Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ines_m
    29. Rujan 2015. 15:33

Lilla, moja frendica je isto imala tako povisene leukocite i poslije analize urina, nasli su joj nekakvu bakteriju te je pila antibiotik s kojim ju je rijesila. Vjerujem da nije nista strasno i da ces i ti tako svoj problem rijesiti. Sretno! :)

Garavica
    29. Rujan 2015. 15:42

Cure baš sam se razveselila kad sam pročitala još lijepih vijesti juuuj kako slatkooo awwwww.
    Evo mi spavali  malo idemo sada dovršiti ručak pa ćemo papati njam njam njam :)))
    Meni je urinokultura zadnji puta bila loša sa nekim streptokokom(iako ja nisam imala nikakve simptome) al bila sam ispod 12 tjedana i rekao mi je čaj od brusnice pa sam kupila u dm-u od enciana najbolji je i pila svaki dan po 3 šalice i nalaz je sada uredan i rekla mi sestra preko telefona da popijem šalicu dnevno preventive radi jer ona stvara zaštitni sloj na mjehuru za obranu bakterija.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Bambola
    29. Rujan 2015. 15:48

Ma meni je najbitnije da je beba okej, tlak, urin i to sve. Naredni pregled ce mi opet radit briseve radi uree. Ali ja sam zapravo najhepi jer me skinila sa duphastona!! Ijuuuu!!! Poison cekamo te!

Pupa2
    29. Rujan 2015. 15:56

Lila, zaboravih ti reći da su i meni malo leukociti bili povišeni i isto mi je dr rekla da je to normalno sve..samo što mi je kod urina sve štimalo! vidjet ćeš sve u petak na pregledu, ali bit će to ok!
    Bambola, kad ti onda imaš sljedeći pregled? jel moraš ići češće sad zbog te uree?
    Garavice i ostale cure, hvala na čestitkama :D sad nekako imam filing da je stvarno mali frajer :D

Pupa2
    29. Rujan 2015. 15:57

Joj, opet sam zaboravila pitati za glukozu, jeste to išle piti onu tekućinu baš? ili je to nešto drugo?

Bambola
    29. Rujan 2015. 16:09

Ma ne, imam moju gin. Nego ta prijeteljica je u bolnici i ona mi stvarno puno pomogne, a radi i privatno i ima 4D. Voli me zena pogledat, a moja soc gin je moja prava gin. Tako kad mi ova kaze da dodjem u bolnicu, odem, jer mi je glupo je samo zicat za 4D i da mi olaksa zivot na porodjaju, uvik mi sve sredi u bolnici pretrage u uru kad mi pase radi posla. Ona voli isto bit u toku, pa eto. Kad kaze da dodjem, ja dodjem. 
    A ne, jos nisam bila na tekucini. Mislim da ce mi to u 11 ti misec dat nekad da pijem. Ovo je bila glukoza iz krvi.

• ines_m
    29. Rujan 2015. 16:44

Meni su danas napravili pretragu za ureu, sad cekamo nalaze za koji dan...
    Bambola jel trosis jos nesto za ureu ili samo antibiotik?

poisonivy2604
    29. Rujan 2015. 18:45

Evo mene curke, bebica je dobro, spol ne znamo, samo nosim jako nisko i moram sta vise mirovat i dobila sam normabele zbog toga da popijem po potrebi, ako osjetim pritisak ili kakvo žeganjevu trbuhu. I Sumamed za klamidiju. Duphaston i dalje piti i za mj kontrola.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Garavica
    29. Rujan 2015. 18:53

Pupa ja nisam to pila.rekao mi je da to ide kasnije oko 20 i nekog tjedna koda al zaboravih kada hahaha.ko i vecinu stvari u zadnje vrijeme.
    Poison oho.. ajde bitno da je ok beba,a ovo će se sve riješit samo lagano i ne brini.vidiš da svaka od nas ima nešto s čime se bori al sve ćemo mi to uspjet.žena si možeš sve :)))

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Damjana
    29. Rujan 2015. 19:59

Bambola,jel to Kosovic? Mene je ona prva pregledala u bolnici i stvarno je super dr. Ostala mi je u super sjecanju! Ona je utorkom kad i Roje doli na ambilanti. Super dr.  
    Ja mislim da bi se na 4d tribalo sigurno vidit sto je. Cisto da znam sta cu od robice gledati 😊😊😊 a inace mi je svejedno,samo nek je zivo i zdravo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.