Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Listopad 2015. 08:51

A da nema šanse izbjeći među ljudima, izdržat ću prehladu samo da se grlo ne upali jako baš, strah me tih atb u trudnoći, a opet neznam ako je neka jaka upala s visokom temp, bolje liječit jel da? u nisam pametna....
    dragog prije 2 dana stislo malo u sinuse, i evo mene odmah čopilo. a možda je to i jer sam neku večer prala kosu, pa je nisam osušila skroz do kraja

e dobro je, čisto da se ne prepadnem, sad kad znam da će teško vidjeti srce na 5+4 lakše mi je, al trebao bi viditi gestacijsku vrećicu e dobro.... joj samo da sve bud ok
    za ovulaciju nemam pojma kad je bilo, al nije kod mene sve čisto jer sam piškila plusić s popodnevnim urinom tjedan prije očekivane m tako da pojma nemam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Damjana
    01. Listopad 2015. 09:19

Sanjarka,moze ti se dogodit i to da ti kazu da ti je trudnoca bez ploda (to je meni bilo) zato kao sto sam vec i napisala,nikome ne preporucam odlazak u gin prije 8. tjedna. Znam da je dugo i puno za cekat. Al i one sokove sto sam prosla kad me uputilo na kiretazu ne bi nikome preporucila. Samo sto sam ja odlucila sacekati i na kraju fala Bogu za sada sve u redu. Od utorka do subote sam valjda dusu svoju isplakala i ostarila valjda 5 godina u ta 4 dana. Da bi na kraju bilo sve u redu.

Pupa2
    01. Listopad 2015. 09:26

Sanjarka, meni je ginekologinja rekla da se u prvom tromjesecju izbjegavaju davati antibiotici.... Kasnije samo ako je nuzno. Ali, ako ti bude gore svakako odi kod doktorice opce prakse pa ce ti ona najbolje preporuciti sto trebas/smijes!

Damjana
    01. Listopad 2015. 09:42

Da, u ovoj trudnoci.Malo manje od 6 tjedana je tada bilo. 
    A u prvoj trudnoci mi je srce prestalo kucati u 6-7 tjednu.
    Al nemoj se sad bedirati,misli pozitivno i sve ce biti u redu!

kiki_ca
    01. Listopad 2015. 10:28

Jutro trudnice, ne svratih punih 40 stranica :D nadam se da je kod vas sve super

Mi smo u 11-oj sedmici, u ponedjeljak idemo na kontrolu zbog urinarne infekcije,koja se opet pojavila, a vec sam dva puta pila antibiotike :/
    Caj od brusnice i koprive mi je umjesto vode, i pocinje mi biti muka -.-'
    I da, lijecenje anemije pocinjemo od ponedjeljka, sve je ispod donjih granica 
    Dufaston mi je produzila do 20-e sedmice :O kao 3x1, ali ja to vec mjesec dana pijem 2x1 jer me je previse umarao dufaston, nadam se da nece stetiti bebi

@sanjarka, nemoj se uzrujavati ako ne vide plod ni gestacijsku, ja sam bila po njihovom proracunu 5 i nesto dana, i mislili da je vanmatericna, bla bla... 8 dana lezanja i pracenja u bolnici, i onda se plod ukazao u materici, kad sam ja i ocekivala jer kasnim jednu sedmicu za njihovim proracunima.

Bambola
    01. Listopad 2015. 10:32

Jutro cure! Evo i ja slinava i prehladjena 😭 uzela sam taj neki homeopatski lijek, pa cemo vidit. Nemam nekih iskustava sa homeopatijom, al eto, to je jedino sta bi sad uzimala... 
    Sanjarka u tom periodu ti najcesce samo potvrde unutarmatericnu trudnocu i onda te naruce opet za tri do cetri tjedna. Meni su i mucnine pocele u tako sesti tjedan i onda je taj horor trajao do negdi 10og tjedna, kad se pocelo smajivat i za sada su gotovo nepostojece 💃🏻💃🏻💃🏻

poisonivy2604
    01. Listopad 2015. 10:44

Jutro trudnice moje :)
    Sa jarka ja sam bila na prvom pregledu sa 5tj i 3 dana i vidjela se samo gestacijska, a za 2tj na kontroli sa 7+2 bio je tu i plod i srceko je kucalo :) nemoj se samo previše brinuti jer je dosta rano još.
    Sto se tiče moga pritiska nije bas tako strasno cijelo vrijeme, samo povremeno. Pretpostavljam da ovisi o tome kako se moja mrvica narikta. Sve ce to biti super. Čitala sam da se u većini slučajeva posteljica podigne kako bebica raste i maternia se siri. Vidjet ćemo kako ce biti dalje, bitno samo da je moja Mrva dobro. :)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    01. Listopad 2015. 12:14

I da, htjela sam zamoliti Pupu da podijeli popis stvari za bebu sa nama!

doris1006
    01. Listopad 2015. 12:16

Cure drage, nisam se javljala neko vrijeme... frka oko faksa, ispita.. 
    Drago mi je da su vase bebice dobro i da se sve lijepo odvija :) trbuscici su vam preslatki, meni se dosta vidi, pogotovo jer sam mrsavica ali mi je to preslatko. budem vam stavila sliku ;) Nama je jucer bilo 14 tjedanaaaa :)

pricale smo bile (prije nekih tjedan dana) o jastucima za dojenje, spavanje..... pa ako nekoga zanima dosta sam ih po Zg gledala da si nadjem onaj koji ce mi najbolje odgovarati i kupila si u Arena centru gore na katu gdje drze Peg Perego (ne mogu se sjetit imena ducana) i preporodila seeeeeeee :D 

Sanjarka, dobrodosla!!!!! Nadam se da ostajes sa nama do kraja ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.