A da nema šanse izbjeći među ljudima, izdržat ću prehladu samo da se grlo ne upali jako baš, strah me tih atb u trudnoći, a opet neznam ako je neka jaka upala s visokom temp, bolje liječit jel da? u nisam pametna....
dragog prije 2 dana stislo malo u sinuse, i evo mene odmah čopilo. a možda je to i jer sam neku večer prala kosu, pa je nisam osušila skroz do kraja
e dobro je, čisto da se ne prepadnem, sad kad znam da će teško vidjeti srce na 5+4 lakše mi je, al trebao bi viditi gestacijsku vrećicu e dobro.... joj samo da sve bud ok
za ovulaciju nemam pojma kad je bilo, al nije kod mene sve čisto jer sam piškila plusić s popodnevnim urinom tjedan prije očekivane m tako da pojma nemam
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,moze ti se dogodit i to da ti kazu da ti je trudnoca bez ploda (to je meni bilo) zato kao sto sam vec i napisala,nikome ne preporucam odlazak u gin prije 8. tjedna. Znam da je dugo i puno za cekat. Al i one sokove sto sam prosla kad me uputilo na kiretazu ne bi nikome preporucila. Samo sto sam ja odlucila sacekati i na kraju fala Bogu za sada sve u redu. Od utorka do subote sam valjda dusu svoju isplakala i ostarila valjda 5 godina u ta 4 dana. Da bi na kraju bilo sve u redu.
Sanjarka, meni je ginekologinja rekla da se u prvom tromjesecju izbjegavaju davati antibiotici.... Kasnije samo ako je nuzno. Ali, ako ti bude gore svakako odi kod doktorice opce prakse pa ce ti ona najbolje preporuciti sto trebas/smijes!
Da, u ovoj trudnoci.Malo manje od 6 tjedana je tada bilo.
A u prvoj trudnoci mi je srce prestalo kucati u 6-7 tjednu.
Al nemoj se sad bedirati,misli pozitivno i sve ce biti u redu!
Jutro trudnice, ne svratih punih 40 stranica :D nadam se da je kod vas sve super
Mi smo u 11-oj sedmici, u ponedjeljak idemo na kontrolu zbog urinarne infekcije,koja se opet pojavila, a vec sam dva puta pila antibiotike :/
Caj od brusnice i koprive mi je umjesto vode, i pocinje mi biti muka -.-'
I da, lijecenje anemije pocinjemo od ponedjeljka, sve je ispod donjih granica
Dufaston mi je produzila do 20-e sedmice :O kao 3x1, ali ja to vec mjesec dana pijem 2x1 jer me je previse umarao dufaston, nadam se da nece stetiti bebi
@sanjarka, nemoj se uzrujavati ako ne vide plod ni gestacijsku, ja sam bila po njihovom proracunu 5 i nesto dana, i mislili da je vanmatericna, bla bla... 8 dana lezanja i pracenja u bolnici, i onda se plod ukazao u materici, kad sam ja i ocekivala jer kasnim jednu sedmicu za njihovim proracunima.
Jutro cure! Evo i ja slinava i prehladjena 😭 uzela sam taj neki homeopatski lijek, pa cemo vidit. Nemam nekih iskustava sa homeopatijom, al eto, to je jedino sta bi sad uzimala...
Sanjarka u tom periodu ti najcesce samo potvrde unutarmatericnu trudnocu i onda te naruce opet za tri do cetri tjedna. Meni su i mucnine pocele u tako sesti tjedan i onda je taj horor trajao do negdi 10og tjedna, kad se pocelo smajivat i za sada su gotovo nepostojece 💃🏻💃🏻💃🏻
Jutro trudnice moje :)
Sa jarka ja sam bila na prvom pregledu sa 5tj i 3 dana i vidjela se samo gestacijska, a za 2tj na kontroli sa 7+2 bio je tu i plod i srceko je kucalo :) nemoj se samo previše brinuti jer je dosta rano još.
Sto se tiče moga pritiska nije bas tako strasno cijelo vrijeme, samo povremeno. Pretpostavljam da ovisi o tome kako se moja mrvica narikta. Sve ce to biti super. Čitala sam da se u većini slučajeva posteljica podigne kako bebica raste i maternia se siri. Vidjet ćemo kako ce biti dalje, bitno samo da je moja Mrva dobro. :)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
I da, htjela sam zamoliti Pupu da podijeli popis stvari za bebu sa nama!
Cure drage, nisam se javljala neko vrijeme... frka oko faksa, ispita..
Drago mi je da su vase bebice dobro i da se sve lijepo odvija :) trbuscici su vam preslatki, meni se dosta vidi, pogotovo jer sam mrsavica ali mi je to preslatko. budem vam stavila sliku ;) Nama je jucer bilo 14 tjedanaaaa :)
pricale smo bile (prije nekih tjedan dana) o jastucima za dojenje, spavanje..... pa ako nekoga zanima dosta sam ih po Zg gledala da si nadjem onaj koji ce mi najbolje odgovarati i kupila si u Arena centru gore na katu gdje drze Peg Perego (ne mogu se sjetit imena ducana) i preporodila seeeeeeee :D
Sanjarka, dobrodosla!!!!! Nadam se da ostajes sa nama do kraja ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji