Lilla, moja frendica je isto imala tako povisene leukocite i poslije analize urina, nasli su joj nekakvu bakteriju te je pila antibiotik s kojim ju je rijesila. Vjerujem da nije nista strasno i da ces i ti tako svoj problem rijesiti. Sretno! :)
Cure baš sam se razveselila kad sam pročitala još lijepih vijesti juuuj kako slatkooo awwwww.
Evo mi spavali malo idemo sada dovršiti ručak pa ćemo papati njam njam njam :)))
Meni je urinokultura zadnji puta bila loša sa nekim streptokokom(iako ja nisam imala nikakve simptome) al bila sam ispod 12 tjedana i rekao mi je čaj od brusnice pa sam kupila u dm-u od enciana najbolji je i pila svaki dan po 3 šalice i nalaz je sada uredan i rekla mi sestra preko telefona da popijem šalicu dnevno preventive radi jer ona stvara zaštitni sloj na mjehuru za obranu bakterija.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Ma meni je najbitnije da je beba okej, tlak, urin i to sve. Naredni pregled ce mi opet radit briseve radi uree. Ali ja sam zapravo najhepi jer me skinila sa duphastona!! Ijuuuu!!! Poison cekamo te!
Lila, zaboravih ti reći da su i meni malo leukociti bili povišeni i isto mi je dr rekla da je to normalno sve..samo što mi je kod urina sve štimalo! vidjet ćeš sve u petak na pregledu, ali bit će to ok!
Bambola, kad ti onda imaš sljedeći pregled? jel moraš ići češće sad zbog te uree?
Garavice i ostale cure, hvala na čestitkama :D sad nekako imam filing da je stvarno mali frajer :D
Joj, opet sam zaboravila pitati za glukozu, jeste to išle piti onu tekućinu baš? ili je to nešto drugo?
Ma ne, imam moju gin. Nego ta prijeteljica je u bolnici i ona mi stvarno puno pomogne, a radi i privatno i ima 4D. Voli me zena pogledat, a moja soc gin je moja prava gin. Tako kad mi ova kaze da dodjem u bolnicu, odem, jer mi je glupo je samo zicat za 4D i da mi olaksa zivot na porodjaju, uvik mi sve sredi u bolnici pretrage u uru kad mi pase radi posla. Ona voli isto bit u toku, pa eto. Kad kaze da dodjem, ja dodjem.
A ne, jos nisam bila na tekucini. Mislim da ce mi to u 11 ti misec dat nekad da pijem. Ovo je bila glukoza iz krvi.
Meni su danas napravili pretragu za ureu, sad cekamo nalaze za koji dan...
Bambola jel trosis jos nesto za ureu ili samo antibiotik?
Evo mene curke, bebica je dobro, spol ne znamo, samo nosim jako nisko i moram sta vise mirovat i dobila sam normabele zbog toga da popijem po potrebi, ako osjetim pritisak ili kakvo žeganjevu trbuhu. I Sumamed za klamidiju. Duphaston i dalje piti i za mj kontrola.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pupa ja nisam to pila.rekao mi je da to ide kasnije oko 20 i nekog tjedna koda al zaboravih kada hahaha.ko i vecinu stvari u zadnje vrijeme.
Poison oho.. ajde bitno da je ok beba,a ovo će se sve riješit samo lagano i ne brini.vidiš da svaka od nas ima nešto s čime se bori al sve ćemo mi to uspjet.žena si možeš sve :)))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Bambola,jel to Kosovic? Mene je ona prva pregledala u bolnici i stvarno je super dr. Ostala mi je u super sjecanju! Ona je utorkom kad i Roje doli na ambilanti. Super dr.
Ja mislim da bi se na 4d tribalo sigurno vidit sto je. Cisto da znam sta cu od robice gledati 😊😊😊 a inace mi je svejedno,samo nek je zivo i zdravo.
Sortiraj odgovore
Najstariji