Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    30. Srpanj 2015. 13:03

Jao curke evo me. Nisam imala prije vremena sorry!
    Dakle, ja po zadnjoj mengi koja je bila 29.05. sam jucer trebala biti 8+5 dana no prema veličini ploda ona mi je rekla da sam 4/5 tjedana tek. Vidjela je gestacijsku i zumanjčanu vrećicu , sve uredno, no kaže da nemože jasno vidjeti srce. Kad mi je to rekla ja sam briznula u plač. Rekla je da primjećuje neko titranje ali da ne vidi dobro i da mi neće ništa reći sa sigurnošću nego da dođem opet u Ponedjeljak (03.08.) , tada ću valjda biti 5/6 tjedana tada pa će moći jasno vidjeti srčeko. 
    Jako sam se isfrustrirala jer mi je tako prošao pregled. Baš sam razočarana ostala. Smatram da sam previse googlala o svemu i očekivala sam da ću biti u 8-om tjednu i da će mi moći vidjeti srčeko a ono ja tek 4/5 tjedana zapravo. Možda je bolje da ne čitam svašta. Nije mi dala ni termin jer cemo sve vidjeti u Pon.
    Rekla mi je da je ona moja mala linija krvi za koju sam mislila da je implatacijsko zapravo bila neka jadna M koja mi je odredila O kada sam i zatrudnila a to je bilo nedavno onda a ne kada sam mislila da jesam.

MOLIM VAS UTJEŠITE ME I RECITE MI DA JE JOŠ RANO SA 4/5 TJEDANA UGLEDATI SIGURNO SRČEKO???

Zelim dobrodoslicu novim budućim mamama i nadam se da cete svoje preglede puno smirenije podnijeti!

Puse za sve! 

Bambola
    30. Srpanj 2015. 13:11

Nessah naravno da je rano!! I sve je to dobro! Jucer sam pricala sa prijom sta je specijalizantica ginekologije, naravno da je pilam o svemu. I rekla mi je da se nekad tek u 8om tjednu cuje srce i da ne mislim o svemu. I jos je trakeljala kako je nase tijelo fantastican stroj i kako se mi izludjujemo guglanjem i svim. Nessah, za sada je sve uredu, ❤️ ce bit jako i apsolutno se ne brini!!

dillb
    30. Srpanj 2015. 14:49

Nessah, bez panike. to što je doktorica vidjela je sasvim uredna trudnoća, ali je počela malo kasnije nego si ti mislila. ovulacija ti je bila kasnije. ja sam u prvoj trudnoći otišla kad sam bila u 6-om tt i još se nije vidjelo srčeko. samo se ti lijepo opusti i mazi svoju mrvicu u trbuščiću. 

Pupa2
    30. Srpanj 2015. 14:53

Nessah, nemoj se sekirati jer je vjerojatno prerano!!! Znas i sama da su ti ciklusi po trajanju zbrckani i da je O po tome stvarno mogla biti jako kasno. Vidjet ces kad dodes u ponedjeljak da ce to sve biti u redu. Ginekolozi zato ni ne narucuju najcesce prije 6.tt jer ako je O bila par dana kasnije, moguce da se kucanje srca ne moze zabiljeziti jos uvijek, a kamoli kod tebe kojoj su ciklusi dugacki i saroliki! Stvarno se nemoj sekirati i citati po forumima jer se ne mozes stavljati u isti kos s curama koje imaju cikluse do 30 dana! Probaj se opustiti i brzo ce doci i taj ponedjeljak! 

• Lilly8
    30. Srpanj 2015. 14:54

Nessah bit će sve u redu još je rano da se čuje srceko znam kako je to kada si nestrpljiv i samo želiš znati da je sve ok ali trudi se opustiti što više možeš :)

Lilly

Tartaruga2
    30. Srpanj 2015. 15:51

Nessah,ako ti ciklusi nisu tocno 28 dana, nemas razloga biti u panici..Ovulacija ti je bila kasnije i zbog toga takav nalaz..U 4/5 T gotovo da je normalno da se vidi samo gestacijska i zumanjcana vrecica. Vazno je da se vidi zumanjcana, jer preko nje se plod hrani..

Maja58
    30. Srpanj 2015. 16:11

Drage moje evo i mene od ginekologa, 5 tjedana trudna, dobila duphastone i folacin moram mirovat i za tri tjedna hrpu nalaza raditi, 18.8. Na ultrazvuk, ako pocnem krvariti ne moram ici doktoru samo ce se ocistiti ali kaze da misli da necu i da ce sve biti ok, i jos kaze da su mi trebali raditi neki bris boslije spontanog ali nisu i jako se naljutila kaze da je to od ginekologa greska

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

poisonivy2604
    30. Srpanj 2015. 16:46

Maja58, onda samo miruj i čuvaj se, sve će biti u redu.
    Ja malo prije na papiru ugledala crvenu krv, zapravo više roskasto jer je pomiješano sa iscjetkom, trudim se ne paničariti, jer mislim da sam se ogrebala kad sam stavljala vaginalete (kao da me i pecka to). Mislim da nije ništa opasno jer nije popraćeno bolovima. A ako se opet pojavi, javit ću se na hitnu, jer mi gin nema do ponedjeljka ili utorka.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.