Poisonivy, drago mi je da je s bebom sve ok, a ti miruj i vec ce na sljedecoj kontroli biti bolje! Sad sam saznala da je moja sestricna (trudna 2 tjedna manje od mene) imala spontani neki dan :( bas uzas... Zato, cuvajte bebe i sebe i radite kako dr kaze!
Garavice, ahaaa, onda me to ceka nakon sljedece kontrole vjerojatno!
Damjana da, to je Kosovic, odlicna je! Ma super je meni i soc gin, al zena uvik ima hrpu ljudi u cekaoni i onda sve brze obavi, a Kosovicka mi sve lijepo nacrta!
Ines dok sam bila na antibioticima sam samo pila puno lgg i kefira, klasika voce i povrce, ali bez banana jer kao zatvaraju. Kasnije sam uzela Lactagyn vaginalete za kandidu.
Poison nije to nista strasno, jebiga mirovat ces i sve ce bit petica!
A da, nije mi problem mirovat i cuvati se, sve za dobrobit moje bebice! :) Ima i gorih stvari od toga.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pupa zao mi je zbog sestrične. :-(
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison samo slušaj gin. i sve će bit kako treba
Pupa žao mi je zbog sestrične
Ja danas krenula sa folnom, popila sam prvu iza ručka, nadam se da mi samo neće aktivirati mučnine
Cure koliko često vam gin. radi ultrazvuk? to nije na svakom pregledu ili?
+ da li ste već kupili koju sitnicu za bebu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, meni je do sada radila svaki puta, ali mojoj seki ginekolog napravio svega 3-4 uzv.... A i frendica koja je trudna (2 mj ispred mene) ne ide svaki puta na uzv, npr taj dan ju premjeri i ovako pregleda i onda ju umjesto za 4 tjedna naruci za 2 ili 3 na uzv! Do sada je bila mislim 3 puta na uzv! S tim da joj zadnji puta na pregledu nije radio uzv, a narucio ju tek za mjesec dana!
Cure koje idu kod moje ginekologinje kazu da radi uzv svaki puta, znaci jednom mjesecno.... Mene npr zadnji puta nije pregledala dolje... Samo uzv i pricale....
Sto se stvari tice, ja sam cekala da saznam spol, iako nisam pobornik roze za djevojcice, a plave za decke, vise ja to volim neutralno, al nekako jesam cekala da saznam spol 😀 da bas ne kupim bodi na cvijetice za pisulinca! Dobila sam od seke nekih stvari, dobit cu jos, pogotovo ako moja beba ne promijeni spol na uzv 😀 do sada mi je birala one neutralne stvari u slucaju da je curica :) ali, sad od 10., 11.mj polako krecem s kupnjom.... Ne bih bas da me doceka sve na kraju, a sve to kosta :/
Cure cestitam svima na lijepim pregledima i malim deckicima i koliko vidim mozda jednoj curki zasad. Nije me dosta bilo jer mi je muzic bio doma i jos smo se i selili,tako da nisam imala vremena za nista.
Lilla Rose ne brigaj,tako i meni nalazi mokrace pokazivali povisene leukocite i cak mi je pisalo mnogo bakterija. Ja se sva isprepadala i preporucio mi gin da radim urinokulturu i danas mi dosli nalazi i urin sterilan. Kaze dok da to znaci prvi put kad sam davala mokracu da je vjerojatno doslo do kontaminacije izvana,recimo posudica nije bila sterilna i slicno. Tako da nemoj brinut,mozda i nije nista,mozda je lazna uzbuna kao kod mene.
A za glukozu sam pitala,jer sam isla radit kks i guk mi je 5.5,a normalno je do 6. A onda sam luda isla surfati i citati svasta i nasla na podatak a je sve iznad 5.1 u trudnoci povisen secer. Pa se sva izbedirala,plakala... ma koma. I onda danas nazvala svoju doktoricu opce prakse da ju pitam to. I kaze mi onda da je to zasad sve u redu i da ce me moj gin vjerojatno za nekoliko tjedana poslati na ogtt,ali da je zasad sve super i da se ne brinem. U petak idem na pregled kod gin pa cemo vidjet sta on kaze. Nasla sam trudnicku knjizicu iz prosle trudnoce,iz 2010 god i tad mi je glukoza bila 5.4 i nitko mi nikad nista nije rekao u vezi secera.Uglavnom zakljucak je ne citati svasta. Samo se sva ispanicarim i prestrasim,umjesto da uzivam. Danas me moja doktorica bas lijepo smirila.
Jos uvijek mi nekako bas cudno da sam trudna jer nemam nikakvih simptoma. Bas mi je cudan taj osjecaj da opet u meni raste malo bice. Muz i ja smo neki dan pricali kako nam je sad ful cudno da cemo imati 2 djece,ono nekako ne mozemo to zamisliti.
Uglavnom ja sad u petak idem na pregled nakon skoro 4 tjedna i nadam se da ce sve biti super. Jedva cekam!!! Veliki pozdrav svima!
Sanjarka88 cestitke na trudnoci! Ajde da i moja bebica vise nije najmladja! heheh
Sto se tice folne,ja cim sam saznala da sam trudna sam pocela piti folacin od solgara i jos ga pijem. Nema pravila kada ga pijem,nekad ujuto,nekad navecer. Meni nije radio nikakve probleme,ali ja nisam imala nikakvih mucnina niti sam povracala.
A sto se tice ultrazvuka,ja sam u prvoj trudnoci svaki mjesec imala ultrazvuk,a i u ovoj trudnoci je scaki pregled uzv i to mi pase. Ne znam ,nekako me smiri kada gin napravi uzv i vidi da je sve u redu.
Sun hvala ti da da moja mrva je sad najmlađa i najmanja
Sretno na pregledu, jel ti to tek drugi?
Znači ultrazvuk nema pravila nego ovisi o ginekologu? Joj ja bi baš volila da moj radi svaki put. U prvoj trudnoći sam bila u druge ginićke i ne sjećam se uopće kako je to izgledalo
I ja sam si tako mislila s robicom i tim nekim sitnicama krenit tek kad saznam spol, a oprema? To nisam mislila prije nego uđem u 7mj mislim da je to ok ha?
joj mene sve sam si isplanirala, a još mi doktor nije ni trudnoću potvrdio
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, cestitam!
Meni su svaki put radili uzv (osim jednom kad sam isla samo bris vadit),al ja sam imala puno problema na pocetku,tako da su ti ultrazvuci bili na tjednoj bazi.
Za stvari,ja sve gledam,al jos nista nisam kupila. Al kako kaze Pupa,mogla bi pocet kroz sljedeci mjesec. Da mi se ne skupi sve od jednom. Jer ima tu dosta toga. Al cekam i da mi kazu spol,jer i ne mozes bas sve neutralno kupit.
Sortiraj odgovore
Najstariji