Pozdrav cure.mi smo dobro.grijemo se i tako.
Svima koje su prehlađene želim brz oporavak.:)
Držte se i biće to sve ok.
Meni se tako ljuto jede od sinoć.ćips sam smlatila a noćas sam sanjala ljutu pizzu mmmm i danas idemo kad dođe kući mužić. xD
E da ovako provodim mjere protiv zatvora:
Navečer u zdjelicu stavim 6 suhih šljiva i dodam vodu preko noći da se namoče.To pojedem i popijem ujutro kad muž ide radit u 6.
Onda nastavim spavat,a kad se probudim popijem 2deci mlakoga Donata i pojedem zdjelicu mlijeka sa onim mekim zitaricama,vlaknima kak se već zovu i onda nešto konktretnije.i da 8 čaša vode kroz dan drmnem.
Tri dana već se pokazalo super a samo da tako ostane:))))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
...ej žene, koristi li koja utrogestan?...ja ga koristim od 7tt, tj od prvog pregleda jer imam nekakvu blagu anomaliju maternice koja mi je tek sad otkrivena, nemam pojma na koji foru, obzirom da sam do sad bila na 50 uzv, imam kćer od 3 god i nitko nikad to nije vidio...
...mene te tablete dosta uspavljuju i osjećam se tak nikako...nekad me i glava boli...jbg. sve su to nuspojave...ako nekad zaboravim ujutro uzet taj dan se toliko bolje osjećam...al eto kad se mora mora se...izdržat ću...samo da moja bebica naraste velika i zdrava kad već nisu obje...naime na zadnjem uzv mi je dok otkrio dvije žumančane vrečice, a samo je jedan plod...dok kaže da su vjerovatno trebali bit jednojajčani blizanci, al eto nije se primilo kak treba...blago rečeno bila sam šokirana...i sretna i tužna...sretna jer je jedno uspjelo i moja trudnoća ide dalje, nekako si zamišljam što da je bilo samo jedno i nije ok, sad bi moja trudnoća bila gotova i tugovala bi...ovako imam razloga za sreću...a opet malo mi je krivo jer nije oboje uspjelo...
mama10
Mana102 ja ih koristim vaginalno dvije ujutro dvije navečer ali nemam nuspojava nekih.i kuma moja ih je koristila i sve prošlo super.eno momak 2mj velik zdrav:)))))))
Ajde samo hrabro.
(^_^)
Hvala cure na svojim iskustvima, znači svašta mogu očekivat čak ni da gestacijsku ne vidi joj joj veselo
bit će što treba bit na kraju krajeva
Bambola joj i tebe je čopilo, nadam se da si sutra kao nova, a to želim i sebi
Doris hvala na dobrodošlici, i ja se nadam da se družimo do kraja
Garavica jel te muž odveo na pizzu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Je bas me copilo. Oblijevam se limunadom, vitaminom c, nesto caja. Imam podocnjake do pupka i staklaste oci. Ma klasicna prehlada, tako da danas samo odmaram. Muz kuha 😂ma proc ce nas, al je dosadno!
Sanjarka88 evo sita do grla.fino je bilo uz porciju extra feferona..njami...sad se dobivamo..hahaa.moja beba najvise hoće ljuto i slano drugi okusi su malo zastupljeni xD
Svi pitaju jel ti se jedu kiseli krastavci.reko jok ljuti feferoni xD
(^_^)
Zene,jel vas zaboli stomak kad kihnete?
Ja ako ne uspijem skupit noge i skvrcit se kad lezim ili se malo nagnuti naprid kad stojim jako me zaboli u donjem dijelu trbuha?? Bas me ovo sad zabolilo jako i traje ta bol koji minut.
Dobro jutro,drage forumašice... Evo i mene nakon dugog vremena!
Damjana, mene isto jako zaboli u predjelu jajnika kad kišem! Već sam se zabrinula da sam jedina. Isto se primem za trbuh i kihnem i presječe me. Ali ne traje dugo, taj moment, valjda dok se mišići skrče.
Kad kao počinju problemi sa stolicom u trudnoći? Mislim, u smislu, je li to značajno kao za drugo tromjesečje ili nema pravila?
[/url
Dobro jutro
Bambola si bolje danas?
Što se tiče kihanja, nemam još tih problema, moja mrva je još presitna. A što se tiče zatvora u trudnoći, to me već dohvatilo i inače imam lošu probavu, sad je katastrofa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Damjana, ma ne brini... mislila sam i ja da mi je jedinoj tako i odmah u glavi ono najgore....
Cak mi je preslo u naviku kad kasljem da se primim za donji dio trbuha... sve je u redu nego se mi previse brinemo ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji