    02. Listopad 2015. 12:40

Bambola dobro da si pitala meni glupo bilo jer slabo pamtim brzo zaboravljam hahaa.
    Mama102 awww stvarno je super.ja se malo malo zaustavim pred ogledalom pa gledam.xD

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Bambola
    02. Listopad 2015. 12:47

Eto nas, u najmanjem mogucem formatu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.